Obuća za bebe Beograd

Registruj se
Prijavi se
Obuća za bebe Beograd
Kada kupiti prve cipele za bebu?
Kakve treba da budu cipele za prohodavanje?
Ovo su pitanja koja postavljaju svi roditelji beba.
Ako ste jedan od njih, obuća za bebe Beograd je kategorija koja Vam treba.
Isto tako ako ste, baka, deka, kuma, tetka, ili neko ko želi da bebi kupi lep poklon - prve cipele za bebu su sjajan izbor, jer one se pamte i čuvaju.
Prodavnice obuće za bebe u Beogradu vode računa da Vam ponude samo kvalitetne cipele jer je razvoj stopala i obuća koju beba nosi do 3 godine od ključnog značaja kako bi se sprečili deformiteti.
Nehodajuće cipele za bebe, patofne sa zvečkama za bebe, nehodajuće baletanke i sandale za leto su obuća za bebe koje još nisu prohodale, tako da je funkcija ove obuće da greje stopalo, da bude lep ukras, ili da budu i igračke kao patofnice koje zveckaju pa beba uživa dok pomera nogice.
Beogradske prodavnice cipela za bebe nude Vam i kvalitetne kožne, udobne i dovoljno čvrste ali i elastične cipele za prohodavanje.
Posetite i ljubazni prodavci Vam stoje na usluzi!
enci-menci-obuca-za-bebe

Enci Menci

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 199b 011 2434861
Obuća za bebe, nehodejuće cipele, baletanke, čizmice ...
Obuća za bebe obuća u Enci Menci prodavnicama za sva godišnja doba.
Deo ponude cipela i čizmica za jesen i zimu, kao i za proleće i leto su: Nehodajuce cipele CHICCO; Cipele MAMINO nehodajuce baletanke; Sandale Chicco CRIOLLA; Sandale Chicco CRIOLLA; Cipele Chicco kožne CANTELLO; Cipele Chicco kožne GERRY; Cipele Chicco CONNOR; Sandale HEDRO Chicco.

Dečija radnja Menda

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 32 011 7703500 |
063 461085 |
Obuća za bebe, nehodajuće cipelice, čizmice, satenske cipelice. Bebi nehodajuća obuća je jako popularna među roditeljima, jer je reč o maloj i simpatičnoj obući koja ulepšava outfit svake bebe. Međutim, pored modnog detalja, ova obuća predstavlja preduslov pravilnom razvoju i stabilnom hodu. Bebi nehodajuće cipelice. Nehodajuće patikice.
U našoj prodavnici ćete naći: najatraktivniju obuću za bebe. Obuća za bebe u dečijoj robnoj kući: sandale-papuče, cipele- patike,patofne i čizmice. Bebi nehodajuce sandale, Bebi lakovane cipele, Bebi čizme, Bebi nehodajuca obuca.
Obuća Pavle - bebi cipele za devojčice i dečake. Obuća pavle je brend koji ima svoj identitet i prepoznatljiv je kao takav na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Prodavnice dečije obuće Baldino

Novi Beograd, Jurija Gagarina 151 011 2274366
Obuća za bebe u prodavnicama dečije obuće Baldino Najznačajnije u proizvodnji je kvalitet materijala koji se koristi za izradu. Potvrda za to je sertifikat za materijal koji koristi Baldino. Obuća koju proizvodi Baldino je visokokvalitetna, anatomska, kožna obuća sa najkvalitetnijom kožnom postavom. Naši proizvodi su prisutni širom Srbije kao i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Baldino ima i svoja četiri maloprodajna objekta u Beogradu, u Bulevaru kralja Aleksandra, u Žarkovu, TC Piramida i TC Stadion.

Dečija obuća Cipelino

Beograd, Zvezdara, Zivka Davidovica 86 011 4252030
Kako pravilno odabrati obuću za dete? Dečije stopalo do 2. godine raste u proseku 2 cm godišnje, od 2. do 6. godine 1,5 cm, a od 6. do 11. godine 1 cm godišnje. Najbrži rast dečijeg stopala odvija se u prvim godinama života i zbog toga odabir obuće za dete zaslužuje veliku pažnju. Najbitnije je omogućiti stopalu deteta da pravilno raste u obući odgovarajuće veličine koja obezbeđuje stabilnost nozi i omogućuje da stopalo diše. Pravilan razvoj stopala važan je za zdrav razvoj kičmenog stuba i pravilno držanje tela. Anatomski oblikovana obuća ima dovoljno širok prednji deo kako bi prsti mogli nesmetano da se pomeraju, anatomski uložak neophodan za pravilno formiranje unutrašnjeg svoda stopala i lub tj. pojačan petni deo koji je dovoljno čvrst da obezbedi stabilnost dečijem stopalu pri hodu. Za siguran i pravilan korak veoma je bitno da obuća bude odgovarajuće veličine. Neprilagođena veličina obuće može da dovede do zdravstvenih problema i deformiteta stopala.

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 28 011 3318590
OBUĆA ZA BEBE BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE Nehodajuće patikice za bebe, sandalice za bebe, čizmice za bebe, cipele za bebe, bebi patofne. Obuća za prohodavanje i obuća za male bebe. Veliki izbor u Aksi. Izdvojeno iz ponude: Biba Toys nehodajuće cipelice, lavić, slonče i nilski konj, K'S Kids Bebini drugari Julia (0-12M) Zabavne patofne u obliku životinja.
Roditelji svom detetu misle i žele sve najbolje i zato svakoj kupovini, a posebno kupovini obuće, pristupaju veoma ozbiljno. Međutim, pored najboljih namera, gotovo uvek se susreću sa dilemama kakvu obuću kupiti, da li kupiti skupu ili jeftinu, sa ulošcima ili bez, i kako odrediti veličinu. Ne postoje „najbolje cipele“, ali uz određene smernice roditelji mogu da se potrude pa da svojoj deci obezbede kvalitetnu obuću. Za sebe je lako kupiti, ali dete ne zna da li mu obuća u potpunosti odgovara. Roditelji treba da budu spremni da deci često kupuju obuću, jer deci stopala jako brzo rastu. To znači da roditelji treba svakog meseca da proveravaju dečiju obuću i da budu spremni da u početku kupuju novu obuću otprilike za svako godišnje doba. Ne preporučuje se da dete nosi pozajmljenu i korišćenu obuću, jer svako dete gazi na svoj način.
Back to Top