Privatni fakulteti Beograd

Registruj se
Prijavi se
Privatni fakulteti Beograd
- SVI PRIVATNI FAKULTETI U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- UPOREDITE FAKULTETE - POGLEDAJTE NjIHOVE PREZENTACIJE, CENE STUDIRANJA!
- UPIŠITE SE NA PRIVATNI FAKULTET!
mef-fakultet-za-primenjeni-menadzment-ekonomiju-i-finansije-privatni-fakulteti-969395
PRIVATNI FAKULTETI BEOGRAD MEF FAKULTET ZA PRIMENJENI MENADZMENT, EKONOMIJU I FINANSIJE Privatni fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije (MEF) je savremena institucija znanja sa modernim obrazovnim konceptom.
MEF fakultet pruža kvalitetno visoko obrazovanje iz najperspektivnijih oblasti današnjice, i to: informacionih tehnologija, menadžmenta i ekonomije i za ovo ima tri posebna akreditovana studijska usmerenja na osnovnim akademskim studijama.
mokrogorska-skola-menadzmenta-privatni-fakulteti
PRIVATNI FAKULTET Mokrogorska škola Menadžmenta je osnovan 2009.godine kao privredno društvo koje se bavi neformalnim poslovnim obrazovanjem odraslih osoba.
Cilj našeg fakulteta je da prenosi menadžersko znanje i time podiže nivo stručnosti menadžmenta u Sbiji.
Naš cilj jeste da od škole stvorimo jedinstveno iskustvo za svoje studente, a našim partnerima obezbedimo razvoj njihovih zaposlenih koji će samim tim doneti razvoj svojih organizacija.
Iako je reč o fakultetu koji neguje tradicionalne vrednosti, iskustvo i znanje, ona se neprestano razvija i raste zajedno sa svojim korisnicima i prihvata nove trendove.
Prostorije Mokrogorske škole Menadžmenta u beogradu su namenjene i prilagođene potrebama naših studenata i poslovnih partnera, predavačima kao i potrebama zaposlenih u našoj školi.
Kampus Mokra Gora sadži: biblioteku sa reko 500 knjiga, radnu učionicu opremljenu savremenom HI-TEC opremom i radni prostor za grupni studentski rad.
visoka-medicinska-skola-sveti-vasilije-ostroski-privatni-fakulteti
PRIVATNI FAKULETETI - VISOKA MEDICINSKA ŠKOLA SVETI VASILIJE OSTROŠKI Visoka medicinska škola Sveti Vasilije Ostroški pruža svojim studentima visokokvalitetno obrazovanje u skladu sa najvišim etičkim načelima.

Univerzitet Metropolitan

Beograd, Stari Grad, Tadeuša Košćuška 63 011 2030885 |
069 2030885 |
PRIVATNI FAKULTETI UNIVERZITET METROPOLITAN Na fakultetu Metropolitan pored tradicionalne nastave suakreditovane i studije na daljinu (DLS) ili studije preko interneta, koje uživaju veliku popularnost među studentima koji nisu u mogućnosti da redovno pohađaju tradicionalnu nastavu. Studije preko interneta se realizuju na nivou Osnovnih i Diplomskih akademskih studija. Kako je promenom Zakona o visokom obrazovanju 2010. godine predviđeno da student po završenim osnovnim akademskih studija dobija zvanje DIPLOMIRANI (inženjer, menadžer, dizajner….), to smo odlučili da svi naši programi osnovanih akademskih studija od sada traju četiri godine. METROPOLITAN je akreditovao sve svoje akademske studijske programe i organizuje: Osnovne akademske studije u trajanju od 4 godine, Diplomske akademske studije u trajanju od 1 godine i Doktorske studije koje traju 3 godine.

