Škole stranih jezika Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Škole stranih jezika Novi Sad
akademija-oxford-skole-stranih-jezika
Učenje stranih jezika u Akademiji Oxford se bazira na različitim kreativnim i inovativnim metodama, a sve u skladu sa različitim jezicima, vrsti ili trajanju kursa.
Pored toga, metode nastave se neprekidno usavršavaju u skladu sa svetskim tendencijama u oblasti podučavanja stranih jezika.
Bez obzira na jezik, vrstu i trajanje kursa, na našim kursevima jezika velika pažnja se posvećuje motivisanju polaznika da razvijaju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i na efikasan i jednostavan način prošire svoje znanje.
Naši stručni, dinamični i iskusni profesori su veoma posvećeni svom pozivu i uvek spremni da pruže vrhunsku i kvalitentu nastavu, ali i svaku neophodnu pomoć ili podršku prilikom učenja stranog jezika.
Preko 200 profesora je na raspolaganju u svim našim centrima!
Učionice u kojima se odvija nastava su prijatna, klimatizovana i moderno opremljena mesta, različite kvadrature u zavisnosti od namene- za pojedince, veće ili manje grupe, decu.
Sve učionice imaju računare i pratećuopremu, plazma televizore i ozvučenje i sve su povezane sa internetom.
Sve ovo ima za cilj da se polaznici osećaju što prijatnije jer se samim tim i nastava uspešnije obavlja.
Naše škole stranih jezika se u svim gradovima nalaze na atraktivnim i prometnim lokacijama kako bismo svima bili podjednako dostupni!
Škola stranih jezika Oxford posebnu pažnju posvećuje učenju engleskog jezika iz mnogo razloga: engleski jezik je dominantan u svetskoj književnosti i u filmskoj industriji, a koristi se u nauci, tehnologiji, diplomatiji, sportu, muzici, takmičenjima, itd.
Međunarodni biznis se odvija na ovom jeziku.
Oko 36% korisnika interneta komunicira na engleskom jeziku, a 85% elektronskih informacija u svetu je na engleskom jeziku.
Neophodan je za putovanja jer gde god da odete, a ne poznajete jezik te zemlje, engleski je od velike pomoći pri sporazumevanju.
Naša Škola stranih jezika organizuje kurseve nemačkog jezika prema pravilima Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, odnosno CEFR - a (The Common European Framework of Reference for Languages).
Naš moto je GOVORITE TAKO DA VAS SVI RAZUMEJU i mi se toga zaista pridržavamo!
Bez obzira na jezik koji učite, popularnost, težinu, sigurni smo da ćete naći njegovu primenu u svakodnevnom životu, poslu, putovanjima, forumima.
Usavršavajte svoj jezik i ne dopustite da ono što ste na našim kursevima stranih jezika naučili zaboravite.
Dok se ne ukaže prilika koja će Vam omogućiti da jezik koristite, prijavite se na konverzacijski, specijalistički individualni ili neki drugi kurs i time osvežite i dopunite svoje znanje.
centar-za-edukaciju-ns-pro-group-1-skole-stranih-jezika
ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD CENTAR ZA EDUKACIJU NS PRO GROUP Centar za edukaciju NS PRO GROUP u svom fokusu ima teme kao što su: – Opšti kursevi stranih jezika za sve uzraste (opšti engleski i ostali jezici, engleski za decu itd), – engleski jezik online, poslovni engleski (engleski za preduzeća), učenje nemačkog jezika, nemački jezik online.
(Postoji mogućnost online učenja i nekih drugih stranih jezika). – CEF klasifikacija, LCCI i dr međunarodno priznati ispiti za jezike.
agencija-za-prevodilacke-usluge-poliglota-balkan-skole-stranih-jezika
ŠKOLE STRANIH JEZIKA - POLIGLOTA BALKAN Kursevi stranih jezika za zaposlene.
Kurseve održavamo u prostorijama vaše firme.
Moguć je rad sa manjim grupama, na svim nivoima.
centar-stranih-jezika-lingua-skole-stranih-jezika
Već više od 22 godine, Centar stranih jezika Lingua s pravom važi za sinonim učenja stranih jezika u Novom Sadu.
Tokom svoje duge istorije, pružajući najkvalitetniju nastavu, nastojimo da svojim sugrađanima otvorimo vrata ka ostatku sveta, naučimo ih novim jezicima i upoznamo sa različitim kulturama.
U našem jezičkom centru, polaznici imaju mogućnost izbora između velikog broja jezika, uključujući: engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, norveški, mađarski i ruski.
U školi stranih jezika LINGUA se organizuju standardni i intenzivni kursevi engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog, norveškog, mađarskog, kineskog i ruskog jezika.
U Lingui se obavlja pripremna nastava za polaganje ESOL ispita Kembridž univerziteta.
