Zubotehničke laboratorije Užice

Registruj se
Prijavi se
Zubotehničke laboratorije Užice
stomatoloske-ordinacije-caninus-zubotehnicke-laboratorije
ZUBNOTEHNIČKE LABORATORIJE STOMATOLOSKE ORDINACIJE CANINUS U stomatološkim ordinacijama Caninus, od samog osnivanja 1999.godine, nudimo našim pacijentima vrlo savesno, stručne i kvalitetne usluge.
Takav nivo rada održavamo i u novootvorenim ordinacijama u Arilju (2005.) i u Užicu (2011.), uz konstantno usavršavanje, primenjivanje savremene tehnologije i materijala, obezbeđivanje maksimalnog komfora za pacijente, higijene i zaštite.Zahvaljujući stalnom unapređenju znanja i opreme, u prilici smo da Vam pružimo usluge u okvirima svetskih standarda.
Za oralno zdravlje, najvažnije je pravilno održavanje oralne higijene i redovne posete stomatologu, najmanje dva puta godišnje. Sve što je potrebno je dobra četkica za zube, pravilna tehnika pranja zuba i da se zubi peru dovoljno često i dovoljno dugo.Koliko god da vam je bitan zubar koji održava vaše zube, ukoliko dodje do tog da morate da stavite implement ili da nosite protezu, najbitnije je sa kojom zubotehničkom laboratorijom vaš stomatolog saradjuje.Protetika je grana stomatologije koja se prevashodno bavi nadoknadom izgubljenih tkiva usne duplje, pomoću protetskih nadoknada.Fiksna proteza se uglavnom koristi u starijem uzrastu i kod izraženih nepravilnosi. Fiksne proteze za zube daju mnogo bolje rezultate od mobilnih proteza za zube jer se ne skidaju i zalepljene su za vaše zube, tako da je korigovanje zuba neprekidno.Mobilna proteza za zube - predstavlja vid terapije koji se primenjuje u mladjem uzrastu. Blagovremenim dijagnostifikovanjem i početkom terapije mobilnom protezom može se u potpunosti korigovati ortodontska anomalija ili pak značajno smanjiti njena izraženost i skratiti kasniji tretman fiksnom protezom.
Back to Top