Zubotehničke laboratorije Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Zubotehničke laboratorije Novi Sad
stomatoloska-ordinacija-ns-dental-studio-zubotehnicke-laboratorije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA NS DENTAL STUDIO Zubotehnička laboratorija NS DENTAL STUDIO je osnovana 1997.godine u Novom Sadu kao mala zubotehnička laboratorija.
Za nekoliko godina prerasla je u veliki zubotehnički studio koji trenutno zapošljava 15 ljudi visoke kvalifikacione strukture.
Rad studija podrazumeva redovnu obuku i usavršavanje starih i novih kadrova u skladu sa savremenim trendovima zubotehničke tehnologije, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i opreme.
stomatoloska-ordinacija-dzolev-zubotehnicke-laboratorije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DŽOLEV Savremeno opremljena laboratorija, koja zapošljava šest zubnih tehničara sa dugogodišnjim iskustvom, nudi usluge iz oblasti fiksne protetike.
Kontinuirana edukacija i uvođenje novih tehnologija u skladu sa svetskim trendovima, omogućava rad po najvišim standardima.
Posebno iskustvo stečeno je u izradi protetskih nadoknada na implantatima (ankylos, nobel biocare, implant direct, biohorizons, B&B dental, zimmer, straumann).
Svojim radom maksimalno se zalažemo da odgovorimo najstrožim estetskim i funkcionalnim zahtevima naših lekara i pacijenata.
Pored pružanja usluga iz oblasti fiksne protetike spec.
stomatološkoj ordinaciji "Džolev", ostvarili smo uspešnu saradnju i sa drugim stomatološkim ordinacijama iz Novog Sada i okoline.
stomatoloska-ordinacija-dr-branko-milanovic-zubotehnicke-laboratorije
ZUBNOTEHNIČKE LABORATORIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR BRANKO MILANOVIĆ U okviru ordinacije nalazi se i savremeno opremljena zubotehnička laboratorija, koja od prvog dana posluje u sklopu ordinacije.
stomatoloska-ordinacija-royal-dental-zubotehnicke-laboratorije
ZUBOTEHNIČKE LABORATORIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ROYAL DENTAL Uska povezanost zubotehničke laboratorije Ceradent i naše ordinacije omogućava nam da izađemo u susret svim vašim željama bilo da su u pitanju zahtevi vezani za estetiku, broj dolazaka ili vreme izrade fiksne nadoknade.Kod nas ste u mogućnosti da dobijete potpuno novi osmeh u nestvarno kratkom vremenskom intervalu.
Zamislite da potpuno promenite vaš osmeh za samo par dana!
Za oralno zdravlje, najvažnije je pravilno održavanje oralne higijene i redovne posete stomatologu, najmanje dva puta godišnje. Sve što je potrebno je dobra četkica za zube, pravilna tehnika pranja zuba i da se zubi peru dovoljno često i dovoljno dugo.Koliko god da vam je bitan zubar koji održava vaše zube, ukoliko dodje do tog da morate da stavite implement ili da nosite protezu, najbitnije je sa kojom zubotehničkom laboratorijom vaš stomatolog saradjuje.Protetika je grana stomatologije koja se prevashodno bavi nadoknadom izgubljenih tkiva usne duplje, pomoću protetskih nadoknada.Fiksna proteza se uglavnom koristi u starijem uzrastu i kod izraženih nepravilnosi. Fiksne proteze za zube daju mnogo bolje rezultate od mobilnih proteza za zube jer se ne skidaju i zalepljene su za vaše zube, tako da je korigovanje zuba neprekidno.Mobilna proteza za zube - predstavlja vid terapije koji se primenjuje u mladjem uzrastu. Blagovremenim dijagnostifikovanjem i početkom terapije mobilnom protezom može se u potpunosti korigovati ortodontska anomalija ili pak značajno smanjiti njena izraženost i skratiti kasniji tretman fiksnom protezom.
Back to Top