Škole stranih jezika Niš

Registruj se
Prijavi se
Škole stranih jezika Niš
akademija-oxford-skole-stranih-jezika
Učenje stranih jezika u Akademiji Oxford se bazira na različitim kreativnim i inovativnim metodama, a sve u skladu sa različitim jezicima, vrsti ili trajanju kursa.
Pored toga, metode nastave se neprekidno usavršavaju u skladu sa svetskim tendencijama u oblasti podučavanja stranih jezika.
Bez obzira na jezik, vrstu i trajanje kursa, na našim kursevima jezika velika pažnja se posvećuje motivisanju polaznika da razvijaju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i na efikasan i jednostavan način prošire svoje znanje.
Naši stručni, dinamični i iskusni profesori su veoma posvećeni svom pozivu i uvek spremni da pruže vrhunsku i kvalitentu nastavu, ali i svaku neophodnu pomoć ili podršku prilikom učenja stranog jezika.
Preko 200 profesora je na raspolaganju u svim našim centrima!
Učionice u kojima se odvija nastava su prijatna, klimatizovana i moderno opremljena mesta, različite kvadrature u zavisnosti od namene- za pojedince, veće ili manje grupe, decu.
Sve učionice imaju računare i pratećuopremu, plazma televizore i ozvučenje i sve su povezane sa internetom.
Sve ovo ima za cilj da se polaznici osećaju što prijatnije jer se samim tim i nastava uspešnije obavlja.
Naše škole stranih jezika se u svim gradovima nalaze na atraktivnim i prometnim lokacijama kako bismo svima bili podjednako dostupni!
Škola stranih jezika Oxford posebnu pažnju posvećuje učenju engleskog jezika iz mnogo razloga: engleski jezik je dominantan u svetskoj književnosti i u filmskoj industriji, a koristi se u nauci, tehnologiji, diplomatiji, sportu, muzici, takmičenjima, itd.
Međunarodni biznis se odvija na ovom jeziku.
Oko 36% korisnika interneta komunicira na engleskom jeziku, a 85% elektronskih informacija u svetu je na engleskom jeziku.
Neophodan je za putovanja jer gde god da odete, a ne poznajete jezik te zemlje, engleski je od velike pomoći pri sporazumevanju.
Naša Škola stranih jezika organizuje kurseve nemačkog jezika prema pravilima Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, odnosno CEFR - a (The Common European Framework of Reference for Languages).
Naš moto je GOVORITE TAKO DA VAS SVI RAZUMEJU i mi se toga zaista pridržavamo!
Bez obzira na jezik koji učite, popularnost, težinu, sigurni smo da ćete naći njegovu primenu u svakodnevnom životu, poslu, putovanjima, forumima.
Usavršavajte svoj jezik i ne dopustite da ono što ste na našim kursevima stranih jezika naučili zaboravite.
Dok se ne ukaže prilika koja će Vam omogućiti da jezik koristite, prijavite se na konverzacijski, specijalistički individualni ili neki drugi kurs i time osvežite i dopunite svoje znanje.
centar-za-edukaciju-ns-pro-group-1-skole-stranih-jezika
ŠKOLE STRANIH JEZIKA BEOGRAD CENTAR ZA EDUKACIJU NS PRO GROUP Centar za edukaciju NS PRO GROUP u svom fokusu ima teme kao što su: – Opšti kursevi stranih jezika za sve uzraste (opšti engleski i ostali jezici, engleski za decu itd), – engleski jezik online, poslovni engleski (engleski za preduzeća), učenje nemačkog jezika, nemački jezik online.
(Postoji mogućnost online učenja i nekih drugih stranih jezika). – CEF klasifikacija, LCCI i dr međunarodno priznati ispiti za jezike.
akademija-aleksandrija-skole-stranih-jezika
KURSEVI STRANIH JEZIKA-AKADEMIJA ALEKSANDRIJA.
Akademija Aleksandrija će vam pomoći da brzo, lako i efektno naučite jezik koji želite ili nadogradite i usavršite znanje jezika koji već poznajete.
Akademija Aleksandrija je moderna ustanova koja poseduje odlične tehničke uslove i sve to uz profesionalno angažovanje svakog profesora.
Profesionalno ponašanje i korektan odnos, visoke nastavne i obrazovne norme prilagođene evropskim standardima samo su neki od raz loga da se odlučite za nas.
Da li ćete učiti jezik iz hobija ili radi profesionalnog usavrsavanja zaista nije važno!
Mi smo tu zbog vas i za vas!
Pomoći ćemo vam da naučite, razumete i tečno govorite strane jezike.