Računarski fakultet

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 6 011 3348079 |
011 3348081 |
PRIVATNI FAKULTETI BEOGRAD RAČUNARSKI FAKULTET Након петнаестогодишњег искуства, великог броја полазника, сертификованих IT професионалаца, фирма CET - Computer Equipment and Trade одлучила је да понуди и високо образовање у области рачунарства, оснивањем Рачунарског факултета. Nа основу решења 612-00-1/03-01 издатог 19.6.2003. године, од стране Републичког Савета за развој универзитетског образовања, CET је овлашћен да оснује Рачунарски факултет. Рачунарски факултет Универзитета Унион уписан је у судски регистар Трговинског суда у Београду 10.7.2003. године, регистарски уложак број 5- 741-00. Министарство просвете и спорта издало је Решење којим се утврђује да Рачунарски факултет Универзитета Унион у Београду испуњава кадровске, просторне и техничке услове за почетак рада и обављање прве године основних студија – број: 022-05- 00204/2003-04, од 19.11.2003. године.

Univerzitet Union

Beograd, Stari Grad, Kosančićev Venac br. 2/5 011 6304293 |
011 2630654 |
PRIVATNI FAKULTETI BEOGRAD UNIVERZITET UNION Univerzitet Union čine pet fakulteta : Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije, Računarski fakultet,Pravni fakultet Univerziteta Union, Fakultet scenskih i primenjenih umetnosti – Akademija lepih umetnosti (danas: Akademija lepih umetnosti ”Todoris”) i Fakultet za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić.Univerzitet obavlja delatnost visokog obrazovanja u četiri polja, i to poljima: prirodno-matematičkih nauka, društveno-humanističkih nauka, tehničko-tehnoloških nauka i umetnosti. Svi studijski programi u okviru navedenih polja ostvaruju se na fakultetima – članovima Univerziteta. Studijski programi ostvaruju se u sva tri nivoa akademskih studija. Svi fakulteti ostvaruju studijske programe u skladu sa Bolonjskom deklaracijom.

Accademia del lusso

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 68c 011 6557503
Italijanska visoka škola za modu i dizajn Accademia del lusso nastala je sa ciljem da obrazuje stručnjake koji će imati uvid u svaku fazu kreativnog procesa i prodaje u okviru sektora luksuznih dobara i koji će biti konkurentni u svom radu. Obrazovni metod Akademije del Lusso zasnovan je na inovativnom pristupu obrazovanju koji objedinjuje tehničke i kreativne aspekte sa izučavanjem menadžmenta.

Megatrend Univerzitet

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 29 011 2092129
Privatni fakultet Džon Nezbit. Na fakultetu Džon Nezbit organizovane su strukovne i akademske, kao i specijalističke, master i doktorske studije iz više akademskih i naučnih disciplina (biznis, međunarodna ekonomija, menadžment, umetnost i dizajn, kultura i mediji, biofarming, državna uprava i administracija, kompjuterske nauke). Fakultet je postao centar kvalitetnog obrazovanja zasnovanog na savremenim nastavno-naučnim dostignućima i metodologijama prenosa znanja, odnosno formiranja primenjivih kompetencija svršenih studenata. U praksi to znači da smo uvek insistirali na kvalitetu, autonomiji, slobodi, posvećenosti realizaciji naše obrazovne i naučne misije, ali i punoj otvorenosti prema našem društvu, regionu, Evropi i svetu. Fakultet je dobio ime po futurologu Džonu Nezbitu.
Jedna od prednosti privatnih fakulteta je rad u manjim grupama ali i to, što mogu da obezbede gotovo mentorski rad profesora sa studentima pa je tako profesor na većini privatnih fakulteta dužan da bude na raspolaganju studentima šest dana u nedelji, uključujući i subotu. Upravo na činjenici da je studentima često na raspolaganju i broj mobilnog telefona i imejl profesora radi jednostavnijih konsultacija, da pravovremeno dobijaju odgovore i mnogo manje vremena provode ispred zatvorenih vrata profesorskih kabineta, privatne visokoškolske ustanove su izgradile jednu od svojih najvećih prednosti. Privatne fakultete odlikuje bolja opremljenost prostorija, savremenja oprema i veća stručna praksa. U proseku studiranje na njima traje kraće. Između ostalog, privatne visokoobrazovne ustanove, kako bi bile privlačnije budućim studentima, nude jednostavniji prijemni ispit. Koncept privatnog obrazovanja nije ni nov ni nepoznat. Poznata je činjenica da su u svetu oduvek postojale privatne visokoobrazovne institucije koje su pohađali npr. predsednici država, te članovi kraljevskih, uglednih i aristokratskih porodica.
Back to Top