Zubotehničke laboratorije Kraljevo

Registruj se
Prijavi se
Zubotehničke laboratorije Kraljevo
stomatoloska-ordinacija-miletic-zubotehnicke-laboratorije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA MILETIĆ Dugogodišnje iskustvo, kao i usavršavanje u zemlji i inostranstvu krunisano je stvaranjem zubne tehnike sposobne da odgovori i na najsloženije zahteve moderne protetike.
Bavimo se izradom svih vrsta zubno-protetskih nadoknada.
Neprekidno potenciramo razvoj zubne tehnike kako kroz upotrebu najkvalitetnijih materijala tako i kroz implementaciju savremenih sistema.
Protetski radovi koji izlaze iz zubne tehnike odgovaraju najvišim estetskim i kvalitativnim normama.
Za oralno zdravlje, najvažnije je pravilno održavanje oralne higijene i redovne posete stomatologu, najmanje dva puta godišnje. Sve što je potrebno je dobra četkica za zube, pravilna tehnika pranja zuba i da se zubi peru dovoljno često i dovoljno dugo.Koliko god da vam je bitan zubar koji održava vaše zube, ukoliko dodje do tog da morate da stavite implement ili da nosite protezu, najbitnije je sa kojom zubotehničkom laboratorijom vaš stomatolog saradjuje.Protetika je grana stomatologije koja se prevashodno bavi nadoknadom izgubljenih tkiva usne duplje, pomoću protetskih nadoknada.Fiksna proteza se uglavnom koristi u starijem uzrastu i kod izraženih nepravilnosi. Fiksne proteze za zube daju mnogo bolje rezultate od mobilnih proteza za zube jer se ne skidaju i zalepljene su za vaše zube, tako da je korigovanje zuba neprekidno.Mobilna proteza za zube - predstavlja vid terapije koji se primenjuje u mladjem uzrastu. Blagovremenim dijagnostifikovanjem i početkom terapije mobilnom protezom može se u potpunosti korigovati ortodontska anomalija ili pak značajno smanjiti njena izraženost i skratiti kasniji tretman fiksnom protezom.
Back to Top