Zubotehničke laboratorije Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Zubotehničke laboratorije Novi Sad
stomatoloska-ordinacija-ns-dental-studio-zubotehnicke-laboratorije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA NS DENTAL STUDIO Zubotehnička laboratorija NS DENTAL STUDIO je osnovana 1997.godine u Novom Sadu kao mala zubotehnička laboratorija.
Za nekoliko godina prerasla je u veliki zubotehnički studio koji trenutno zapošljava 15 ljudi visoke kvalifikacione strukture.
Rad studija podrazumeva redovnu obuku i usavršavanje starih i novih kadrova u skladu sa savremenim trendovima zubotehničke tehnologije, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i opreme.
stomatoloska-ordinacija-dr-branko-milanovic-zubotehnicke-laboratorije
ZUBNOTEHNIČKE LABORATORIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR BRANKO MILANOVIĆ U okviru ordinacije nalazi se i savremeno opremljena zubotehnička laboratorija, koja od prvog dana posluje u sklopu ordinacije.
stomatoloska-ordinacija-royal-dental-zubotehnicke-laboratorije
ZUBOTEHNIČKE LABORATORIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ROYAL DENTAL Uska povezanost zubotehničke laboratorije Ceradent i naše ordinacije omogućava nam da izađemo u susret svim vašim željama bilo da su u pitanju zahtevi vezani za estetiku, broj dolazaka ili vreme izrade fiksne nadoknade.Kod nas ste u mogućnosti da dobijete potpuno novi osmeh u nestvarno kratkom vremenskom intervalu.
Zamislite da potpuno promenite vaš osmeh za samo par dana!
Back to Top