Internacionalne srednje škole Beograd

Registruj se
Prijavi se
Internacionalne srednje škole Beograd
Internacionalne srednje škole Beograd, to je kategorija u kojoj Vam predstavljamo sve internacionalne srednje škole u Beogradu.
Ako želite da Vaše dete posle osnovne škole pohađa internacionalnu srednju školu ili gimnaziju u Beogradu, ovde ćete naći sve informacije.
Medjunarodne srednje škole su beogradske srednje škole i gimnazije u kojima se nastava odvija na stranom jeziku.
Saznajte koji su uslovi za upis u internacionalnu srednju školu i koje su cene školarine.
Pogledajte prezentacije svih beogradskih internacionalnih srednjih škola i gimnazija i upoznajte se sa programom i organizacijom rada.
Ovde sve informacije imate na jednom mestu i lakše možete napraviti poređenje i izabrati medjunarodnu srednju školu za Vaše dete.
Medjunarodne srednje škole i gimanzije u Beogradu su akreditovane obrazovne institucije koje svoj način rada zasnivaju na osnovama američkog i evropskog obrazovnog sistema.
Kvalitet nastavnog programa je na najvišem nivou, a internacionalne srednje škole u svom radu poštuju najviše standarde.
Upoznajte se i sa nastavnim kadrom u internacionalnim srednjim školama i gimnazijama koji u najvećoj meri čine strani profesori sa najvišim kvalifikacijama i velikim iskustvom koji su prošli stroge kriterijume.
Obezbedite svom detetu najbolji temelj za budućnost, pružajući mu priliku da stekne najkvalitetnije obrazovanje i omogućivši mu da stekne prijatelje sa svih kontinenata i odlično savlada strani jezik.
Vrata ka celom svetu biće mu otvorena, a ulaganje u obrazovanje je najbolje moguće ulaganje.
Znanje jezika i obrazovanje koje dete stekne u internacionalnoj gimnaziji ili srednjoj školi mogu Vašem detetu otvoriti put ka daljem obrazovanju na nekom od prestižnih univerziteta.
the-international-school-of-belgrade-internacionalne-srednje-skole
Međunarodna škola u Beogradu (eng.
International School of Belgrade – ISB) osnovana je 1948.godine u centru Beograda.
Škola koja se danas nalazi na Senjaku u stambenom delu Beograda je nezavisna i neprofitna, škola koju pohađaju oba pola.
Od 2003.godine otvoren je Kampus niže srednje škole (6-8 razreda) i Kampus više srednje škole (9-12 razreda).
Školom upravlja školski odbor koji se sastoji od sedam članova.
Škola sprovodi prilagođeni američki nastavni plan i program kombinovan sa internacionalnim obrazovnim praksama.
MŠB je 2007.godine postala deo IB World School nudeći sva tri programa međunarodne mature (eng.
IB programs).
Programi do 12 razreda osmišljeni su da zadovolje potrebe dece iz diplomatskih, međunarodnih i poslovnih zajednica koja bi imala korist od takvih programa.
Internacionalna srednja škola je u potpunosti akreditovana od strane Asocijacije škola i koledža Nove Engleske i Evropskog saveta za međunarodne škole od 1981.godine.
Ponovna akreditacija je odobrena 2003.godine.
Međunarodna škola u Beogradu je pod pokroviteljstvom Stejt departmenta SAD.
deutsche-schule-belgrad-internacionalne-srednje-skole
Internacionalne srednje škole.
Gimnazija na nemačkom jeziku.
Gimnazija Nemačke škole Beograd obuhvata školovanje od 5.
do 12.
razreda.
Takvo školovanje podrazumeva temeljno i opšte obrazovanje koje je preduslov za studije ili priprema učenika za bilo kakvo drugo profesionalno školsko obrazovanje.
Cilj gimnazijskog obrazovanja je uspešno polaganje maturskog ispita kojim se stiče opšta zrelost za studiranje.
Ovo opšte obrazovanje sadrži visok stepen teorijskih, praktičnih i apstraktnih znanja, a omogućava i prenošenje osnova naučnih metoda rada.
Takvo obrazovanje vodi ka jasno orijentisanom i samostalnom učenju, višoj komunikativnoj kompetenciji, kao i ka samostalnom i odgovornom procenjivanju vrednosti.
british-international-school-internacionalne-srednje-skole
Internacionalne srednje škole.
U našoj srednjoj školi, svi nastavnici su visoko kvalifikovani i potiču ili sa engleskog govornog područja, ili engleski govore tečno.
Naši učenici se pripremaju i polažu Kembridž IGCSE ispite sa 16 godina života a zatim nastavljaju sa programom za A nivo do svoje 18-te godine.
prima-international-school-belgrade-internacionalne-srednje-skole-731084
INTERNACIONALNE SREDNJE ŠKOLE BEOGRAD PRIMA INTERNATIONAL SCHOOL BELGRADE Prima obezbeđuje srednje školsko obrazovanje dece koje ima za rezultat dobijanje diplome tzv Sertifikat opšteg obrazovanja (IGCSE).
IGCSE nastavni program i sistem ocenjivanja je takav da dete može nakon toga da se upiše na bilo koji fakultet u svetu.
IGCSE omogućava pohađanje i polaganje Kembridž AS i A nivo kurseva.
savremena-osnovna-skola-i-gimazija-internacionalne-srednje-skole
INTERNACIONALNE SREDNJE ŠKOLE SAVREMENA GIMNAZIJA Savremena gimnazija je ustanova opšteg vaspitnoobrazovnog tipa, koja učenicima pruža najkvalitetnije četvorogodišnje obrazovanje, obezbeđujući im pritom direktnu prohodnost na fakultete tehničkog, prirodno-matematičkog i društveno- humanističkog usmerenja, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.
Svesni smo da je u današnje vreme neophodno što svestranije i primenjivije znanje.
Interdisciplinarnost je postala imperativ u savremenim visokoobrazovnim institucijama i kompanijama.
Zato je u Savremenoj gimnaziji, koja je Future Ready School, krajnji cilj obrazovanja i vaspitanja pun intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj učenika, u skladu sa njihovim sposobnostima, potrebama i interesovanjima.
obrazovni-sistem-crnjanski-internacionalne-srednje-skole

