Škole stranih jezika Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Škole stranih jezika Zrenjanin
akademija-oxford-skole-stranih-jezika
Učenje stranih jezika u Akademiji Oxford se bazira na različitim kreativnim i inovativnim metodama, a sve u skladu sa različitim jezicima, vrsti ili trajanju kursa.
Pored toga, metode nastave se neprekidno usavršavaju u skladu sa svetskim tendencijama u oblasti podučavanja stranih jezika.
Bez obzira na jezik, vrstu i trajanje kursa, na našim kursevima jezika velika pažnja se posvećuje motivisanju polaznika da razvijaju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i na efikasan i jednostavan način prošire svoje znanje.
Naši stručni, dinamični i iskusni profesori su veoma posvećeni svom pozivu i uvek spremni da pruže vrhunsku i kvalitentu nastavu, ali i svaku neophodnu pomoć ili podršku prilikom učenja stranog jezika.
Preko 200 profesora je na raspolaganju u svim našim centrima!
Učionice u kojima se odvija nastava su prijatna, klimatizovana i moderno opremljena mesta, različite kvadrature u zavisnosti od namene- za pojedince, veće ili manje grupe, decu.
Sve učionice imaju računare i pratećuopremu, plazma televizore i ozvučenje i sve su povezane sa internetom.
Sve ovo ima za cilj da se polaznici osećaju što prijatnije jer se samim tim i nastava uspešnije obavlja.
Naše škole stranih jezika se u svim gradovima nalaze na atraktivnim i prometnim lokacijama kako bismo svima bili podjednako dostupni!
Škola stranih jezika Oxford posebnu pažnju posvećuje učenju engleskog jezika iz mnogo razloga: engleski jezik je dominantan u svetskoj književnosti i u filmskoj industriji, a koristi se u nauci, tehnologiji, diplomatiji, sportu, muzici, takmičenjima, itd.
Međunarodni biznis se odvija na ovom jeziku.
Oko 36% korisnika interneta komunicira na engleskom jeziku, a 85% elektronskih informacija u svetu je na engleskom jeziku.
Neophodan je za putovanja jer gde god da odete, a ne poznajete jezik te zemlje, engleski je od velike pomoći pri sporazumevanju.
Naša Škola stranih jezika organizuje kurseve nemačkog jezika prema pravilima Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, odnosno CEFR - a (The Common European Framework of Reference for Languages).
Naš moto je GOVORITE TAKO DA VAS SVI RAZUMEJU i mi se toga zaista pridržavamo!
Bez obzira na jezik koji učite, popularnost, težinu, sigurni smo da ćete naći njegovu primenu u svakodnevnom životu, poslu, putovanjima, forumima.
Usavršavajte svoj jezik i ne dopustite da ono što ste na našim kursevima stranih jezika naučili zaboravite.
Dok se ne ukaže prilika koja će Vam omogućiti da jezik koristite, prijavite se na konverzacijski, specijalistički individualni ili neki drugi kurs i time osvežite i dopunite svoje znanje.
skola-engleskog-jezika-za-decu-helen-doron-skole-stranih-jezika
Helen Doron licencirani sistem učenja engleskog jezika počeo je da se razvija u Srbiji od 1999 godine.
Do sada je otvoreno 18 Helen Doron centara u 5 gradova u Srbiji.
Preko 16.000 dece prošlo je jedan od 14 kurseva.
Srbija je jedna od 31 zemlje koja primenjuje ovu jedinstvenu metodu učenja engleskog jezika.
Pre 30 godina, lingvista i nastavnik, gospođa Helen Doron, napravila je revoluciju u učenju engleskog jezika kao stranog jezika za decu, razvivši metod koji oponaša način na koji bebe uče njihov maternji jezik.
Danas Helen Doron predstavlja međunarodnu franšiznu mrežu zastupljenu u preko 30 zemalja.
Približno 2 miliona dece danas priča engleski jezik zahvaljujući Helen Doron metodi.
Sve je počelo lekcijom violine.
Pre skoro 30 godina, britanski lingvista Helen Doron, upisala je svoju četvorogodišnju kćerku na časove violine kod nastavnika koji je radio po Suzukijevom Metodu.
Bila je impresionirana metodom i postignutim uspehom, što je inspirisalo da razvije principe svoje metode za učenje engleskog jezika za decu.
Tako je počela međunarodna uspešna priča o Helen Doron English.
