Sudski tumač za makedonski jezik Zemun

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za makedonski jezik Zemun
prevodioci-i-sudski-tumaci-akademija-oxford-sudski-tumac-za-makedonski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK - AKADEMIJA OXFORD Akademija Oxford pruža uslugu prevođenja sa i na makedonski jezik, kao i overu dokumenata od strane sudskog tumača.
eurotranslate-sudski-tumac-za-makedonski-jezik
Sudski tumač za makedonski jezik.
Prevodi sa overom ovlašćenog sudskog tumača za makedonski jezik.
beps-translations-sudski-tumac-za-makedonski-jezik-328511

BEPS Translations

Beograd, Zemun, Glavna 51 011 2199304
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK - BEPS TRANSLATIONS Pružamo usluge sudskog tumačenja za makedonski jezik - overa dokumenata i tekstova kao i usmeni prevodi.
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK - LINGUAE MUNDI Sudski prevod dokumenata sa overom sudskog tumača za makedonski jezik.
Prevod sudske dokumentacije za makedonski jezik i izlazak na teren.

Agencija Artemis

Beograd, Zemun, Aleksinačkih Rudara 7 069 2573810
Overen prevod pečatom sudskog prevodioca za makedonski jezik.
LOKACIJE
Makedonski jezik (mkd. Македонски јазик) je južnoslovenski jezik kojim se kao maternjim jezikom govori u Republici Makedoniji, kao i od strane makedonske dijaspore. Makedonski je službeni jezik Republike Makedonije, a ima i status manjinskog jezika u delovima Albanije, Rumunije i Srbije. U današnjoj Bugarskoj preovladava mišljenje da je makedonski jezik jedan od dijalekata bugarskog jezika, dok je u svetu priznat kao samostalni jezik. Piše se makedonskom ćirilicom. Makedonski jezik nema nikakve filogenetske veze sa jezikom antičkih Makedonaca. Najveću sličnost sa makedonskim jezikom imaju bugarski i srpski jezik (naročito prizrensko-timočki dijalekt). Tokom postojanja Kraljevine Srbije i Kraljevine Jugoslavije, govori na teritoriji današnje Republike Makedonije su se smatrali južnim dijalektima srpskog jezika. Godine 1944 Makedonci su priznati kao poseban narod i nakon formiranja Narodne Republike Makedonije u okviru FNRJ, makedonski jezik je postao zvaničan jezik te republike.
Back to Top
Mirandre.com logo