Obuća za bebe Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Obuća za bebe Zvezdara
enci-menci-obuca-za-bebe

Enci Menci

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 199b 011 2434861
Obuća za bebe, nehodejuće cipele, baletanke, čizmice ...
Obuća za bebe obuća u Enci Menci prodavnicama za sva godišnja doba.
Deo ponude cipela i čizmica za jesen i zimu, kao i za proleće i leto su: Nehodajuce cipele CHICCO; Cipele MAMINO nehodajuce baletanke; Sandale Chicco CRIOLLA; Sandale Chicco CRIOLLA; Cipele Chicco kožne CANTELLO; Cipele Chicco kožne GERRY; Cipele Chicco CONNOR; Sandale HEDRO Chicco.

Prodavnice dečije obuće Pavle

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 182a 011 2445325
Obuća Pavle - bebi cipele za devojčice i dečake. Obuća pavle je brend koji ima svoj identitet i prepoznatljiv je kao takav na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Prodavnice dečije obuće Baldino

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksadra 180 011 2447559
Obuća za bebe u prodavnicama dečije obuće Baldino Najznačajnije u proizvodnji je kvalitet materijala koji se koristi za izradu. Potvrda za to je sertifikat za materijal koji koristi Baldino. Obuća koju proizvodi Baldino je visokokvalitetna, anatomska, kožna obuća sa najkvalitetnijom kožnom postavom. Naši proizvodi su prisutni širom Srbije kao i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Baldino ima i svoja četiri maloprodajna objekta u Beogradu, u Bulevaru kralja Aleksandra, u Žarkovu, TC Piramida i TC Stadion.

Dečija obuća Cipelino

Beograd, Zvezdara, Zivka Davidovica 86 011 4252030
Kako pravilno odabrati obuću za dete? Dečije stopalo do 2. godine raste u proseku 2 cm godišnje, od 2. do 6. godine 1,5 cm, a od 6. do 11. godine 1 cm godišnje. Najbrži rast dečijeg stopala odvija se u prvim godinama života i zbog toga odabir obuće za dete zaslužuje veliku pažnju. Najbitnije je omogućiti stopalu deteta da pravilno raste u obući odgovarajuće veličine koja obezbeđuje stabilnost nozi i omogućuje da stopalo diše. Pravilan razvoj stopala važan je za zdrav razvoj kičmenog stuba i pravilno držanje tela. Anatomski oblikovana obuća ima dovoljno širok prednji deo kako bi prsti mogli nesmetano da se pomeraju, anatomski uložak neophodan za pravilno formiranje unutrašnjeg svoda stopala i lub tj. pojačan petni deo koji je dovoljno čvrst da obezbedi stabilnost dečijem stopalu pri hodu. Za siguran i pravilan korak veoma je bitno da obuća bude odgovarajuće veličine. Neprilagođena veličina obuće može da dovede do zdravstvenih problema i deformiteta stopala.
Back to Top