Zubotehničke laboratorije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Zubotehničke laboratorije Beograd
Zubotehničke laboratorije Beograd zubotehnička laboratorija u Beogradu, cene u zubotehničkim laboratorijama, zubni tehničari Beograd - sve usluge sa cenama u zubotehničkim laboratorijama kao i sve o načinu rada i opremi i materijalima koje se koriste u izradi zubnih proteza, izlivaka otisaka zuba i svih ostalih proizvoda koji se isključivo rade u zubotehničkim laboratorijama - saznajte ovde.
Zubotehničke laboratorije u Beogradu sarađuju sa beogradskim stomatolozima i u svom radu se trude da se nametnu kvalitetom.
Materijali koji se koriste u zubotehničkim laboratorijama u Beogradu su materijali koji se koriste i u zubo tehničkim laboratorijama u zapadnim zemljama i nastoji se da se ide u korak sa svetom.
Cene u zubotehničkim laboratorijama su, međutim, znatno niže nego u razvijenim zapadnim zemljama, stoga klijenti iz inostranstva često posećuju ovu stranicu, tj kategoriju zubotehničke laboratorije Beograd.
Preciznost u radu, kvalitetan proizvod i zadovoljni klijenti su osnovna premisa rada beogradskih zubotehničkih laboratorija.
dental-lab-zubotehnicke-laboratorije

Dental Lab

Novi Beograd, Jurija Gagarina 219a 066 6465660
cena: Cenovnik
ZUBOTEHNIČKE LABORATORIJE BEOGRAD DENTAL LAB Dugodišnja edukacija, saradnja sa najboljnim svetskim stručnjacima iz oblasti stomatologije i protetike, stalno upoznavanje sa novim dostignućima iz oblasti stomatologije i zubne tehnike, kao i posvećenost u radu i besprekorna briga o pacijentu, iznedrili su našu stomatološku laboratoriju Dentallab.
Ona je apsolutni lider u Srbiji kada je reč o estetskoj stomatologiji, a njen tim je prvi u našoj zemlji koji je pacijentima učinio dostupnim najbolje non prep vinire – tanane navlake koje se na zube postavljaju bez njihovog prethodnog brušenja, a u stanju su da isprave bilo kakve nedostatke na zubima i osmeh učine savršenim.
Dentallab sve svoje protetičke radove izrađuje u sopstvenoj, visokosofisticiranoj laboratoriji opremljenoj najmodernijom kompjuterskom aparaturom, programima i materijalima.
Uz pomoć njih se za svakog pacijenta posebno i po najsavremenijim metodama proizvode krunice, implanti, proteze ili non prep viniri, koji rešavaju svaki estetski, a iznad svega, zdravstveni, oralni problem.
Ono što je najvažnije, napravljeni su od takvih materijala da izgledaju kao prirodni zubi i pružaju i takav osećaj tokom upotrebe, odnosno žvakanja.
zubna-laboratorija-wisil-m-zubnotehnicke-laboratorije
ZUBNOTEHNIČKA LABORATORIJA.
Zubna laboratorija wisil m se nalazi u Novom Beogradu.
Osnovana je 1993 godine.
Rad moderno opremljene laboratorije se ogleda u permamentnom razvoju koji je u skladu sa najvišim svetskim standardima i izradi zubno protetskih radova prema brojnim indikacijama pacijenata i zahtevima stomatologa.
Metalo keramika.
Zubna laboratorija wisil m ostvaruje znatne rezultate u izradi fiksnih nadoknada, kao što su: metalo keramičke krunice i mostovi.
Galvano tehnika.
Novost u zubnoj laboratoriji je aparat dental firme „HAFNER“ za savremeni način izrade metalnih kapica GALVANO tehnikom.
Frez tehnika.
U laboratoriji se izrađuju sve vrste zubnih nadoknada koje zahtevaju primenu frez tehnike.
Namenske frez krunice, konus i teleskop krunice, ugradnja velikog broja veznih elemenata predstavljaju svakodnevni program ove laboratorije.
laboratorija-za-zubnu-tehniku-meca-dent-zubnotehnicke-laboratorije

