Sudski tumač za češki jezik Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za češki jezik Savski venac
language-shop-sudski-tumac-za-ceski-jezik

Language Shop

Beograd, Savski venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143223 |
cena: Cenovnik
Sudski tumač za češki jezik.
Sudski prevodioci za češki jezik.
Pisani prevodi dokumenata i tekstova sa češkog jezika i na češki jezik.
Prevodi sa overom ovlašćenog sudskog tumača za češki jezik.
Sudski prevodioci za češki jezik, sa višegodišnjim iskustvom, deo su našeg tima.
Poverite nam prevođenje Vaših dokumenata i svih vrsta tekstova i ukoliko Vam je potrebno prevod će imati pečat i potpis sudskog tumača za češki jezik.
Usmeno prevođenje sudskog tumača za češki jezik u svim situacijama kada je njegovo prisustvo neophodno.
Konsekutivno i simultano prevođenje.
Prevod sa ili bez pečata i potpisa sudskog tumača za češki jezik biće urađen u najkraćem mogućem i unapred dogovorenom roku.
Okupićemo naš tim i uradićemo hitno prevod za Vas ukoliko imate takav zahtev.
Uz poštovanje rokova, dobićete zagarantovano kvalitetan prevod urađen od strane jezičkih stručnjaka sa iskustvom.
abc-prevodi-sudski-tumac-za-ceski-jezik

ABC Prevodi

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
011 6649028 |
cena: Cenovnik
SUDSKI TUMAČ ZA ČEŠKI JEZIK.
Češki jezik spada u grupu zapadnoslovenskih jezika.
U svom timu imamo stalno zaposlene sudske tumače za češki jezik, koji su u svakom momentu spremni da odgovore na vašu potrebu za prevodom i overom određenog dokumeta za koji je potreban pečat sudskog tumača za češki jezik.
Naši sudski tumači za češki jezik Vam stoje na usluzi u kada je potreban: prevod sudskog tumača za češki jezik, izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za češki jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja, overa već prevedenog teksta, lektura i korektura teksta koji je na češkom jeziku.
Sudski tumač ili sudski prevodilac je lice koje poseduje licencu izdatu od strane Ministarstva Pravde i svaki prevod koji je overen od strane sudskog tumača tj, sudskog prevodioca predstavlja zvaničan dokument.
Prevodi dokumenta koji zahtevaju overu sudskog tumača su najčešće: Ugovori, Sertifikati, Lična dokumenta, Svedočanstva, potvrde, diplome, Izvodi iz registra, Ovlašćenja i punomoćja, Policijski izveštaji, Lekarski nalazi.
vavilon-prevodi-sudski-tumac-za-ceski-jezik

Vavilon prevodi

Beograd, Savski venac, Balkanska 46 011 6649190 |
064 4030270 |
SUDSKI TUMAČ ZA ČEŠKI JEZIK: Češki jezik spada u grupu zapadnoslovenskih indoevropskih jezika.
Usluge naših sudskih tumača / prevodilaca za češki jezik: Prevođenje opštestručne dokumentacije sa srpskog na češki sa overom sudskog tumača za češki jezik, Prevođenje opštestručne dokumentacije sa češkog na srpski sa overom, Prevođenje opštestručne dokumentacije sa češkog na drugi strani jezik sa overom, Prevođenje opštestručne dokumentacije sa drugog stranog jezika na češki sa overom, Prevođenje uskostručnih oblasti sa srpskog na češki sa overom, Prevođenje uskostručnih oblasti sa češkog na srpski sa overom, Prevođenje uskostručnih oblasti sa češkog na drugi strani jezik sa overom, Prevođenje uskostručnih oblasti sa drugog stranog jezika na češki sa overom, Usmeno tumačenje.
Sudski tumač odnosno, sudski prevodilac je ovlašćena osoba od strane suda koja izdaje overeni prevod dokumenata i koja svojim potpisom i pečatom garantuje da je prevod veran originalu.
Njihova uloga je neophodna u javnim državnim ustanovama (sudovi, ministarstva, zdravstvene ustanove, fakulteti, MUP-ovi).
Češki jezik je jezik iz grupe zapadnoslovenskih jezika i službeni jezik 10,5 miliona stanovnika Češke. Najveća češka dijaspora je u Sjedinjenim Američkim Državama (oko 1,5 miliona), Brazilu (oko 0,5 miliona), Kanadi (80 hiljada). U ostalim zemljama sveta broj im ne prelazi par desetina hiljada. Najbliži jezik češkom je slovački jezik. Govornici ova dva jezika se međusobno potpuno razumeju. Specifičnost današnjega češkog jezika je postojanje jasne razlike između pisanog i govornog jezika koji se koristi u neslužbenoj i poluslužbenoj usmenoj komunikaciji. Češki jezik je u Srbiji u službenoj upotrebi samo u opštini na krajnjem istoku Vojvodine - u Beloj Crkvi. Češki jezik se u Srbiji od ustanova čiji je osnivač država izučava na Filološkom fakultetu u Beoradu, a od pre nekoliko godina se uči i u nekoliko osnovnih škola u opštini Bela Crkva. Osim toga, u organizaciji Južnomoravskog kraja češki jezik se fakultativno uči i u Drugoj kragujevačkoj gimnaziji, a u češkim udruženjima u regionu Južnog Banata već godinama deluje učitelj češkog, koga je izaslala Češka Republika. Postoji želja i da se na neki način obnovi rad češke škole koja je do 60-tih godina delovala u Beogradu u Češkom domu i u kojoj se celokupna nastava odvijala na češkom.
Back to Top