Naši brojni polaznici, deca i odrasli, uspešno su položili neki od ispita i stekli Kembridž diplome
centar-stranih-jezika-soho-skole-stranih-jezika
Centar stranih jezika Soho je škola za učenje engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, madjarskog i ruskog jezika.
Osnovana je 2005.godine i od tada je kroz njega prošlo više hiljada zadovoljih polaznika.
Ponosni smo na to što su se mnogi od njih iznova vraćali sa početkom nove školske godine i nastavljali kod nas svoje jezičko usavršavanje.
Posebno smo ponosni na naše najmlađe đake, koji sa nama kreću u avanturu učenja stranih jezika sa samo tri godine.
Pored redovnih časova jezika, Soho školarcima omogućuje da besplatno pohađaju časove konverzacije, kao i učešće u raznim projektima.
Nastava za odrasle organizovana je na svim nivoima znanja, od apsolutnih početnika do najviših jezičkih nivoa.
Pošto se polaznici testiraju i utvrdi im se nivo znanja raspoređuju se u odgovarajuće grupe od najviše osam polaznika.
Nastava se organizuje tokom čitavog dana i vikendom.
Organizujemo specijalizovane kurseve jezika za različite potrebe i ​različite oblasti, kao što su turizam, ekonomija, medicina, tehničke nauke, umetnost, ali i pripreme za prijemne ispite i za posebne intervjue.
Kod nas se možete spremiti za sticanje zvaničnih sertifikata, kao sto su FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, TOIC.
academy-centar-stranih-jezika-skole-stranih-jezika
Centar stranih jezika Academy osnovan je aprila 1995 godine.
Od 2002 škola je u Jevrejskoj ulici 22 u prostoru ukupne kvadrature od 310 m2 sa 12 učionica, prijemnom kancelarijom, fotokopirnicom i bibliotekom.
Tokom svog rada Academy konstantno sarađuje sa Britanskim savetom (British Council) i Gete Institutom.
Od maja 1995 do marta 1998 ACADEMY je sarađivao sa organizacijom IOM (International Organisation for Migration) u organizovanju nastave stranih jezika za ljude koji su se iseljavali u Kanadu.
Osnovna delatnost Centra stranih jezika ACADEMY je pružanje kvalitetne obuke u stranim jezicima – engleskom, nemačkom, ruskom i španskom jeziku.
Tokom sedamnaest godina iskustva i rada stvorili smo i usavršili poseban metod rada koji Vam pomaže da uspešno ostvarite svoj cilj – ZNANJE!
U skladu sa Vašim znanjem i željama vezanim za brzinu napredovanja možemo preporučiti tri vrste kurseva: redovne semestralne kurseve, intenzivne ili super-intenzivne kurseve.
Metod i odlike našeg rada zasnivaju se na sledećim principima: komunikativni pristup usvajanju stranog jezika kojim se u fokus stavlja aktivna upotreba stečenog znanja, program za svaki kurs je standardizovan prema nivoima zajedničkog evropskog okvira za jezike (CEFR), rad u malim grupama do 9 polaznika, zapošljavanje stručnog profesorskog kadra, diplomiranih profesora, upotreba savremene literature renomiranih izdavača: Oxford University Press, Cambridge University Press, Longman, Macmillan, audio i video materijala, višegodišnja saradnja sa stručnjacima iz oblasti jezika Univerziteta u Novom Sadu, primena savremenih metoda nastave i konstantno praćenje napredovanja svakog polaznika, redovna provera znanja polaznika i organizovanje probnih testova za sticanje međunardno priznatih sertifikata.
centar-manhattan-skole-stranih-jezika

Centar Manhattan

Novi Sad, Braće Ribnikar 25b 021 6543493
Centar za strane jezike Manhattan svim zainteresovanim osobama koje žele naučiti neki jezik nudi: Engleski, Italijanski, Španski, Ruski, Nemački, Francuski, Norveški, Švedski, Danski, Holandski, Grčki, Mađarski, Rumunski, Hrvatski, Makedonski, Češki, Turski, Japanski, Kineski, Slovenački, Albanski, Latinski, Portugalski, Hebrejski, Bugarski, Slovački, Arapski i Poljski.
Engleski jezik, jezik celog Sveta i sa preko 380 miliona direktnih korisnika definitivno spada u najvažnije jezike, odnosno jezik koji morate znati.
Nemački jezik definitivno spada u Svetske jezika, a najkorišćeniji je jezik u Evropskoj Uniji.
Prema zvaničnim podacima Kembridžove enciklopedije jezika, Ruski kao prvi ili drugi jezik govori preko 455 miliona ljudi na planeti.
Jezik Francuskog vina, Ajfelove kule i Pariza.
Govori ga kao maternji jezik oko 110 miliona ljudi, dok se njim svakodnevno služi oko 190 miliona.
