Zubotehničke laboratorije Kanarevo Brdo

Registruj se
Prijavi se
Zubotehničke laboratorije Kanarevo Brdo
laboratorija-za-zubnu-tehniku-meca-dent-zubnotehnicke-laboratorije

Laboratorija za zubnu tehniku Meča Dent

Beograd, Kanarevo Brdo, Pere Velimirovica 16b 011 3593513
ZUBNOTEHNIČKA LABORATORIJA u Beogradu.
Metalo keramički sistemi; Empress tehnologija; Implanti i implantni sistemi; Skeletirane proteze; Akrilatne proteze; Keramički sistemi; CAD/CAM tehnologija; Laser tehnologija; Okluzalni splintovi.Laboratorija za zubnu tehniku Meča Dent nalazi se u Beogradu.
Osnovana je 1984 god.
bavila se isključivo izradom fiksnih protetskih nadoknada.
Danas laboratorija je savremen CAD/CAM i laser centar za izradu fiksnih i mobilnih zubnih restauracija.
Laboratorija Meča Dent nudi komletnu podršku stomatološkim ordinacijma i uslugu izrade različitih tipova indikacija.
Koristeći najbolju tehnologiju pratimo trendove i inovacije pri izradi zubnih nadoknada.
Stručni tim naše laboratorije pruža laboratoriske usluge po najvišim svetskim standardima a to je pre svega naš motiv i cilj najviši kvalitet izrade zubnih nadoknada, stalnom edukacijom na kursevima i seminarima u zemlji i inostranstvu konstantno radimo na usavršavanju i unapeđivanju naših usluga u izradi protetskih nadokada.
U izradi zubnih nadoknada koristimo najnovija tehnoloska rešenja i primenjujemo najsavremeniju CAD /CAM tehnologiju a to podrazumeva kopijutersku izradu skeniranje 3D modela pacijenta i dizajn zubnih restauracija.
Svim našim korisnicima smo omogućili da sve usluge dentalne laboratorije dobiju na jednom mestu.
Bezmetalni keramički sistemi,CAD /CAM tehnologija, radovi na implatima keramičke fasete,kruninice i mostovi na titanijumu su naša svakodnevna praksa.
U izradi istih koristimo isključivo sertifikovane materjale i blokove poznatih svetskih proizvodjača: Vita Zahanfabrik, Ivoclar Vivadent AG, Zirkonzahan, Bego, Bredent, Heraeus.
Zadovoljstvo nam je da naša laboratorija bude vaš izbor odabir sigurnog partnera i porška vašoj stomatološkoj ordinaciji a naš stučni tim će se potruditi da vaše poverenje ukazano nama i oporavda
Back to Top