Sudski tumač za kineski jezik Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za kineski jezik Savski venac
language-shop-sudski-tumac-za-kineski-jezik

Language Shop

Beograd, Savski venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143223 |
cena: Cenovnik
Sudski tumač za kineski jezik.
Sudski prevodioci za kineski jezik.
Pisani prevodi dokumenata i tekstova sa kineskog jezika i na kineski jezik.
Prevodi sa overom ovlašćenog sudskog tumača za kineski jezik.
Sudski prevodioci za kineski jezik, sa višegodišnjim iskustvom, deo su našeg tima.
Poverite nam prevođenje Vaših dokumenata i svih vrsta tekstova i ukoliko Vam je potrebno prevod će imati pečat i potpis sudskog tumača za kineski jezik.
Usmeno prevođenje sudskog tumača za kineski jezik u svim situacijama kada je njegovo prisustvo neophodno.
Konsekutivno i simultano prevođenje.
Prevod sa ili bez pečata i potpisa sudskog tumača za kineski jezik biće urađen u najkraćem mogućem i unapred dogovorenom roku.
Okupićemo naš tim i uradićemo hitno prevod za Vas ukoliko imate takav zahtev.
Uz poštovanje rokova, dobićete zagarantovano kvalitetan prevod urađen od strane jezičkih stručnjaka sa iskustvom.
abc-prevodi-sudski-tumac-za-kineski-jezik

ABC Prevodi

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
011 6649028 |
cena: Cenovnik
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK.
Kineski jezik ima korene još od pre 6.000 godina i s’toga on predstavlja najstariji živi jezik, a Kinezi su takođe kao nacija najstariji na svetu, pa kineski jezik ima i najviše govornika.
Međutim, ne zna se tačno kako i kada su nastali njihov jezik i pismo, a o tome postoje različite legende.
Smatra se da je car Ćin Šihuang uveo standardizaciju jezika I pisma, koje se od svog nastanka nije mnogo menjalo, ali se promenila metoda i stil pisanja.
Naši sudski tumači za kineski jezik Vam stoje na usluzi u kada je potreban: prevod sudskog tumača za kineski jezik, izlazak na teren u slučajevima kada je potrebno prisustvo sudskog tumača za kineski jezik, kao i sve ostale oblike usmenog prevođenja, overa već prevedenog teksta, lektura i korektura teksta koji je na kineskom jeziku, prevod sa kineskog na srpski jezik, prevod sa srpskog na kineski jezik, prevod sa kineskog na druge strane jezike, prevod sa stranih jezika na kineski jezik.
Sudski tumač ili sudski prevodilac je lice koje poseduje licencu izdatu od strane Ministarstva Pravde i svaki prevod koji je overen od strane sudskog tumača tj, sudskog prevodioca predstavlja zvaničan dokument.
Prevodi dokumenta koji zahtevaju overu sudskog tumača su najčešće: Ugovori, Sertifikati, Lična dokumenta, Svedočanstva, potvrde, diplome, Izvodi iz registra, Ovlašćenja i punomoćja, Policijski izveštaji, Lekarski nalazi.
multi-prevodi-sudski-tumac-za-kineski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK.
Prevodilačka agencija MULTIPREVODI Vam pruža usluge vrhunskih sudskih prevodilaca/ tumača za kineski jezik sa kojima sarađujemo, koji imaju dugogodišnje iskustvo.
Za overen prevod nekog dokumenta potrebno je dostaviti original ili overenu kopiju originalnog dokumenta.
Usluga sudskog tumača za kineski jezik podrazumeva prevođenje dokumenta i overu prevedenog dokumenta pečatom stalnog sudskog tumača.
Prevodi takvih dokumenata najčešće se rade za potrebe državnih ustanova.
Overene prevode tehničkih i naučnih tekstova prevode sudski tumači i prevodioci za kineski jezik iz konkretne oblasti.
Tako overeni tekstovi neophodni su kod prilaganja dokumentacije ponudi za obavljanje posla.
Često je za dobijanje posla neophodno priložiti overene prevode sertifikata proizvoda, atesta materijala i izrade.
Stručni prevodi sa srpskog na kineski i sa kineskog na srpski jezik.
Ukoliko su Vam potrebne profesionalne usluge prevođenja sa srpskog na kineski ili sa kineskog jezika na srpski, došli ste na pravo mesto!
MULTI PREVODI Vam pružaju širok spektar usluga koje se tiču kako pismenih i usmenih prevoda kineskog jezika, tako i prevoda sudskih tumača za kineski jezik, lokalizaciju softvera i web prevoda.
Kineski jezik je jezik ili jezička grupa iz porodice sino-tibetanskih jezika koji govore Han Kinezi. Procena je da petina svetske populacije govori bar neku od formi kineskog jezika kao maternji jezik. Prema osnovnim karakteristikama, sve varijante kineskog jezika su izolativne i tonske. Među regionalnim varijantama kineskog jezika postoji velika raznovrsnost, koja se sa mnogo gledišta može uporediti sa razlikama unutar romanske jezičke porodice. Mnogi dijalekti govornog kineskog razlikuju se u toj meri da se govornici uzajamno ne mogu razumeti. Kineski se može podeliti na šest do dvanaest jezičkih oblasti, u zavisnosti od kriterijuma podele. Pitanje uzimanja regionalnih varijanti za dijalekte ili zasebne jezike i dalje nije razrešeno. Standardni govorni, mandarinski jezik zasniva se na pekinškom dijalektu. Zvanični je jezik Narodne Republike Kine i Republike Kine i jedan od četiri zvanična jezika Singapura. Takođe, jedan je od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija (uz engleski, ruski, arapski, francuski i španski). Vernakularni, obični kineski jezik, takođe baziran na sistemu bliskom mandarinskom, predstavlja osnovu za standardni pisani jezik koji koriste govornici svih varijanti kineskog jezika. Neki dijalekti kineskog jezika, kao što su kantonski ili min, razvili su u okviru pisanog jezika elemente koji bolje oslikavaju njihove govorne karakterstike.
Back to Top