Dođite u našu školu i uz podršku naših profesionalnih predavača naučite željeni jezik.
centar-stranih-jezika-ole-skole-stranih-jezika
U centru stranih jezika OLE možete naučiti, poboljšati svoje znanje, usavršiti konverzaciju i steći validnu diplomu za sledeće jezike: španski, engleski, ruski, italijanski, francuski, nemački, portugalski i poljski.
Izaberite našu školu stranih jezika zato što ćete uživati u učenju stranih jezika, zato što se nalazimo u prelepom ambijentu u samom centru grada, zato što radimo po stranim programima, u malim grupama do 8 polaznika.
Dođite u našu školu stranih jezika zbog toga što stvaramo podsticajnu atmosferu i zato što smo drugačiji a vi ste nam na prvom mestu.
Nudimo Vam intenzivne kurseve, pripremu ispita i kolokvijuma, kureseve za preduzeća i individualnu nastavu.
skola-engleskog-jezika-za-decu-helen-doron-skole-stranih-jezika
Helen Doron licencirani sistem učenja engleskog jezika počeo je da se razvija u Srbiji od 1999 godine.
Do sada je otvoreno 18 Helen Doron centara u 5 gradova u Srbiji.
Preko 16.000 dece prošlo je jedan od 14 kurseva.
Srbija je jedna od 31 zemlje koja primenjuje ovu jedinstvenu metodu učenja engleskog jezika.
Pre 30 godina, lingvista i nastavnik, gospođa Helen Doron, napravila je revoluciju u učenju engleskog jezika kao stranog jezika za decu, razvivši metod koji oponaša način na koji bebe uče njihov maternji jezik.
Danas Helen Doron predstavlja međunarodnu franšiznu mrežu zastupljenu u preko 30 zemalja.
Približno 2 miliona dece danas priča engleski jezik zahvaljujući Helen Doron metodi.
Sve je počelo lekcijom violine.
Pre skoro 30 godina, britanski lingvista Helen Doron, upisala je svoju četvorogodišnju kćerku na časove violine kod nastavnika koji je radio po Suzukijevom Metodu.
Bila je impresionirana metodom i postignutim uspehom, što je inspirisalo da razvije principe svoje metode za učenje engleskog jezika za decu.
Tako je počela međunarodna uspešna priča o Helen Doron English.
Godine 1985., Helen Doron krenula je da pravi svoje materijale za učenje kako bi pomagla deci da razumeju i pričaju engleski jezik.
Shvatila je da su čitanje i pisanje različite veštine od razumevanja i govora.
Još u školama, nastavnici znaju samo kako da uče decu jezik putem čitanja i pisanja.
Helen Doron pridorna metodologija omogućuje deci da nauče da pričaju i razumeju engleski pre nego što nauče da čitaju i pišu – kao što bi uradili na njihovom maternjem jeziku.
Čak i bebe mogu da nauče engleski sa Helen Doron metodom.
Ona je osmislila prvi kurs za rano učenje engleskog zasnovan na principima pozitivnog ohrabrenja i svakodnevnog slušanja.
Napravila je kućne snimke pesmica, rima i priča i počela podučavanje u komšiluku u Severnom Izraelu.
Rezultati su bili zapanjujući.
Njen metod stvorio je stimulativnu atmosferu koja oponaša prirodne procese učenja maternjeg jezika .
Deca to obožavaju!
Časovi su bili zabavni i dinamični i istovremeno stimulišući emocionalne, fizičke, kreativne i intelektualne dobrobiti mladih učenika. Na osnovu ovog početnog uspeha, Helen je nastavila da razvija nastavne materijale i počela da trenira druge nastavnike da koriste njen jedinstven metod.
Tokom godina Helen Doron English je proširio svoje programe prema uzrastima dece uključujući kurseve prilagođene uzrastima – od tromesečnih beba do devetnaestogodišnjih tinejdžera.
Godine 1995 Helen Doron English metod je predstavljen u Evropi, u Austriji, a zatim i Nemačkoj.
Franšizni poslovni model je usvojen 1998.
i od tada počinju da niču Helen Doron škole širom Evrope.
Odnedavno, Helen Doron English se proširio u Kinu, Jugoistočnu Aziju i Južnu i Latinsku Ameriku. Njena želja je bila i ostala do danas, da se maksimalno povećaju kapaciteti za učenje dece svih uzrasta i da se naprave najbolji mogući programi za učenje te dece.
eduka-centar-skole-stranih-jezika
Škola stranih jezika Eduka Centra organizuje nastavu za učenje 32 strana jezika, prilagođenu različitim starosnim i interesnim grupama polaznika.
Nudimo poslovni jezik, jezik u turizmu, koverzaciju i pripremu za međunarodne ispite.
Mogućnost biranja kursa u zavisnosti od Vaših potreba.