Kod nas su polaznici uvek na prvom mestu.
Upravo iz tog razloga smo angažovali tim mladih stručnjaka koji poseduje energiju i visok nivo znanja.
Program naše škole je dostupan svima i prilagođen svim generacijama.
Na vama je samo da budete odlučni u onome što želite, a mi ćemo se potruditi da kro z kreativne i zabavne metode i tehnike učenja, olakšamo vaše jezičko usavršavanje.
Postanite deo modernog društva.
Komunicirajte sa svetom!
Naučite neki od jezika: engleski jezik, nemački jezik, italijanski jezik, ruski jezik, norveški jezik, grčki jezik, francuski jezik, španski jezik, švedski jezik, turski jezik i srpski jezik.
skola-oxford-centar-beograd-skole-stranih-jezika
Profesori škole Oxford Centar su diplomirani filolozi, i poseduju i diplome međunarodno priznatih ispita Univerziteta u Kembridžu ili Oksfordu.
Svi naši profesori su uključeni u posebne programe obuke iz oblasti metodologije nastave jezika u organizaciji Oxford Centra i drugih institucija koje organizuju seminare kod nas i u svetu.
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, strucni tim Oxford Centra osmislio je niz uspešnih programa za ucenje engleskog jezika.
Svoju ponudu Oxford Centar svake godine proširuje prema potrebama i zahtevima polaznika.
Kvalitet nastave potvrđuje uspešna saradnja sa brojnim institucijama.
Najmlađi polaznici nastave jezika u školi Oxford Centar imaju od 3 - 5 godina.
Sa decom rade profesor engleskog jezika i vaspitač tako što usklađuju i proširuju dečija znanja i svest o okruženju na srpskom i na engleskom jeziku.
Deca koja u Oxford Centru prođu ovaj obrazovni proces već sa 14 godina mogu da se bez problema uključe u školsku nastavu na engleskom jeziku i postižu odličan uspeh na ispitima za međunarodno priznate diplome.
Kursevi engleskog jezika za srednjoškolce.
Programi sa akademskim pristupom koji izvode polaznike direktno na međunarodne ispite iz engleskog kao stranog jezika. Pripreme za polaganje Cambridge, TOEFL, IELTS i BEC ispita.
Programi pripreme polaznika za polaganje međunarodnih ispita iz engleskog kao stranog jezika unapređuju celokupno znanje i posebno su fokusirani na razvijanje veština i tehnika koje zahtevaju ovi ispiti.
centar-manhattan-skole-stranih-jezika
Centar za strane jezike Manhattan svim zainteresovanim osobama koje žele naučiti neki jezik nudi: Engleski, Italijanski, Španski, Ruski, Nemački, Francuski, Norveški, Švedski, Danski, Holandski, Grčki, Mađarski, Rumunski, Hrvatski, Makedonski, Češki, Turski, Japanski, Kineski, Slovenački, Albanski, Latinski, Portugalski, Hebrejski, Bugarski, Slovački, Arapski i Poljski.
Engleski jezik, jezik celog Sveta i sa preko 380 miliona direktnih korisnika definitivno spada u najvažnije jezike, odnosno jezik koji morate znati.
Nemački jezik definitivno spada u Svetske jezika, a najkorišćeniji je jezik u Evropskoj Uniji.
Prema zvaničnim podacima Kembridžove enciklopedije jezika, Ruski kao prvi ili drugi jezik govori preko 455 miliona ljudi na planeti.
Jezik Francuskog vina, Ajfelove kule i Pariza.
Govori ga kao maternji jezik oko 110 miliona ljudi, dok se njim svakodnevno služi oko 190 miliona.
Dođite u našu školu i uz podršku naših profesionalnih predavača naučite željeni jezik.
skola-nemackog-jezika-fischer-skole-stranih-jezika
Škola stranih jezika Fischer osnovana je 1990, osnivač je Angela Fischer Marković, Nemica koja živi i radi u Nišu.
Angela je 1985 diplomirala na univerzitetu u Lajpcigu nemački jezik, književnost i istoriju.
Predavači škole FISCHER su isključivo diplomirani profesori nemačkog jezika čiji je i maternji jezik nemački.
Nudimo Vam kurseve nemačkog jezika svih nivoa znanja.
Svaki kurs obuhvata 70 časova.
Standardni intenzitet nastave je četiri časa nedeljno (dva puta po dva časa), a mogući su i intenzivni kursevi do pet puta nedeljno.
Nastava se održava u popodnevnim ili večernjim terminima.