Godine 1985., Helen Doron krenula je da pravi svoje materijale za učenje kako bi pomagla deci da razumeju i pričaju engleski jezik.
Shvatila je da su čitanje i pisanje različite veštine od razumevanja i govora.
Još u školama, nastavnici znaju samo kako da uče decu jezik putem čitanja i pisanja.
Helen Doron pridorna metodologija omogućuje deci da nauče da pričaju i razumeju engleski pre nego što nauče da čitaju i pišu – kao što bi uradili na njihovom maternjem jeziku.
Čak i bebe mogu da nauče engleski sa Helen Doron metodom.
Ona je osmislila prvi kurs za rano učenje engleskog zasnovan na principima pozitivnog ohrabrenja i svakodnevnog slušanja.
Napravila je kućne snimke pesmica, rima i priča i počela podučavanje u komšiluku u Severnom Izraelu.
Rezultati su bili zapanjujući.
Njen metod stvorio je stimulativnu atmosferu koja oponaša prirodne procese učenja maternjeg jezika .
Deca to obožavaju!
Časovi su bili zabavni i dinamični i istovremeno stimulišući emocionalne, fizičke, kreativne i intelektualne dobrobiti mladih učenika. Na osnovu ovog početnog uspeha, Helen je nastavila da razvija nastavne materijale i počela da trenira druge nastavnike da koriste njen jedinstven metod.
Tokom godina Helen Doron English je proširio svoje programe prema uzrastima dece uključujući kurseve prilagođene uzrastima – od tromesečnih beba do devetnaestogodišnjih tinejdžera.
Godine 1995 Helen Doron English metod je predstavljen u Evropi, u Austriji, a zatim i Nemačkoj.
Franšizni poslovni model je usvojen 1998.
i od tada počinju da niču Helen Doron škole širom Evrope.
Odnedavno, Helen Doron English se proširio u Kinu, Jugoistočnu Aziju i Južnu i Latinsku Ameriku. Njena želja je bila i ostala do danas, da se maksimalno povećaju kapaciteti za učenje dece svih uzrasta i da se naprave najbolji mogući programi za učenje te dece.
skola-stranih-jezika-focus-skole-stranih-jezika

Škola stranih jezika Focus

Zrenjanin, Pupinova 16 023 512255
U školi stranih jezika Focus organizuju se standardni i intenzivni kursevi engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog, mađarskog, ruskog i srpskog jezika.
U učionicama, opremljenim najsavremenijom opremom, okupljaju se deca i odrasli spremni da jedni sa drugima podele sva prijatna iskustva stečena kroz aktivan rad na svom obrazovanju.
Jer, znanje je neprocenjivo i niko Vam ga ne može oduzeti.
U LC Focus-u se obavlja i pripremna nastava za polaganje Međunarodno priznatih ispita.
Naši brojni polaznici, deca i odrasli, uspešno su položili neki od ispita i stekli Kembridž diplome.
Škola stranih jezika Focus organizuje nastavu za decu od pet do osamnaest godina.
Deca se u skladu sa prethodnim znanjem i uzrastom raspoređuju u odgovarajuće grupe.
U grupama ima najviše osam polaznika.
Predavači u dečjim grupama su posebno obučeni za rad sa decom i tinejdžerima, a u nastavi se koristi literatura eminentnih britanskih izdavača.
Nastava za odrasle organizovana je na svim nivoima znanja, od početnog do najvišeg jezičkog nivoa.
Svaki polaznik se testira i nakon što se utvrdi nivo znanja, koje poseduje, raspoređuje se u odgovarajuću grupu, od najviše osam polaznika.
Nastava se organizuje tokom čitavog dana i vikendom.
U našoj školi takođe možete pohađati i specijalizovane kurseve, nekog stranog jezika iz naše ponude, za različite potrebe i iz različitih oblasti, kao što su medicina, ekonomija, turizam, pravo, umetnost, tehničke nauke, pripreme za prijemne ispite, priprema za posebne intervjue.
Uslovi savremenog poslovanja i naša želja da budemo kompetentni u komunikaciji sa inostranim poslovnim partnerima, nameću potrebu poznavanja i aktivne primene određenog stranog jezika.
Prateći trendove i prilagođavajući svoju metodologiju rada savremenim svetskim standardima, škola Focus organizuje poslovne kurseve stranih jezika.
Časovi se odvijaju u vreme i dinamikom koja Vama odgovara, u prijatnoj atmosferi škole ili u prostorijama Vaše kompanije.