ŠKOLA STRANIH JEZIKA ZA: ARAPSKI JEZIK, FRANCUSKI JEZIK, KINESKI JEZIK, POLjSKI JEZIK, SRPSKI JEZIK ZA STRANCE, LIBANSKI JEZIK, GRČKI JEZIK, LATINSKI JEZIK, PORTUGALSKI JEZIK, STAROGRČKI JEZIK, FLAMANSKI JEZIK, HEBREJSKI JEZIK, MAĐARSKI JEZIK, RUMUNSKI JEZIK, ŠPANSKI JEZIK, BUGARSKI JEZIK, HRVATSKI JEZIK, MAKEDONSKI JEZIK, RUSKI JEZIK, ŠVEDSKI JEZIK, ČEŠKI JEZIK, HOLANDSKI JEZIK, NEMAČKI JEZIK, SLOVAČKI JEZIK, TURSKI JEZIK, DANSKI JEZIK, ITALIJANSKI JEZIK, NORVEŠKI JEZIK, SLOVENAČKI JEZIK, UKRAJINSKI JEZIK, ENGLESKI JEZIK, JAPANSKI JEZIK I ONLINE KURSEVI.
Predavači u Eduka Centru termin SVAKOG narednog časa utvrđuju na osnovu dogovora sa polaznicima i u skladu sa njihovim aktivnostima i slobodnim vremenom, vodeći pri tome računa o ispunjenju utvrđenog fonda časova.
Tempo nastave prilagođava se mogućnostima polaznika.
Nastava se organizuje za male grupe od 2-8 polaznika, koje se formiraju na osnovu predznanja o konkretnoj materiji, uzrasta polaznika i njihovih razloga to jest ciljeva učenja.
Takođe, postoji mogućnost organizovanja individualne nastave u prostoru Centra.
Osim redovne nastave u predavaonicama i amfiteatrima, pojedini časovi u Školi za strane jezike održavaju se i van prostorija Eduka Centra, u dogovoru sa polaznicima.
U pitanju je "terenska" nastava koja podrazumeva posetu muzejima, galerijama, kulturnim centrima, pozorištima, bioskopima i sl.
kada se na navedenim mestima odigravaju događaji koji su u vezi sa redovnom nastavom (izložbe, predavanja, festivali, pozorišne predstave, projekcije filmova...).
my-school-skola-stranih-jezika-skole-stranih-jezika
ŠKO,LA STRANIH JEZIKA My School je škola u kojoj ćete zaista progovoriti strani jezik koji učite.
Od 2007.godine pomažemo deci i odraslima da kroz zabavu i dinamične programe zavole i savladaju jedan od stranih jezika.
Na opštim kursevima radićete na svim jezičkim veštinama, na čitanju, pisanju, slušanju i govoru, a od samog početka akcenat je na komunikaciji zato što je većini vas baš tu najpotrebnija pomoć profesora.
Ohrabrujemo vas da na času što više koristite strani jezik koji učite, i tako praktično primenite sve naučeno.
Nastavni program prilagođavamo vašim potrebama.
To znači da pratimo vaš napredak i po potrebi uvodimo nove elemente u program.
I, da, naši programi se stalno usavršavaju zato što je učenje jezika dinamičan proces.
Uvek nastojimo da budemo bolji i da vas što više naučimo na zanimljiv način.
Pored učenja stranih jezika imaćete mogućnost da upoznate kulturu, tradiciju, istoriju i običaje strane zemlje za čiji jezik ste se odlučili.
U okviru nastavnog programa organizujemo radionice, projekte, prezentacije, debate i obezbeđujemo vam dodatnu literaturu po potrebi.
Nastava se odvija u malim grupama od 5 do 8 polaznika da biste što lakše savladali jezik koji učite.
Od početka ćemo vas aktivno uključiti u nastavu, a to vam omogućava brži napredak i pruža dodatnu motivaciju.
Sa nama ćete zaista progovoriti strani jezik.
Imamo opšte, individualne, specijalizovane kurseve i on line nastavu za engleski, nemački, mađarski, norveški, ruski, francuski, italijanski, španski jezik.
centar-stranih-jezika-moj-kutak-skole-stranih-jezika
U ponudi su sledeći kursevi ZA DECU I ODRASLE: Kursevi engleskog jezika, Kursevi nemačkog jezika, Kursevi italijanskog jezika, Kursevi francuskog jezika i Kursevi španskog jezika.
Redovni kursevi svih nivoa po evropskoj standardizaciji od A1 do C1 nivoa, dva časa nedeljno po 75 minuta.
