Sudski tumač za kineski jezik Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za kineski jezik Savski venac
abc-prevodi-sudski-tumac-za-kineski-jezik

ABC Prevodi

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 2 011 6685537
cena: Cenovnik
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK Prevod i overa dokumenata od strane sudskog tumača za kineski jezik, po potrebi izlazimo i na teren.

Word Shop

Beograd, Savski venac, Nemanjina 4 064 4119796
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK - WORD SHOP Prevod overen pečatom sudskog tumača za KINESKI jezik.

Multi Prevodi

Beograd, Savski venac, Masarikova 5 064 0865145 |
065 5513434 |
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK Pružamo usluge vrhunskih sudskih tumača za kineski jezik.

Language Shop

Beograd, Savski venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143223 |
Sudski tumač za kineski jezik. Sudski prevodioci za kineski jezik. Pisani prevodi dokumenata i tekstova sa kineskog jezika i na kineski jezik.
LOKACIJE
Kineski jezik je jezik ili jezička grupa iz porodice sino-tibetanskih jezika koji govore Han Kinezi. Procena je da petina svetske populacije govori bar neku od formi kineskog jezika kao maternji jezik. Prema osnovnim karakteristikama, sve varijante kineskog jezika su izolativne i tonske. Među regionalnim varijantama kineskog jezika postoji velika raznovrsnost, koja se sa mnogo gledišta može uporediti sa razlikama unutar romanske jezičke porodice. Mnogi dijalekti govornog kineskog razlikuju se u toj meri da se govornici uzajamno ne mogu razumeti. Kineski se može podeliti na šest do dvanaest jezičkih oblasti, u zavisnosti od kriterijuma podele. Pitanje uzimanja regionalnih varijanti za dijalekte ili zasebne jezike i dalje nije razrešeno. Standardni govorni, mandarinski jezik zasniva se na pekinškom dijalektu. Zvanični je jezik Narodne Republike Kine i Republike Kine i jedan od četiri zvanična jezika Singapura. Takođe, jedan je od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija (uz engleski, ruski, arapski, francuski i španski). Vernakularni, obični kineski jezik, takođe baziran na sistemu bliskom mandarinskom, predstavlja osnovu za standardni pisani jezik koji koriste govornici svih varijanti kineskog jezika. Neki dijalekti kineskog jezika, kao što su kantonski ili min, razvili su u okviru pisanog jezika elemente koji bolje oslikavaju njihove govorne karakterstike.
Back to Top