Nakon kursa polaznici polažu pismeni i usmeni ispit i dobijaju diplomu o završenom stepenu, što je uključeno u cenu kursa.
skola-spell-skole-stranih-jezika

Škola Spell

Niš, Milorada Veljkovića Špaje 14 018 521227
Škola stranih jezika Spell osnovana je u Nišu 2004 kao Centar za podučavanje engleskom jeziku.Prostorije Škole nalaze se u samom centru grada Niša.
Četiri prostorije za učenje stranih jezika su opremljene sopstvenim sredstvima (od kojih dve za odrasle i osobe školskog uzrasta i jedna prilagođenja podučavanju dece od 4 do 7 godina).
2005 godine tadašnji Centar Spell je doregistrovan i dobija današnji naziv - Centar za strane jezike Spell, tako da se u našem Centru, pored engleskog jezika, trenutno izučavaju i italijanski, španski, nemački, francuski i grčki jezik.
U junu 2007 Škola Spell je dobila licencu kao test centar Londonske privredne komore, gde je moguće polagati i sertifikovati znanje iz engleskog jezika, dobijanjem međunarodno priznate diplome Londonske privredne komore LCCI.
Škola Spell je jedini ovakav test centar na teritoriji Južne, Istočne i Centralne Srbije.
U okviru nastave stranih jezika za polaznike u Školi SPELL se održavaju kursevi šest stranih jezika: engleski, italijanski, španski, nemački, francuski i grčki.
Osim po jezicima, kursevi su razvrstani po nivoima (sa odgovarajućim podnivoima) i po tipu ODRASLI i DECA.
Naš nastavni plan i program se zasniva na malim grupama, do 6 polaznika, što nam omogućava da posvetimo pažnju svakom polazniku, pri čemu upoznajemo njegove interese i pratimo individualno napredovanje.
Postoje i individualni kursevi kao i kursevi u grupi od samo dva ili tri polaznika, prema zahtevu.
institut-za-strane-jezike-andreja-skole-stranih-jezika
Institut za strane jezike je nova škola stranih jezika u Nišu koja nudi kurseve jezika za decu predškolskog i školskog uzrasta, opšte kurseve za odrasle, kao i mnoge specijalizovane kurseve engleskog jezika za posebne namene.
Naši profesori su kvalitetni predavači sa više od deset godina iskustva u radu sa polaznicima svih uzrasta i nivoa znanja.
Ono što institut Andreja čini drugačijim jesu moderno opremljenje učionice sa Wi-Fi-jem, kafe-knjižarom, ali i veoma konkurentne cene.
Savremeno opremljen objekat sa prostranim i svetlim učionicama idealno je mesto za učenje u prijatnoj atmosferi.
Važnost jezika se ogleda u svakom aspektu naših života.
Jezik nam služi da ljudima oko sebe saopštimo kako se osećamo, šta želimo ali i da istražujemo i shvatimo svet u kome živimo.
Uspešno komuniciramo koristeći reči, gestove, ton glasa u velikom broju razlićitih situacija.
Sposobnost komunikacije sa drugima, stvaranje veza, timski rad, to je ono što ljude čini drugačijim od životinjskih vrsta.
Komunikacija pokreće naše živote i čini nas boljim.
Ne postoji tačan odgovor na pitanje zašto i otkuda toliki broj različitih jezika.
Ovaj problem muči naučnike i lingviste vekovima unazad.
Često se komunikaciji ne pridaje dovoljno značaja.
Nesporazumi se dešavaju.
Zapamtite, komunikacija mora biti uzajamna, treba je prihvatiti a ne ignorisati.
Isto je i sa učenjem jezika, jer se u čitavom procesu ne uči samo gramatika, sintaksa, izgovor, već se upoznaje i kultura i običaji zemlje u kojoj se taj jezik govori.
A kada je reč o značaju jezika u poslovnom svetu, to ne treba posebno ni naglašavati.
Poznavanje jezika na tom polju je jedan od presudnih faktora uspeha.
Stoga učenje stranog jezika postaje sve veći izazov i potreba i predstavlja proces koji je vredan uloženog truda, vremena i novca.
Nudimo Vam bogat i raznovrstan izbor programa za učenje stranih jezika kroz koje ćete uz svesrdnu pomoć naših profesora ostvariti željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku.
strani-jezici-jingle-bells-skole-stranih-jezika
Škola stranih jezika “Jingle Bells” organizuje opšte i biznis tečajeve engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog i grčkog jezika po programima koje nude eminentne izdavačke kuće: Longman, Macmillan, Oxford.
Nastava se odvija u prostorijama sedišta škole u ulici Trg Nikole Pašića i u izdvojenom prostoru u ulici Knjaževačkoj.
