Obuća za bebe Žarkovo

Registruj se
Prijavi se
Obuća za bebe Žarkovo
prodavnice-decije-obuce-baldino-obuca-za-bebe

Prodavnice dečije obuće Baldino

Beograd, Žarkovo, Trgovacka 30a 011 2393516
Obuća za bebe u prodavnicama dečije obuće Baldino Najznačajnije u proizvodnji je kvalitet materijala koji se koristi za izradu.
Potvrda za to je sertifikat za materijal koji koristi Baldino.
Obuća koju proizvodi Baldino je visokokvalitetna, anatomska, kožna obuća sa najkvalitetnijom kožnom postavom.
Naši proizvodi su prisutni širom Srbije kao i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.
Baldino ima i svoja četiri maloprodajna objekta u Beogradu, u Bulevaru kralja Aleksandra, u Žarkovu, TC Piramida i TC Stadion.
Roditelji svom detetu misle i žele sve najbolje i zato svakoj kupovini, a posebno kupovini obuće, pristupaju veoma ozbiljno. Međutim, pored najboljih namera, gotovo uvek se susreću sa dilemama kakvu obuću kupiti, da li kupiti skupu ili jeftinu, sa ulošcima ili bez, i kako odrediti veličinu. Ne postoje „najbolje cipele“, ali uz određene smernice roditelji mogu da se potrude pa da svojoj deci obezbede kvalitetnu obuću. Za sebe je lako kupiti, ali dete ne zna da li mu obuća u potpunosti odgovara. Roditelji treba da budu spremni da deci često kupuju obuću, jer deci stopala jako brzo rastu. To znači da roditelji treba svakog meseca da proveravaju dečiju obuću i da budu spremni da u početku kupuju novu obuću otprilike za svako godišnje doba. Ne preporučuje se da dete nosi pozajmljenu i korišćenu obuću, jer svako dete gazi na svoj način.
Back to Top