Sudski tumač za kineski jezik Zemun

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za kineski jezik Zemun
prevodioci-i-sudski-tumaci-akademija-oxford-sudski-tumac-za-kineski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK - AKADEMIJA OXFORD Akademija Oxford pruža uslugu prevođenja sa i na kineski jezik, kao i overu dokumenata od strane sudskog tumača.
beps-translations-sudski-tumac-za-kineski-jezik-432746

BEPS Translations

Beograd, Zemun, Glavna 51 011 2199304
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK - BEPS TRANSLATIONS Pružamo usluge sudskog tumačenja za kineski jezik - overa dokumenata i tekstova kao i usmeni prevodi.
eurotranslate-sudski-tumac-za-kineski-jezik
Sudski tumač za kineski jezik.
Prevodi sa overom ovlašćenog sudskog tumača za kineski jezik.
Prevod sudske dokumentacije za kineski jezik i izlazak na teren.

Agencija Artemis

Beograd, Zemun, Aleksinačkih Rudara 7 069 2573810
Overen prevod pečatom sudskog prevodioca za kineski jezik.
LOKACIJE
Kineski jezik je jezik ili jezička grupa iz porodice sino-tibetanskih jezika koji govore Han Kinezi. Procena je da petina svetske populacije govori bar neku od formi kineskog jezika kao maternji jezik. Prema osnovnim karakteristikama, sve varijante kineskog jezika su izolativne i tonske. Među regionalnim varijantama kineskog jezika postoji velika raznovrsnost, koja se sa mnogo gledišta može uporediti sa razlikama unutar romanske jezičke porodice. Mnogi dijalekti govornog kineskog razlikuju se u toj meri da se govornici uzajamno ne mogu razumeti. Kineski se može podeliti na šest do dvanaest jezičkih oblasti, u zavisnosti od kriterijuma podele. Pitanje uzimanja regionalnih varijanti za dijalekte ili zasebne jezike i dalje nije razrešeno. Standardni govorni, mandarinski jezik zasniva se na pekinškom dijalektu. Zvanični je jezik Narodne Republike Kine i Republike Kine i jedan od četiri zvanična jezika Singapura. Takođe, jedan je od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija (uz engleski, ruski, arapski, francuski i španski). Vernakularni, obični kineski jezik, takođe baziran na sistemu bliskom mandarinskom, predstavlja osnovu za standardni pisani jezik koji koriste govornici svih varijanti kineskog jezika. Neki dijalekti kineskog jezika, kao što su kantonski ili min, razvili su u okviru pisanog jezika elemente koji bolje oslikavaju njihove govorne karakterstike.
Back to Top
Mirandre.com logo