U dogovoru sa naručiocem posla i ukoliko za to postoje adekvatni uslovi, nastava se može organizovati i u prostorijama naručioca posla.
Upis polaznika se obavlja dva puta godišnje: septembra i februara.
Škola uspešno priprema kandidate za polaganje Cambridge i Toefl ispita: YLE (Cambridge Young Learners English Tests), KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English), BEC (Business English Certificate), TOEFL.
Škola je takodje potpisnik ugovora o saradnji sa British Council-om, što znači da zajedno promovišu i podržavaju učenje engleskog jezika.
Shodno tome, svi studenti škole imaju pravo da se učlane u biblioteku i e-centar British Council-a pod posebnim uslovima predvidjenim u “Studentskom paketu”. Pored toga, polaznicima nemačkog jezika, opštih i poslovnih tečajeva, nudimo pripremu za medjunarodno priznate sertifikate Goethe-Instituta za sve nivoe znanja.
Kao članovi udruženja ELTA, aktivni smo i po pitanju organizovanja seminara za edukaciju profesora.
Svi tečajevi su konverzacioni, što znači da osposobljavaju polaznika za komunikaciju na stranom jeziku u svakodnevnim situacijama i poslovnom okruženju.
Nastava se odvija u malim jezičkim grupama, a izvode je diplomirani filolozi za jezik i književnost.
U nastavi se koristi savremeni kognitivno-komunikativni pristup i savremena audio-vizuelna sredstva.
zanatsko-obrazovni-centar-adzija-skole-stranih-jezika
ŠKOLA STRANIH JEZIKA ADŽIJA organizuje kuseve za sledeće jezike: engleski, nemački, italijanski, francuski, ruski, španski, arapski a koji su prilagođeni starosnoj dobi polaznika.
Nivoi: početni, srednji I, srednji II, konverzacijski.
Fond časova i trajanje obuke se može razlikovati kod pojedinih jezika.
Kurs stranih jezika traje 4 meseca sa 60 časova i dva puta nedeljno po dva časa stranog jezika.
U Centru ADŽIJA se organizuje i realizuje permanentno učenje stranih jezika po svim nivoima za decu i odrasle i srpskog jezika za strane državljane.
centar-za-nemacki-jezik-germanica-skole-stranih-jezika
ŠKOLA NEMAČKOG JEZIKA Germanica Vam pruža mogućnost da na brz i efikasan način ovladate osnovama nemačkog jezika, kao i da usavršite već postojeće znanje.
Savremenim metodama nastave prilagođene Vašim mogućnostima i potrebama pomoći ćemo Vam da upoznate i progovorite nemački jezik.
Naš nastavni plan i program se zasniva na malim grupama (od 4 do 6 polaznika), što nam omogućava da posvetimo pažnju svakom polazniku, pri čemu upoznajemo njegove interese i pratimo individualno napredovanje.
Osim toga, nudimo i ubrzane kurseve za polaganje ispita koji su Vam neophodni prilkom upisivanja fakulteta u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj, ili za spajanje porodice odn.
dobijanje boravišne vize (nivoi od A1 do B2).
Pored osnovnih i poslovnih kurseva organizujemo i usko specijalizovane kurseve za zdravstvene radnike i za zaposlene u turističkoj branši.