Kod nas se možete spremiti za sticanje međunarodno priznatih sertifikata kao što su: Cambridge ESOL, DELF i DALF, CELI I CILS, Goethe Zertifikat, DELE.
Za više informacije pogledajte našu ponudu za Međunarodni ispiti.
Intenzivni kursevi su najbrži i najefikasniji način za usvajanje određenog nivoa znanja.
Predviđeni su za one kandidate koji imaju potrebu da za relativno kratak vremenski period savladaju, ili poboljšaju postojeći nivo znanja.
Ovi kursevi aktiviraju postojeća znanja, podstičući polaznike da sa više samopouzdanja koriste konverzaciju u svakodnevnim situacijama.
Za razliku od opštih kurseva, intenzivni kursevi omogućavaju polaznicima da se fokusiraju na onu jezičku veštinu koja im je najpotrebnija.
Svako ko je motivisan da radi na sebi može ih pohađati, bilo da su mu motivi želja da se pripremi za odlazak u inostranstvo, ili želi aktivno da koristi, neki od stranih jezika iz ponude, u radu i slično.
Intenzivni kursevi se mogu pohađati u grupi ili individualno, u terminima koji su prilagođeni kandidatima.
U školi Focus možete pohađati individualne časove za pomoć pri učenju, konsultacije, pripremu za polaganje međunarodnih ispita, dopunu redovnoj grupnoj nastavi.
U individualnoj nastavi predavač je u prilici da kandidatu pristupi na poseban način u skladu sa njegovim trenutnim znanjem i sposobnostima.
Prateći trendove u online obrazovanju naša škola organizuje i privatne časove na Skype-u.
Učite strani jezik kada Vama to odgovara, bez troškova prevoza do škole i troškova za nastavni materijal.
Uživajte u udobnosti sopstvenog doma i prilagodite tempo časova Vašim željama.
Skype časovi su namenjeni deci školskog uzrasta, odraslim kandidatima, poslovnim kandidatima i penzionerima.
otvoreni-univerzitet-znanje-skole-stranih-jezika
Škola stranih jezika.
Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili imate neko znanje stanog jezika, kod nas možete proširiti svoje znanje.
Kursevi stranih jezika koje nudimo mogu biti grupni ili individualni, intenzivni ili specijalistički.
Polaganjem ispita na kraju svakog kursa imate mogućnost da dobijete diplomu koja je priznata i van teritorija naše zemlje.
U ponudi su sledeći jezici za različite uzraste: Arapski jezik - odrasli, Engleski jezik - školski, Engleski jezik - odrasli, Grčki jezik - odrasli, Italijanski jezik - odrasli, Nemači jezik - odrasli, Nemački jezik - školski, Norveški jezik - odrasli, Ruski jezik - odrasli, Španski jezik - odrasli, Srpski jezik za strance, Švedski jezik - odrasli.
LOKACIJE
Škole stranih jezika u novije vreme značajno su proširile svoju ponudu. U školama stranih jezika danas možete pohađati kurseve mnogih svetskih jezika. Najtraženije su i dalje škole engleskog jezika i sve vrste kurseva engleskog jezika, što je i logično pošto je engleski jezik neophodan u mnogim poslovima i danas se podrazemeva da ga znate. Posle engleskog veoma su tražene i škole nemačkog jezika, škole francuskog jezika, škole ruskog jezika, škole španskog jezika i škole italijanskog jezika. Škole stranih jezika pored kurseva ovih jezika nude i kurseve drugih jezika. Kursevi ili tečajevi stranih jezika koji se sprovode u školama jezika mogu se podeliti prema intenzitetu, broju polaznika u grupi, nivou, uzrastu i prema nameni odnosno vrsti jezika. Kada govorimo o podeli kurseva stranog jezika prema intenzitetu, onda mislimo na ukupan nedeljni fond časova, odnosno koliko časova stranog jezika ima u jednoj sedmici po rasporedu. Ovde razlikujemo intenzivne, poluintenzivne i standardne kurseve jezika. Intenzivni kursevi engleskog ili bilo kog drugog stranog jezika podrazumevaju maksimalan broj časova nedeljno. Obično su časovi zakazani svakog radnog dana, a ponekad i vikendom. Cilj intenzivnih kurseva stranog jezika je da se strani jezik savlada u što kraćem vremenskom roku. Ove kurseve pohađaju svi oni kojima je potrebno da hitno savladaju osnove nekog stranog jezika ili da što brže