Gradjevinske skele Dorćol

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinske skele Dorćol
topers-gradjevinske-skele
Građevinske skele.
Rentiranje skela za sve vrste građevinskih radova.
Izrada skelskih konstrukcija sa izradom projekata.
Osnovna delatnost preduzeća je rentiranje - iznajmljivanje građevinskih skela po sistemu KLJUČ U RUKE.
Brzomontažne skele.
Ramovske skele.
Vršimo usluge iznajmljivanja - rentiranja ramovskih skela koje obezbeđuju veći stepen bezbednosti u radu u odnosu na klasične skele kao i veću efikasnost - produktivnost.
Za naše skele posedujemo sertifikate o primenjenim međunarodnim normama - ateste za naše skele.
Fasadne skele.
Vršimo usluge rentiranja skela za sve vrste fasaderskih radova.
dsc-invest-gradjevinske-skele

DSC Invest

Beograd, Dorćol, Solunska 15 063 288266
GRADJEVINSKE SKELE DSC INVEST U radu koristimo skelu vrhunskog kvaliteta Nemačkog proizvođača Layher, tip Blitz, koje su napravljene tako da montažu čine bržom i jednostavnijom a rad na njoj bezbednijim. DSC Invest je u mogućnosti da Vam pruži veoma kvalitetnu i profesionalnu uslugu po veoma pristupačnoj i prikladnoj ceni.
Naše cene su realne i prilagođene tržištu.
Uz višegodišnje iskustvo I stručno osoblje ni jedan objekat nije prezahtevan niti prevelik.
Pod skelama u građevinarstvu najčešće se podrazumevaju privremene konstrukcije koje služe za pristup svim delovima objekta u izgradnji, rekonstrukciji ili restauraciji. Međutim, skele se koriste i kao dopuna oplatnim sistemima gde imaju zadatak preuzimanja opterećenja koje najkraćim putem treba da prenesu na čvrste oslonce. Opterećenja koje skele preuzimaju na sebe jesu sopstvena težina nedovršene konstrukcije ili delova objekta, kao i težine pokretnog i slučajnog opterećenja. Njihov zadatak je da sve ove sile prenesu na tlo, druge konstrukcije ili očvrsle delove konstrukcije koja je u izgradnji... Pokretne skele se primenjuju u onim slučajevima kada je vremenski interval izvođenja radova kratak, ili kad nije neophodno baratati sa velikim opterećenjima. Ovakav način je pogodan za sve vrste pristupa (ne oduzima vreme i prostor neophodan za velike skelske sisteme), naročito u urbanim sredinama kada postoji rizik za prolaznike, a visoki su kriterijumi za dodelu svih vrsta dozvola.
Back to Top