Kursevi konverzacije za polaznike koji žele da porade na konverzaciji, poluintenzivni i intenzivni kursevi koje preporučujemo svima koji imaju dosta vremena, budući da se jezik najbolje i najbrže uči uz svakodnevni rad, specijalizovani kursevi, priprema za polaganje ispita za dobijanje međunarodno priznatih diploma (engleski: FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, BEC, italijanski: CILS 1-4, nemački: ZD, ZDfB , ZOP, francuski: DELF A1-B2, DALF C1,C2, španski: DELE A1- C2), grupe u proseku od 5 polaznika; na poseban zahtev rad i u manjim grupama ili individualni rad, kursevi za sve uzraste, za decu od 5 godina i srednjoškolce, za starije, kursevi u firmama.
Po završetku svakog nivoa polaznici polažu ispit, a uspešni kandidati dobijaju sertifikat.
U našoj ucionici je konverzacija na prvom mestu.
Učimo da komuniciramo u svim svakodnevnim i nesvakodnevnim situacijama.
Učimo kako da što icrpnije koristimo reči koje već znamo i kako da na najlakši i najbrži način naučimo nove reči.
U nastavnom procesu koristimo savremene materijale, tehniku i tehnologiju, a naš profesorski tim čine predavači koji se stalno usavršavaju, nastojeći da prate nove trendove u metodici nastave.
centar-za-strane-jezike-nscool-skole-stranih-jezika
Naša misija je da svim polaznicima pružimo uslugu po meri.
Iz tog razloga radimo isključivo u malim grupama (od 1 do 5 polaznika).
Nastavu sprovodimo u opuštenoj i prijatnoj atmosferi.
Cilj nam je da predajemo jezik koji je primenjiv u svakodnevnim sitacijama.
Iz tog razloga podstičemo polaznike da na časovima pričaju, vode diskusije i debate na aktuelene teme, spremaju prezentacije.
Mi verujemo da je kvalitet, a ne cena, na prvom mestu i zato naši polaznici dobijaju mnoštvo dodatnog materijala u toku kursa (novinske članke, igrice, pesme, dodatne gramatičke i vežbe vokabulara).
Ali, u Centru NScool i predavači moraju da uče.
Bez stalnog usavršavanja nema dobrih predavača, pa iz tog razloga ulažemo u edukaciju naših profesora koji posećuju sajmove, seminare i konferencije i tako razvijaju svoje znanje i veštine.
Trudimo se da maksimalno iskoristimo prednost savremenih tehnologija u učenju jezika i pokrenuli smo individualnu nastavu putem Skype-a koja je okupila đake iz raznih krajeva sveta.
I na kraju, mi verujemo da nije važno koliko još morate da učite nego da vrednujete ono znanje što ste do sada usvojili.
Radujte se novim rečima i frazama i uživajte dok ih slažete u priču.
Nikad nije kasno da se počne sa učenjem jezika i treba da naučite da uživate u samom procesu a ne samo u konačnom rezultatu!
Kursevi u našoj školi su: Intenzivni letnji kursevi engleskog jezika, Kursevi ruskog jezika, Kursevi engleskog jezika, Exam strategies workshop (IELTS i TOEFL), Međunarodni ispiti opšte informacije, Priprema za FCE, CAE, CPE, Priprema za GRE, GMAT I SAT, Priprema za TOEFL I IELTS, Priprema za polaganje ispita za mađarsko državljanstvo, Časovi jezika putem Skype-a.
centar-za-obrazovanje-i-kulturu-bozidarac-skole-stranih-jezika
ŠKOLA STRANIH JEZIKA.
U Božidarcu možete naučiti engleski, nemački, norveški, ruski, španski, švedski, kineski i italijanski jezik.
ENGLESKI JEZIK BRZO, POVOLJNO I LAKO!
U Božidarcu, kurs engleskog jezika kreiran je da odgovori na potrebe svakog pojedinačnog kandidata.
Od engleskog za početnike do naprednog nivoa.
Kod nas možete organizovati časove engleskog u skladu sa Vašim potrebama i interesovanjima.
Predavači su iskusni profesori koji se stalno stručno usavršavaju, a sama institucija lider neformalnog obrazovanja punih 68 godina.
ŽELITE DA NAUČITE NEMAČKI JEZIK BRZO, POVOLJNO I LAKO-Kurs nemačkog jezika kreiran je da odgovori na potrebe svakog pojedinačnog kandidata.
Ako želiš da progovoriš nemački što pre ili da usavršiš svoje kompetencije, iskoristi promotivnu akciju i prijavi se na naše interaktivne i dinamične kurseve sa posebnim akcentom na usmenom izražavanju.
Na opštim kursevima nemačkog jezika radite na podizanju nivoa znanja, a na pripremnim kursevima za polaganje na Goethe i Austrijskom institutu, na razvoju tehnika i pristupa koji su vam neophodni za uspešno polaganje ispita i sticanje međunarodno priznatih diploma.
Kurs norveškog jezika kreiran je da odgovori na potrebe svakog pojedinačnog kandidata.
Ako želite da Vam norveški postane govorni jezik, a Norveška radna sredina, prihvatite izazov i otkrijte da norveški nije bauk.
