Obuća za bebe Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Obuća za bebe Voždovac

Dečija radnja Menda

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 32 011 7703500 |
063 461085 |
Obuća za bebe, nehodajuće cipelice, čizmice, satenske cipelice. Bebi nehodajuća obuća je jako popularna među roditeljima, jer je reč o maloj i simpatičnoj obući koja ulepšava outfit svake bebe. Međutim, pored modnog detalja, ova obuća predstavlja preduslov pravilnom razvoju i stabilnom hodu. Bebi nehodajuće cipelice. Nehodajuće patikice.

Prodavnice dečije obuće Baldino

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 32 011 6307744
Obuća za bebe u prodavnicama dečije obuće Baldino Najznačajnije u proizvodnji je kvalitet materijala koji se koristi za izradu. Potvrda za to je sertifikat za materijal koji koristi Baldino. Obuća koju proizvodi Baldino je visokokvalitetna, anatomska, kožna obuća sa najkvalitetnijom kožnom postavom. Naši proizvodi su prisutni širom Srbije kao i u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Baldino ima i svoja četiri maloprodajna objekta u Beogradu, u Bulevaru kralja Aleksandra, u Žarkovu, TC Piramida i TC Stadion.

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Voždovac, Nova mokroluška 3 011 3471318 |
011 3470605 |
OBUĆA ZA BEBE BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE Nehodajuće patikice za bebe, sandalice za bebe, čizmice za bebe, cipele za bebe, bebi patofne. Obuća za prohodavanje i obuća za male bebe. Veliki izbor u Aksi. Izdvojeno iz ponude: Biba Toys nehodajuće cipelice, lavić, slonče i nilski konj, K'S Kids Bebini drugari Julia (0-12M) Zabavne patofne u obliku životinja.
Back to Top