Obuća za bebe Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Obuća za bebe Zrenjanin
Obuća za bebe, nehodajuće cipelice, čizmice, satenske cipelice. Bebi nehodajuća obuća je jako popularna među roditeljima, jer je reč o maloj i simpatičnoj obući koja ulepšava outfit svake bebe. Međutim, pored modnog detalja, ova obuća predstavlja preduslov pravilnom razvoju i stabilnom hodu. Bebi nehodajuće cipelice. Nehodajuće patikice.
Kako pravilno odabrati obuću za dete? Dečije stopalo do 2. godine raste u proseku 2 cm godišnje, od 2. do 6. godine 1,5 cm, a od 6. do 11. godine 1 cm godišnje. Najbrži rast dečijeg stopala odvija se u prvim godinama života i zbog toga odabir obuće za dete zaslužuje veliku pažnju. Najbitnije je omogućiti stopalu deteta da pravilno raste u obući odgovarajuće veličine koja obezbeđuje stabilnost nozi i omogućuje da stopalo diše. Pravilan razvoj stopala važan je za zdrav razvoj kičmenog stuba i pravilno držanje tela. Anatomski oblikovana obuća ima dovoljno širok prednji deo kako bi prsti mogli nesmetano da se pomeraju, anatomski uložak neophodan za pravilno formiranje unutrašnjeg svoda stopala i lub tj. pojačan petni deo koji je dovoljno čvrst da obezbedi stabilnost dečijem stopalu pri hodu. Za siguran i pravilan korak veoma je bitno da obuća bude odgovarajuće veličine. Neprilagođena veličina obuće može da dovede do zdravstvenih problema i deformiteta stopala.
OBUĆA ZA BEBE BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE Nehodajuće patikice za bebe, sandalice za bebe, čizmice za bebe, cipele za bebe, bebi patofne. Obuća za prohodavanje i obuća za male bebe. Veliki izbor u Aksi. Izdvojeno iz ponude: Biba Toys nehodajuće cipelice, lavić, slonče i nilski konj, K'S Kids Bebini drugari Julia (0-12M) Zabavne patofne u obliku životinja.
Back to Top