Laboratorija za zubnu tehniku Meča Dent

Beograd, Kanarevo Brdo, Pere Velimirovica 16b 011 3593513
ZUBNOTEHNIČKA LABORATORIJA u Beogradu.
Metalo keramički sistemi; Empress tehnologija; Implanti i implantni sistemi; Skeletirane proteze; Akrilatne proteze; Keramički sistemi; CAD/CAM tehnologija; Laser tehnologija; Okluzalni splintovi.Laboratorija za zubnu tehniku Meča Dent nalazi se u Beogradu.
Osnovana je 1984 god.
bavila se isključivo izradom fiksnih protetskih nadoknada.
Danas laboratorija je savremen CAD/CAM i laser centar za izradu fiksnih i mobilnih zubnih restauracija.
Laboratorija Meča Dent nudi komletnu podršku stomatološkim ordinacijma i uslugu izrade različitih tipova indikacija.
Koristeći najbolju tehnologiju pratimo trendove i inovacije pri izradi zubnih nadoknada.
Stručni tim naše laboratorije pruža laboratoriske usluge po najvišim svetskim standardima a to je pre svega naš motiv i cilj najviši kvalitet izrade zubnih nadoknada, stalnom edukacijom na kursevima i seminarima u zemlji i inostranstvu konstantno radimo na usavršavanju i unapeđivanju naših usluga u izradi protetskih nadokada.
U izradi zubnih nadoknada koristimo najnovija tehnoloska rešenja i primenjujemo najsavremeniju CAD /CAM tehnologiju a to podrazumeva kopijutersku izradu skeniranje 3D modela pacijenta i dizajn zubnih restauracija.
Svim našim korisnicima smo omogućili da sve usluge dentalne laboratorije dobiju na jednom mestu.
Bezmetalni keramički sistemi,CAD /CAM tehnologija, radovi na implatima keramičke fasete,kruninice i mostovi na titanijumu su naša svakodnevna praksa.
U izradi istih koristimo isključivo sertifikovane materjale i blokove poznatih svetskih proizvodjača: Vita Zahanfabrik, Ivoclar Vivadent AG, Zirkonzahan, Bego, Bredent, Heraeus.
Zadovoljstvo nam je da naša laboratorija bude vaš izbor odabir sigurnog partnera i porška vašoj stomatološkoj ordinaciji a naš stučni tim će se potruditi da vaše poverenje ukazano nama i oporavda
zubotehnicka-laboratorija-strong-dent-zubnotehnicke-laboratorije
zubnotehnička laboratorija.
U prilici smo da Vam izdvojimo neke od naših brojnih usluga: Totalne proteze, Parcijalne skeletirane proteze, Keramički sistemi, Metal keramički sistemi, Kompozitni sistemi, Implatantni sistemi, Sistemi dvostrukih kruna, Frezovanje i livenje, Namenske fiksne nadoknade, Okluzalni splintovi.
laboratorija-za-zubnu-tehniku-medident-zubnotehnicke-laboratorije
ZUBNOTEHNIČKA LABORATORIJA.
Medident je zubotehnička laboratorija osnovana 2002 godine sa osnovnim principom da bude najbolja u onom što pruža.
Komplikovani i sveobuhvatni radovi zahtevaju znanje i veštinu daleko iznad običnih.
Dugogodišnjim iskustvom, konstantnom edukacijom i praćenjem trendova uspeva da isprati stroge estetske kriterijume i prevaziđe očekivanja svojih lekara i pacijenata.
Usluge koje pružamo su: metal keramika, bezmetalna keramika, rad na implantima, frez tehnika, vezni elementi, kombinovani radovi, skeletirane proteze, totalne proteze.
zubotehnicka-laboratorija-mt-lab-zubnotehnicke-laboratorije

Zubotehnička laboratorija MT LAB

Beograd, Filmski grad, Ratka Mitrovića 177 011 2316084
ZUBNOTEHNIČKA LABORATORIJA.
MT LAB ima široku ponudu usluga, najviši standard kvaliteta i pristupačne cene.
Laboratorija je opremljena najsavremenijom opremom i instrumentima.
Koristeći najbolje dentalne materijale i tehnologije poznatih svetskih proizvođača, tehničari izrađuju radove koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta rekonstruktivne i estetske stomatologije kao i ortodontske terapije.
Božić Tijana i Mitar su osnivači zubne tehnike MT LAB.
Laboratorija je osnovana 2006 godine, iako mlada kontinuiranim ulaganjem u razvoj, prerasla je u apsolutnog lidera ortodontske tehnike u Srbiji.
Implementinjarem dva CAD/CAM sistema Amann Girrbach Motion 2 (5axis) i Micro 4 (axis) i sistema za ispravljanje zuba folijama "M-ALIGNER" MT LAB počinje svoju avanturu u savremenoj digitalnoj stomatologiji i zubnoj tehnici.
Od 2015-te godine smo Amann Girrbach Demo Live Lab i imamo ekskluzivna prava i delovanja iz asortimana renomirane firme koja je u svetu poznata po kvalitetu i pouzdanošću, preciznošću i velikim izborom materijala najboljeg kvaliteta.
Svrstava se u sam vrh dentalnih proizvođača.
coleski-dental-centar-zubnotehnicke-laboratorije