Naučite da slobodno komunicirate u svakodnevnom okruženju i poboljšajte svoje kompetencije u poslovnom svetu.
Kod nas možete napraviti program u skladu sa svojim potrebama i interesovanjima.
HOĆETE DA NAUČITE RUSKI JEZIK BRZO, POVOLJNO I LAKO-Kurs ruskog jezika kreiran je da odgovori na potrebe svakog pojedinačnog kandidata.
Ako želite da Vam ruski postane govorni jezik, a Rusija radna sredina, prihvatite izazov i otkrijte da ruski nije bauk.
Naučite da slobodno komunicirate u svakodnevnom okruženju i poboljšajte svoje kompetencije u poslovnom svetu.
Kod nas možete napraviti program u skladu sa svojim potrebama i interesovanjima.
ŠPANSKI JEZIK spada u 5 velikih jezika sveta i ima preko 400 miliona aktivnih govornika na četiri kontinenta.
Izrazita popularnost i sveprisutnost samo je jedan od razloga za učenje ovog prelepog jezika.
Nastava se odvija u popodnevnim ili večernjim satima što zavisi od zajedničkog dogovora svih polaznika sa predavačem.
Kursevi koje vode naši stručni predavači, koncipirani su tako da unapređuju jezičke sposobnosti polaznika i podjednako su usmereni na sve četiri osnovne jezičke veštine: slušanje, čitanje, pisanje i konverzaciju.
Metodologija rada i udžbenici koje koristimo u skaldu su sa najnovijim jezičkim trendovima vodećih izdavačkih kuća.
Švedski jezik govori oko 8 miliona ljudi mahom u Švedskoj i Finskoj.
Gramatika i sintaksa su slični engleskom jeziku, pa će mnoge švedske reči biti lako prepoznatljive polaznicima koji govore engleski ili nemački.
Zašto učiti KINESKI JEZIK?
Poznavanje kineskog jezika daće Vam veliku komparativnu prednost u budućem poslovnom okruženju.
U ovom trenutku 20 miliona Amerikanaca uči kineski jezik.
Danas vas nepoznavanje kineskog jezika dovodi u nedopustivo podređen položaj u komunikaciji sa kineskim partnerima koji su sve prisutniji na našem tržištu.
Ovaj kurs kineskog jezika kreiran je u skladu sa HSK-om (Hànyǔ Shuǐpíng Kǎoshì) jedinim standardizovanim testom kineskog jezika (poput engleskog TOEFL-a), namenjen je stranim studentima i odobren od strane kineskog Ministarstva za obrazovanje.
ITALIJANSKI JEZIK je romanski jezik, koji govori oko 62 miliona ljudi, od kojih većina živi u Italiji.
Uvek se smatrao jednim od najmelodičnijih jezika za učenje i predstavlja peti po redu jezik na svetu koji se uči u školama (posle engleskog, nemačkog, francuskog i španskog).
Na početku kursa organizujemo proveru znanja polaznika, na osnovu čega se vrši raspoređivanje u odgovarajuće grupe za učenje.
Po završetku kursa svi polaznici koji uspešno polože ispit, dobijaju diplomu o poznavanju stranog jezika na odgovarajućem nivou koja je usklađena sa međunarodnim jezičkim standardom.
zanatsko-obrazovni-centar-adzija-skole-stranih-jezika
ŠKOLA STRANIH JEZIKA ADŽIJA organizuje kuseve za sledeće jezike: engleski, nemački, italijanski, francuski, ruski, španski, arapski a koji su prilagođeni starosnoj dobi polaznika.
Nivoi: početni, srednji I, srednji II, konverzacijski.
Fond časova i trajanje obuke se može razlikovati kod pojedinih jezika.
Kurs stranih jezika traje 4 meseca sa 60 časova i dva puta nedeljno po dva časa stranog jezika.
U Centru ADŽIJA se organizuje i realizuje permanentno učenje stranih jezika po svim nivoima za decu i odrasle i srpskog jezika za strane državljane.
otvoreni-univerzitet-znanje-skole-stranih-jezika
Škola stranih jezika.
Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili imate neko znanje stanog jezika, kod nas možete proširiti svoje znanje.
Kursevi stranih jezika koje nudimo mogu biti grupni ili individualni, intenzivni ili specijalistički.
Polaganjem ispita na kraju svakog kursa imate mogućnost da dobijete diplomu koja je priznata i van teritorija naše zemlje.
U ponudi su sledeći jezici za različite uzraste: Arapski jezik - odrasli, Engleski jezik - školski, Engleski jezik - odrasli, Grčki jezik - odrasli, Italijanski jezik - odrasli, Nemači jezik - odrasli, Nemački jezik - školski, Norveški jezik - odrasli, Ruski jezik - odrasli, Španski jezik - odrasli, Srpski jezik za strance, Švedski jezik - odrasli.
skolarko-skole-stranih-jezika

Školarko

Novi Sad, Alekse Šantića 5 063 8267388
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA ZA PREDŠKOLCE I ŠKOLARCE.
