Gradjevinske skele Pančevo

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinske skele Pančevo
skele-logistik-gradjevinske-skele

Skele Logistik

Pančevo, Bavaništanski put 439 013 377853 |
063 1154734 |
GRADJEVINSKE SKELE - SKELE LOGISTIK Skele Logisitk d.o.o.
je jedno od prvih preduzeća u našoj zemlji čije je primarna delatnost montaža, demontaža i prevoz građevinskih skela, kao i iznajmljivaje građevinskih liftova i prateće opreme u građevinarstvu.
Sa pravom možemo da kažemo da smo pioniri u domenu modernog iznajmljivanja građevinskih skela i prateće opreme, sama koncepcija je preuzeta po uzoru na evropski sistem rada u građevinarstvu.
Skele Logistik d.o.o.
je kao takvo osnovano 2001.godine.
Mnogobrojni klijenti su imali priliku da se uvere u našu poslovnost i kvalitet naših usluga.
Pod skelama u građevinarstvu najčešće se podrazumevaju privremene konstrukcije koje služe za pristup svim delovima objekta u izgradnji, rekonstrukciji ili restauraciji. Međutim, skele se koriste i kao dopuna oplatnim sistemima gde imaju zadatak preuzimanja opterećenja koje najkraćim putem treba da prenesu na čvrste oslonce. Opterećenja koje skele preuzimaju na sebe jesu sopstvena težina nedovršene konstrukcije ili delova objekta, kao i težine pokretnog i slučajnog opterećenja. Njihov zadatak je da sve ove sile prenesu na tlo, druge konstrukcije ili očvrsle delove konstrukcije koja je u izgradnji... Pokretne skele se primenjuju u onim slučajevima kada je vremenski interval izvođenja radova kratak, ili kad nije neophodno baratati sa velikim opterećenjima. Ovakav način je pogodan za sve vrste pristupa (ne oduzima vreme i prostor neophodan za velike skelske sisteme), naročito u urbanim sredinama kada postoji rizik za prolaznike, a visoki su kriterijumi za dodelu svih vrsta dozvola.
Back to Top