Čoleski Dental Centar

Beograd, Voždovac, Ljube Kovačevića 2 011 2476279
Zubo tehnička Laboratorija Slobodan Čoleski osnovana je 2009 nakon dugogodišnjeg iskustva. Osnovna delatnost laboratorije je izrada svih stomatološko protetskih radova sa akcentom na fiksnu protetiku.
Svakodnevna izrada stomatološko protetskih radova prema različitim indikacijama pacijenata i zahtevima stomatologa dovoljno govori o stručnom pristupu svakom pojedinačnom radu i profesionalnosti.
Radni prostor moderno opremljene laboratorije po svim svedskim i ergonomskim standardima uz korišćenje savremenih kvalitetnih materijala i aparata rezultira visokim kvalitetom krajnjeg proizvoda i zadovoljstvom naših saradnika i pacijenata.
Stručno osoblje naše laboratorije na čelu sa vlasnikom Slobodanom Čoleskim redovno učestvuje na stručnim seminarima i kongresima širom Srbije i Evrope.
Čime se konstantno radi na edukaciji kadrova i praćenju svih dostignuća nauke u ovoj oblasti.
ZUBOTEHNIČKE LABORATORIJE BEOGRAD U sklopu poliklinike nalazi se i zubotehnička laboratorija sa svim mogućnostima koje su potrebne za izradu protetskog rada koji u potpunosti zadovoljava zahteve stomatologa i pacijenta. Kompletna stomatološka usluga na jednom mestu.
ZUBNOTEHNIČKE LABORATORIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA I ZUBOTEHNIČKA LABORATORIJA DENTAS M Naš ambijent koga čine stomatološka ordinacija i zubotehnička laboratorija kao jedna celina,pruža našim pacijentima mogućnost da na jednom mestu dobiju sve sto današnja savremena stomatologija zahteva. Pod tim podrazumevamo,pre svega brzu i kvalitetnu uslugu,što kao rezultat ima Vaš blistaviji osmeh. Kao imperativ današnjice posebnu pažnju polažemo na higijenu naših prostorija,sterilnost instrumenata,koje održavamo savremenim aparatima za sterilizaciju (autoklav MELAG klase B) Stalnom edukacijom pratimo nova dostignuća u stomatologiji koja primenjujemo u našem radu,koristeći najsavemenije materijale
stomatoloska-ordinacija-wisil-m-zubotehnicke-laboratorije
ZUBNOTEHNIČKE LABORATORIJE - WISIL M Vizija zubne laboratorije wisil m je da postane prepoznatljiva pa svom načinu organizacije i poslovanja, da pored svakodnevnog posla koji se odnosi na izradu zubotehničkih radova ima i druge vrste delatnosti koje se odnose na edukacije, razne vidove saradnje sa stomatološkim fakultetom, objavljivanjem stručnih radova u raznim časopisima, zatim održavanjem predavanja po pozivu, organizovanjem kurseva, sve u cilju stalnog praćenja aktuelnih dešavanja.
ZUBNOTEHNIČKE LABORATORIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR DANICA MITROVIĆ Pored stomatoloških usluga u okviru ordinacije postoji i zubotehnička laboratorija, pa imate mogućnost kompletne usluge iz svih oblasti stomatologije na jednom mestu.

DENTART

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 227 064 1836359 |
011 6165135 |
ZUBNOTEHNIČKE LABORATORIJE DENTART Zubna protetika DENTART posluje u kontinuitetu i istom sastavu od 1998. godine.Vlasnica Jasna Gvozdenović je školovani viši zubni tehničar sa radnim iskustvom od 20 godina.Našu zubnu tehniku karakteriše stručnost, visok standard, moderna oprema i praćenje svetskih trendova.U svom radu koristi materijale renomiranih evropskih proizvođača.

Stomatološka ordinacija Estetik dent

Beograd, Palilula, Kraljice Marije 9 011 3235070 |
063 338118 |
Za oralno zdravlje, najvažnije je pravilno održavanje oralne higijene i redovne posete stomatologu, najmanje dva puta godišnje. Sve što je potrebno je dobra četkica za zube, pravilna tehnika pranja zuba i da se zubi peru dovoljno često i dovoljno dugo.Koliko god da vam je bitan zubar koji održava vaše zube, ukoliko dodje do tog da morate da stavite implement ili da nosite protezu, najbitnije je sa kojom zubotehničkom laboratorijom vaš stomatolog saradjuje.Protetika je grana stomatologije koja se prevashodno bavi nadoknadom izgubljenih tkiva usne duplje, pomoću protetskih nadoknada.Fiksna proteza se uglavnom koristi u starijem uzrastu i kod izraženih nepravilnosi. Fiksne proteze za zube daju mnogo bolje rezultate od mobilnih proteza za zube jer se ne skidaju i zalepljene su za vaše zube, tako da je korigovanje zuba neprekidno.Mobilna proteza za zube - predstavlja vid terapije koji se primenjuje u mladjem uzrastu. Blagovremenim dijagnostifikovanjem i početkom terapije mobilnom protezom može se u potpunosti korigovati ortodontska anomalija ili pak značajno smanjiti njena izraženost i skratiti kasniji tretman fiksnom protezom.
Back to Top