Sudski tumač za kineski jezik Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za kineski jezik Novi Sad
prevodioci-i-sudski-tumaci-akademija-oxford-sudski-tumac-za-kineski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK - AKADEMIJA OXFORD Akademija Oxford pruža uslugu prevođenja sa i na kineski jezik, kao i overu dokumenata od strane sudskog tumača.
abc-prevodi-sudski-tumac-za-kineski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK Prevod i overa dokumenata od strane sudskog tumača za kineski jezik, po potrebi izlazimo i na teren.
agencija-za-prevodilacke-usluge-poliglota-balkan-sudski-tumac-za-kineski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Overen prevod za kineski jezik u kratkom vremenskom periodu.
LOKACIJE
Kineski jezik je jezik ili jezička grupa iz porodice sino-tibetanskih jezika koji govore Han Kinezi. Procena je da petina svetske populacije govori bar neku od formi kineskog jezika kao maternji jezik. Prema osnovnim karakteristikama, sve varijante kineskog jezika su izolativne i tonske. Među regionalnim varijantama kineskog jezika postoji velika raznovrsnost, koja se sa mnogo gledišta može uporediti sa razlikama unutar romanske jezičke porodice. Mnogi dijalekti govornog kineskog razlikuju se u toj meri da se govornici uzajamno ne mogu razumeti. Kineski se može podeliti na šest do dvanaest jezičkih oblasti, u zavisnosti od kriterijuma podele. Pitanje uzimanja regionalnih varijanti za dijalekte ili zasebne jezike i dalje nije razrešeno. Standardni govorni, mandarinski jezik zasniva se na pekinškom dijalektu. Zvanični je jezik Narodne Republike Kine i Republike Kine i jedan od četiri zvanična jezika Singapura. Takođe, jedan je od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija (uz engleski, ruski, arapski, francuski i španski). Vernakularni, obični kineski jezik, takođe baziran na sistemu bliskom mandarinskom, predstavlja osnovu za standardni pisani jezik koji koriste govornici svih varijanti kineskog jezika. Neki dijalekti kineskog jezika, kao što su kantonski ili min, razvili su u okviru pisanog jezika elemente koji bolje oslikavaju njihove govorne karakterstike.
Back to Top