Obrazovni sistem Crnjanski

Beograd, Košutnjak, Đorđa Ognjanovića 2 011 2396743
INTERNACIONALNE SREDNJE ŠKOLE OBRAZOVNI SISTEM CRNJANSKI We aim to apply student-oriented, holistic and life-long learning approach in teaching and mentoring. We aim to develop young people who will become independent inquirers, as well as principled and caring citizens, ready to face different challenges in life. We aim to encourage open mindedness, social responsibility and sense of multiculturalism in our students by introducing local, regional and global cultural values and models.
Inside, on more than 1700 square meters, we have classrooms, science laboratory, media centre, music and art rooms, computer room, teachers’ room, two students clubs and a large multifunctional hall for cinema, theatre, meetings and other festivities such as the Day of Gimnazija Crnjanski, and the like.
There are also a full-size gym, dining room and school kitchen, high school psychologist’s office, system administrator’s office, administration and principal’s offices.
INTERNACIONALNE SREDNJE ŠKOLE CHARTWEEL INTERNATIONAL SCHOOL The essential task of a school is to teach the child to learn, to seek independently and find the knowledge and skills that it needs in all of life’s situations. To do this, it must develop a love of learning in the child, an enthusiasm for enquiry that spills over from school into all aspects of the child’s life. Encouragement and motivation are keywords in Chartwell’s teaching philosophy. Class sizes are small enough for teachers to tailor the curriculum to the needs of each child. All children are different, and all need just the right challenges to make every day an experience of growth and development. This individual attention is an essential part of Chartwell’s approach.
SREDNJA INTERNACIONALNA ŠKOLA U BEOGRADU. U Brook Hill Internacionalnoj školi, naši srednjoškolci uče po Nacionalnom obrazovnom programu Engleske i Velsa, kojim ih pripremamo za upis fakulteta bilo gde u svetu. Posebnu pažnju posvećujemo negovanju njihovih individualnih potencijala. Brook Hill srednja internacionalna škola podeljena je u 3 nivoa ((Nivo)Key Stage 3,4,5). Key Stage 3, Checkpoint ispiti su predviđeni za učenike između 11 i 14 godina, koji su raspoređeni u 7.8. i 9. razred. Na kraju 9. razreda učenici polazu ispite (prema Cambridge međunarodnom ispitnom sistemu) iz tri glavna predmeta: engleski jezik, matematika i prirodne nauke. Ovaj ispit se zove Cambridge Checkpoint i učenici dobijaju sertifikate sa svojim ocenama. Učenici u ovom uzrastu uče i istoriju, geografiju, jedan od modernih jezika.
INTERNACIONALNE SREDNJE ŠKOLE - RUĐER BOŠKOVIĆ U Gimnaziji se ostvaruje nastavni plan i program propisan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije kao i međunarodni obrazovni programi: IB Middle Years Programme i IB Diploma Programme.
Internacionalne škole pozivaju svoje učenike da budu ponosni na svoje kulture i da se upoznaju, poštuju i uživaju u jezicima, religijama i kuturama drugih. Internacionalne škole svoj program prilagodile su nacionalnim programima zemalja iz kojih dolaze. Predstavljaju odličan izbor za one koji žele da se obrazuju na nekom od stranih jezika. Glavni zadatak svake škole bi trebalo da bude razvijanje i formiranje znanja i veština kroz savremen oblik nastave uz rad vrhunskih pedagoga i profesora. Internacionalne srednje škole su pravi izbor za učenike koji žele više od svog obrazovanja. Srednjoškolci se nalaze u burnom periodu adolescencije koji je ključan za sazrevanje i formiranje odrasle osobe. Zbog toga bi trebalo da su nastavnici, školski psiholog i pedagog uvek na raspolaganju đacima. Odabir srednje škole je od izuzetne važnosti za budućnost Vašeg deteta. Ukoliko sagledate širu sliku, shvatićete da internacionalne srednje škole pružaju više mogućnosti za dalje obrazovanje.
Back to Top