LOKACIJE
Škole stranih jezika u novije vreme značajno su proširile svoju ponudu. U školama stranih jezika danas možete pohađati kurseve mnogih svetskih jezika. Najtraženije su i dalje škole engleskog jezika i sve vrste kurseva engleskog jezika, što je i logično pošto je engleski jezik neophodan u mnogim poslovima i danas se podrazemeva da ga znate. Posle engleskog veoma su tražene i škole nemačkog jezika, škole francuskog jezika, škole ruskog jezika, škole španskog jezika i škole italijanskog jezika. Škole stranih jezika pored kurseva ovih jezika nude i kurseve drugih jezika. Kursevi ili tečajevi stranih jezika koji se sprovode u školama jezika mogu se podeliti prema intenzitetu, broju polaznika u grupi, nivou, uzrastu i prema nameni odnosno vrsti jezika. Kada govorimo o podeli kurseva stranog jezika prema intenzitetu, onda mislimo na ukupan nedeljni fond časova, odnosno koliko časova stranog jezika ima u jednoj sedmici po rasporedu. Ovde razlikujemo intenzivne, poluintenzivne i standardne kurseve jezika. Intenzivni kursevi engleskog ili bilo kog drugog stranog jezika podrazumevaju maksimalan broj časova nedeljno. Obično su časovi zakazani svakog radnog dana, a ponekad i vikendom. Cilj intenzivnih kurseva stranog jezika je da se strani jezik savlada u što kraćem vremenskom roku. Ove kurseve pohađaju svi oni kojima je potrebno da hitno savladaju osnove nekog stranog jezika ili da što brže poboljšaju znanje stranog jezika u cilju da bi mogli da polože ispit ili da idu na studije ili usavršavanje u inostranstvu ili ih možda čeka preseljenje i posao u inostranstvu. Bilo kako bilo svi koji žele da brzo nauče engleski ili neki drugi jezik, odlučuju se najčešće za intenzivne kurseve jezika. Poluintenzivni kursevi stranih jezika, kako im samo ime kaže, po frekventnosti održavanja časova su ispod intenzivnih kurseva i namenjeni su svima onima koji žele brzo da nauče strani jezik, ali ne vremenski da postignu pohađanje intenzivnog kursa jezika, ili im jedostavno tempo poluintenzivnog kursa jezika više odgovara. Standardni kursevi jezika su kursevi stranih jezika koji se održavaju jednom do dvaput nedeljno. Za ove kurseve se odlučuju svi oni koji nisu u žurbi i kojima ovaj tempo najviše odgovara kako bi mogli da učenje stranog jezika uklope sa drugim obavezama i kako bi stigli da ponove sve što su na času učili. Druga vrsta podele kurseva stranih jezika je podela prema broju polaznika na tečaju. Individualni kursevi jezika su ustvari potpuno isto što i privatni časovi engleskog ili bilo kog jezika i oni se mogu odvijati i u školama stranih jezika, odnosno škole stranih jezika nude i privatne časove, svima onima koji hoće da je profesor jezika isključivo samo njima posvećen tokom odvijanja kursa. Na ovaj način jedino ste vi u fokusu i tempo učenja je prilagođen Vama. U školama stranih jezika za individualne kurseve se odlučuju svi oni koji imaju potrebu da što brže savladaju engleski jezik ili drugi jezik. Škole stranih jezika nude i rad u malim grupama sa dva, tri polaznika i ovi kursevi se zovu poluintenzivni. Koliki je maksimalan broj polaznika na polunintenzivnom kursu jezika zavisi i od škole do škole, odnosno šta svaka škola stranih jezika podrazumeva pod pojmom poluindividualan tečaj. U svakom slučaju i kada kurs nije poluindividualan, škole stranih jezika se trude da organizuju tečajeve jezika u što manjim grupama kako bi svim polaznicima bila pružena adekvatna pažnja i kako bi svi mogli da postavljaju pitanja i aktivno da učestvuju u radu jer interakcija u učenju jezika je veoma bitna. Kada reklamiraju svoje tečajeve, škole stranih jezika vole da istaknu da je rad u malim grupama, jer to je velika prednost. Podela kurseva stranih jezika prema nivou odnosi se na nivo predznanja sa kojim polaznik dolazi u školu stranih jezika. U cilju utvrđivanja kojoj grupi polaznika budući učenik treba da pripada, pre početka kursa polaže se test kojim se polaznik svrstava u grupu. Podela po nivou obično ima više stepenova, najčešće pet ili šest. Ako uzmemo za primer engleski jezik onda bi ta podela bila: početni kurs engleskog jezika, srednji kurs engleskog jezika, napredni kurs engleskog jezika i konverzacijski kurs engleskog jezika i u ovu podelu može biti ubačeno još par međustepenova. Škole stranih jezika nastoje da diferencijacija bude što veća kako bi se svi koji pohađaju kurseve savršeno uklopili svojim nivoom znanja u grupu kojoj pripadaju. Podela kurseva stranog jezika prema uzrastu prisutna je u svim školama stranih jezika i na primeru engleskog jezika ta podela ide od kursa engleskog za decu (pa dodatna podela po uzrastu dece) preko kurseva za odrasle do kurseva engleskog za treće doba koji postoji u ponudi nekih škola stranih jezika. Ako govorimo o podeli prema nameni odnosno vrsti jezika to bi bili sledeći primeri: kurs poslovnog engleskog jezika, kurs nemačkog jezika za zdravstvene radnike, kurs italijanskog jezika za zdravstvane radnike itd. Škole stranih jezika osluškuju tržište i potražnju i prema tome organizuju kurseve raznih jezika za različite namene. Ukoliko želite da naučite neki strani jezik osim ovih najtraženijih jezika, svakako u školama stranih jezika možete naći u ponudi i jezike kao što su: norveški, švedski, finski, danski, holandski, grčki, turski, portugalski, češki, slovački, mađarski itd.
Back to Top