Zubotehničke laboratorije Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Zubotehničke laboratorije Novi Beograd
dental-lab-zubotehnicke-laboratorije

Dental Lab

Novi Beograd, Jurija Gagarina 219a 066 6465660
cena: Cenovnik
ZUBOTEHNIČKE LABORATORIJE BEOGRAD DENTAL LAB Dugodišnja edukacija, saradnja sa najboljnim svetskim stručnjacima iz oblasti stomatologije i protetike, stalno upoznavanje sa novim dostignućima iz oblasti stomatologije i zubne tehnike, kao i posvećenost u radu i besprekorna briga o pacijentu, iznedrili su našu stomatološku laboratoriju Dentallab.
Ona je apsolutni lider u Srbiji kada je reč o estetskoj stomatologiji, a njen tim je prvi u našoj zemlji koji je pacijentima učinio dostupnim najbolje non prep vinire – tanane navlake koje se na zube postavljaju bez njihovog prethodnog brušenja, a u stanju su da isprave bilo kakve nedostatke na zubima i osmeh učine savršenim.
Dentallab sve svoje protetičke radove izrađuje u sopstvenoj, visokosofisticiranoj laboratoriji opremljenoj najmodernijom kompjuterskom aparaturom, programima i materijalima.
Uz pomoć njih se za svakog pacijenta posebno i po najsavremenijim metodama proizvode krunice, implanti, proteze ili non prep viniri, koji rešavaju svaki estetski, a iznad svega, zdravstveni, oralni problem.
Ono što je najvažnije, napravljeni su od takvih materijala da izgledaju kao prirodni zubi i pružaju i takav osećaj tokom upotrebe, odnosno žvakanja.
zubna-laboratorija-wisil-m-zubnotehnicke-laboratorije
ZUBNOTEHNIČKA LABORATORIJA.
Zubna laboratorija wisil m se nalazi u Novom Beogradu.
Osnovana je 1993 godine.
Rad moderno opremljene laboratorije se ogleda u permamentnom razvoju koji je u skladu sa najvišim svetskim standardima i izradi zubno protetskih radova prema brojnim indikacijama pacijenata i zahtevima stomatologa.
Metalo keramika.
Zubna laboratorija wisil m ostvaruje znatne rezultate u izradi fiksnih nadoknada, kao što su: metalo keramičke krunice i mostovi.
Galvano tehnika.
Novost u zubnoj laboratoriji je aparat dental firme „HAFNER“ za savremeni način izrade metalnih kapica GALVANO tehnikom.
Frez tehnika.
U laboratoriji se izrađuju sve vrste zubnih nadoknada koje zahtevaju primenu frez tehnike.
Namenske frez krunice, konus i teleskop krunice, ugradnja velikog broja veznih elemenata predstavljaju svakodnevni program ove laboratorije.
stomatoloska-ordinacija-wisil-m-zubotehnicke-laboratorije
ZUBNOTEHNIČKE LABORATORIJE - WISIL M Vizija zubne laboratorije wisil m je da postane prepoznatljiva pa svom načinu organizacije i poslovanja, da pored svakodnevnog posla koji se odnosi na izradu zubotehničkih radova ima i druge vrste delatnosti koje se odnose na edukacije, razne vidove saradnje sa stomatološkim fakultetom, objavljivanjem stručnih radova u raznim časopisima, zatim održavanjem predavanja po pozivu, organizovanjem kurseva, sve u cilju stalnog praćenja aktuelnih dešavanja.

DENTART

Novi Beograd, 064 1836359 |
011 6165135 |
ZUBNOTEHNIČKE LABORATORIJE DENTART Zubna protetika DENTART posluje u kontinuitetu i istom sastavu od 1998. godine.Vlasnica Jasna Gvozdenović je školovani viši zubni tehničar sa radnim iskustvom od 20 godina.Našu zubnu tehniku karakteriše stručnost, visok standard, moderna oprema i praćenje svetskih trendova.U svom radu koristi materijale renomiranih evropskih proizvođača.
Back to Top