poboljšaju znanje stranog jezika u cilju da bi mogli da polože ispit ili da idu na studije ili usavršavanje u inostranstvu ili ih možda čeka preseljenje i posao u inostranstvu. Bilo kako bilo svi koji žele da brzo nauče engleski ili neki drugi jezik, odlučuju se najčešće za intenzivne kurseve jezika. Poluintenzivni kursevi stranih jezika, kako im samo ime kaže, po frekventnosti održavanja časova su ispod intenzivnih kurseva i namenjeni su svima onima koji žele brzo da nauče strani jezik, ali ne vremenski da postignu pohađanje intenzivnog kursa jezika, ili im jedostavno tempo poluintenzivnog kursa jezika više odgovara. Standardni kursevi jezika su kursevi stranih jezika koji se održavaju jednom do dvaput nedeljno. Za ove kurseve se odlučuju svi oni koji nisu u žurbi i kojima ovaj tempo najviše odgovara kako bi mogli da učenje stranog jezika uklope sa drugim obavezama i kako bi stigli da ponove sve što su na času učili. Druga vrsta podele kurseva stranih jezika je podela prema broju polaznika na tečaju. Individualni kursevi jezika su ustvari potpuno isto što i privatni časovi engleskog ili bilo kog jezika i oni se mogu odvijati i u školama stranih jezika, odnosno škole stranih jezika nude i privatne časove, svima onima koji hoće da je profesor jezika isključivo samo njima posvećen tokom odvijanja kursa. Na ovaj način jedino ste vi u fokusu i tempo učenja je prilagođen Vama. U školama stranih jezika za individualne kurseve se odlučuju svi oni koji imaju potrebu da što brže savladaju engleski jezik ili drugi jezik. Škole stranih jezika nude i rad u malim grupama sa dva, tri polaznika i ovi kursevi se zovu poluintenzivni. Koliki je maksimalan broj polaznika na polunintenzivnom kursu jezika zavisi i od škole do škole, odnosno šta svaka škola stranih jezika podrazumeva pod pojmom poluindividualan tečaj. U svakom slučaju i kada kurs nije poluindividualan, škole stranih jezika se trude da organizuju tečajeve jezika u što manjim grupama kako bi svim polaznicima bila pružena adekvatna pažnja i kako bi svi mogli da postavljaju pitanja i aktivno da učestvuju u radu jer interakcija u učenju jezika je veoma bitna. Kada reklamiraju svoje tečajeve, škole stranih jezika vole da istaknu da je rad u malim grupama, jer to je velika prednost. Podela kurseva stranih jezika prema nivou odnosi se na nivo predznanja sa kojim polaznik dolazi u školu stranih jezika. U cilju utvrđivanja kojoj grupi polaznika budući učenik treba da pripada, pre početka kursa polaže se test kojim se polaznik svrstava u grupu. Podela po nivou obično ima više stepenova, najčešće pet ili šest. Ako uzmemo za primer engleski jezik onda bi ta podela bila: početni kurs engleskog jezika, srednji kurs engleskog jezika, napredni kurs engleskog jezika i konverzacijski kurs engleskog jezika i u ovu podelu može biti ubačeno još par međustepenova. Škole stranih jezika nastoje da diferencijacija bude što veća kako bi se svi koji pohađaju kurseve savršeno uklopili svojim nivoom znanja u grupu kojoj pripadaju. Podela kurseva stranog jezika prema uzrastu prisutna je u svim školama stranih jezika i na primeru engleskog jezika ta podela ide od kursa engleskog za decu (pa dodatna podela po uzrastu dece) preko kurseva za odrasle do kurseva engleskog za treće doba koji postoji u ponudi nekih škola stranih jezika. Ako govorimo o podeli prema nameni odnosno vrsti jezika to bi bili sledeći primeri: kurs poslovnog engleskog jezika, kurs nemačkog jezika za zdravstvene radnike, kurs italijanskog jezika za zdravstvane radnike itd. Škole stranih jezika osluškuju tržište i potražnju i prema tome organizuju kurseve raznih jezika za različite namene. Ukoliko želite da naučite neki strani jezik osim ovih najtraženijih jezika, svakako u školama stranih jezika možete naći u ponudi i jezike kao što su: norveški, švedski, finski, danski, holandski, grčki, turski, portugalski, češki, slovački, mađarski itd.
Back to Top