Dečji edukativni klub Školarko u saradnji sa školom engleskog jezika Adventure Island nudi sledeće kurseve za decu od 4 do 12 godina.
YLE Starters.
A1 YLE Movers.
A2 YLE Flyers.
KET Key Enlish Test.
B1 PET Preliminary English Test.
U zavisnosti od uzrasta i nivoa znanja, deca se raspoređuju na jedan od postojećih kurseva. Svi kursevi kod nas se odvijaju po proverenim i priznatim programima stranih izdavača i traju po 10 meseci, sa pauzama za školske raspuste i praznike.
Nastava se odvija dva puta nedeljno po 60 minuta u periodu od septembra do jula.
Broj učenika u grupi je od 3 do 8 , što ostavlja profesoru dovoljno vremena da se posveti svakom učeniku.
ŠKOLA NEMAČKOG JEZIKA ZA PREDŠKOLCE I ŠKOLARCE NOVI SAD.
Nemački jezik je jezik velikih umova!
Neka Vaše dete još od najranijeg uzrasta sa nama neguje ljubav prema ovom jeziku i kada odraste postane sposobno da čita dela Getea, Schillera, Manna, Brechta, Hessea, Grassa, Kanta, Hegela, Šopenhauera, Ničea i mnogih drugih na originalnom jeziku. Da li ste znali da je studiranje na Bečkom univerzitetu besplatno za studente koji dolaze iz Srbije?
Iskoristite pruženu mogućnost i obrazujte se ili omogućite Vašem detetu de se obrazuje na najstarijim i najeminentnijim fakultetima Evrope.
Upravo iz ovih razloga Školarko nudi časove nemačkog jezika sa posebnim programima i akcentom na sve dečje uzraste od nižeg predškolskog do srednjoškolskog uzrasta. Školarkova škola nemačkog jezika bavi se grupnim kursevima nemačkog jezika namenjenim deci od 3 do 15 godina, kao i grupnom, poluindividualnom i individualnom nastavom za svu školsku decu.
Takođe nudimo i niže i srednje kurseve za starije A1, A2, B1, B2.
Saznaj detaljnije o ponudi programa ove škole jezika u nastavku.
vrtic-speak-up-skole-stranih-jezika
ŠKOLE STRANIH JEZIKA - SPEAK UP Naš sistem učenja usredsređuje se na praktičnu, svakodnevnu upotrebu engleskog jezika.
U našoj školi uče se sve jezičke veštine: slušanje, čitanje, pisanje i konverzacija uz pomoć jezičkih igara, audio-vizuelnih sredstava (kompjuteri u nastavi, posteri, flash karte, stručna literatura i dr ), objekata iz svakodnevnog života i kroz razne projekte.
zil-vern-skole-stranih-jezika

Žil Vern

Novi Sad, Đorđa Nikšića Johana 30 021 6301527 |
063 7670062 |
ŠKOLE STRANIH JEZIKA - ŽIL VERN Škola i udruženje “Žil Vern” organizuju nastavu francuskog jezika u vidu časova koji se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od jednog, jednog sata i petnaest minuta – u poslepodnevnim ili večernjim terminima svakim radnim danom od 16 do 22:00 na osnovu određenog rasporeda časova.
Svoj deci polaznicima udruženje obezbeđuje treći čas nedeljno koji organizujemo u vidu raznih kreativnih, pozorišnjih, umetničkih muzičkih radionica i to sve naravno na francuskom jeziku.
