Sudski tumač za hrvatski jezik Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za hrvatski jezik Novi Sad
sudski-tumac-za-hrvatski-jezik-vesna-rasetic-sudski-tumac-za-hrvatski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK BEOGRAD SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK VESNA RAŠETIĆ Vesna Rašetić, diplomirani pravnik, sudski tumač za hrvatski jezik od 2003.godine. Prvi zvanični prevodilac za hrvatski jezik u Skupštini APV i prvi postavljeni sudski tumač za hrvatski jezik u Novom Sadu.
Prevod sa srpskog jezika na hrvatski jezik i obrnuto, sa overom i bez overe, iz svih oblasti i svih nivoa složenosti:
prevodioci-i-sudski-tumaci-akademija-oxford-sudski-tumac-za-hrvatski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK - AKADEMIJA OXFORD Akademija Oxford pruža uslugu prevođenja sa i na hrvatski jezik, kao i overu dokumenata od strane sudskog tumača.
agencija-za-prevodilacke-usluge-poliglota-balkan-sudski-tumac-za-hrvatski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Overen prevod za hrvatski jezik u kratkom vremenskom periodu.
prevodilacka-agencija-papirus-prevodi-sudski-tumac-za-hrvatski-jezik-918483
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK - PAPIRUS PREVODI Prevođenje dokumentacije sa overom sudskog tumača za hrvatski jezik.
abc-prevodi-sudski-tumac-za-hrvatski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA HRVATSKI JEZIK Prevod i overa dokumenata od strane sudskog tumača za hrvatski jezik, po potrebi izlazimo i na teren.
Prevod sa overom za hrvatski jezik.
LOKACIJE
Hrvatski jezik je standardni južnoslovenski jezik kojim govori oko 5.5 miliona ljudi, uglavnom Hrvata, i neutvrđen broj hrvatskih iseljenika u obe Amerike, Australiji i Evropi. Sličan je standardnom srpskom jeziku (i srpski i hrvatski i bošnjački jezik, kao i crnogorski koji još nije doživeo punu lingvističku afirmaciju, standardizovani su na istom dijalektu - istočnohercegovačkom), a kao standardni jezik se 1991. izdvojio iz srpskohrvatskog jezičkog standarda. Hrvatska jezička norma (ali drugačijeg starijeg tipa) je postojala i pre stvaranja srpskohrvatskog standarda. Priključkom Hrvatske Evropskoj uniji 1. jula 2013. godine, hrvatski je postao 24. službeni jezik te zajednice. Na dijalekatskom nivou, hrvatski jezik obuhvata čakavsko narečje (12% Hrvata), kajkavsko narečje (31 % Hrvata) i štokavsko narečje (57 % Hrvata).
Back to Top