LOKACIJE
Škole stranih jezika u novije vreme značajno su proširile svoju ponudu. U školama stranih jezika danas možete pohađati kurseve mnogih svetskih jezika. Najtraženije su i dalje škole engleskog jezika i sve vrste kurseva engleskog jezika, što je i logično pošto je engleski jezik neophodan u mnogim poslovima i danas se podrazemeva da ga znate. Posle engleskog veoma su tražene i škole nemačkog jezika, škole francuskog jezika, škole ruskog jezika, škole španskog jezika i škole italijanskog jezika. Škole stranih jezika pored kurseva ovih jezika nude i kurseve drugih jezika. Kursevi ili tečajevi stranih jezika koji se sprovode u školama jezika mogu se podeliti prema intenzitetu, broju polaznika u grupi, nivou, uzrastu i prema nameni odnosno vrsti jezika. Kada govorimo o podeli kurseva stranog jezika prema intenzitetu, onda mislimo na ukupan nedeljni fond časova, odnosno koliko časova stranog jezika ima u jednoj sedmici po rasporedu. Ovde razlikujemo intenzivne, poluintenzivne i standardne kurseve jezika. Intenzivni kursevi engleskog ili bilo kog drugog stranog jezika podrazumevaju maksimalan broj časova nedeljno. Obično su časovi zakazani svakog radnog dana, a ponekad i vikendom. Cilj intenzivnih kurseva stranog jezika je da se strani jezik savlada u što kraćem vremenskom roku. Ove kurseve pohađaju svi oni kojima je potrebno da hitno savladaju osnove nekog stranog jezika ili da što brže poboljšaju znanje stranog jezika u cilju da bi mogli da polože ispit ili da idu na studije ili usavršavanje u inostranstvu ili ih možda čeka preseljenje i posao u inostranstvu. Bilo kako bilo svi koji žele da brzo nauče engleski ili neki drugi jezik, odlučuju se najčešće za intenzivne kurseve jezika. Poluintenzivni kursevi stranih jezika, kako im samo ime kaže, po frekventnosti održavanja časova su ispod intenzivnih kurseva i namenjeni su svima onima koji žele brzo da nauče strani jezik, ali ne vremenski da postignu pohađanje intenzivnog kursa jezika, ili im jedostavno tempo poluintenzivnog kursa jezika više odgovara. Standardni kursevi jezika su kursevi stranih jezika koji se održavaju jednom do dvaput nedeljno. Za ove kurseve se odlučuju svi oni koji nisu u žurbi i kojima ovaj tempo najviše odgovara kako bi mogli da učenje stranog jezika uklope sa drugim obavezama i kako bi stigli da ponove sve što su na času učili. Druga vrsta podele kurseva stranih jezika je podela prema broju polaznika na tečaju. Individualni kursevi jezika su ustvari potpuno isto što i privatni časovi engleskog ili bilo kog jezika i oni se mogu odvijati i u školama stranih jezika, odnosno škole stranih jezika nude i privatne časove, svima onima koji hoće da je profesor jezika isključivo samo njima posvećen tokom odvijanja kursa. Na ovaj način jedino ste vi u fokusu i tempo učenja je prilagođen Vama. U školama stranih jezika za individualne kurseve se odlučuju svi oni koji imaju potrebu da što brže savladaju engleski jezik ili drugi jezik. Škole stranih jezika nude i rad u malim grupama sa dva, tri polaznika i ovi kursevi se zovu poluintenzivni. Koliki je maksimalan broj polaznika na polunintenzivnom kursu jezika zavisi i od škole do škole, odnosno šta svaka škola stranih jezika podrazumeva pod pojmom poluindividualan tečaj. U svakom slučaju i kada kurs nije poluindividualan, škole stranih jezika se trude da organizuju tečajeve jezika u što manjim grupama kako bi svim polaznicima bila pružena adekvatna pažnja i kako bi svi mogli da postavljaju pitanja i aktivno da učestvuju u radu jer interakcija u učenju jezika je veoma bitna. Kada reklamiraju svoje tečajeve, škole stranih jezika vole da istaknu da je rad u malim grupama, jer to je velika prednost. Podela kurseva stranih jezika prema nivou odnosi se na nivo predznanja sa kojim polaznik dolazi u školu stranih jezika. U cilju utvrđivanja kojoj grupi polaznika budući učenik treba da pripada, pre početka kursa polaže se test kojim se polaznik svrstava u grupu. Podela po nivou obično ima više stepenova, najčešće pet ili šest. Ako uzmemo za primer engleski jezik onda bi ta podela bila: početni kurs engleskog jezika, srednji kurs engleskog jezika, napredni kurs engleskog jezika i konverzacijski kurs engleskog jezika i u ovu podelu može biti ubačeno još par međustepenova. Škole stranih jezika nastoje da diferencijacija bude što veća kako bi se svi koji pohađaju kurseve savršeno uklopili svojim nivoom znanja u grupu kojoj pripadaju. Podela kurseva stranog jezika prema uzrastu prisutna je u svim školama stranih jezika i na primeru engleskog jezika ta podela ide od kursa engleskog za decu (pa dodatna podela po uzrastu dece) preko kurseva za odrasle do kurseva engleskog za treće doba koji postoji u ponudi nekih škola stranih jezika. Ako govorimo o podeli prema nameni odnosno vrsti jezika to bi bili sledeći primeri: kurs poslovnog engleskog jezika, kurs nemačkog jezika za zdravstvene radnike, kurs italijanskog jezika za zdravstvane radnike itd. Škole stranih jezika osluškuju tržište i potražnju i prema tome organizuju kurseve raznih jezika za različite namene. Ukoliko želite da naučite neki strani jezik osim ovih najtraženijih jezika, svakako u školama stranih jezika možete naći u ponudi i jezike kao što su: norveški, švedski, finski, danski, holandski, grčki, turski, portugalski, češki, slovački, mađarski itd.
Back to Top