Stomatološka ordinacija Cvejanović

Stomatološka ordinacija Cvejanović
MAPA

Stomatološke ordinacije

BEOGRADSKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA.
Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom od 1981.godine.
Više od 15.000 pacijenata može da posvedoči o kvalitetu naših usluga, na koje dajemo garanciju od pet godina, bez obzira na tip zahvata.
Pored najsavremenije ordinacije za pacijente smo uredili i prostranu baštu za relaksaciju pre i posle zahvata.
Ordinacija Cvejanović svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima.
Ordinacija radi svakog radnog dana, uključujući rane jutarnje i kasne večernje sate, a svakom pacijentu obezbedili smo besplatan prvi pregled uz preciznu analizu zdravlja usta i zuba.
Čim se saniraju urgentni problemi, predočićemo vam plan dovođenja zdravlja i izgleda vaših zuba na najviši mogući nivo bez obzira da li želite da ostanete naš pacijent.

Oralna hirurgija

ORALNA HIRURGIJA U BEOGRADU.
Stomatološka ordinacija Cvejanović pruža najviši kvalitet usluga.
U našoj ordinaciji koriste se vrhunski zubni implanti, bezmetalne krunice i najsavremenije zubne proteze, uz garanciju na sve zahvate.

Zubna protetika

ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD.
Fiksna proteza predstavlja najprirodniji način da se reši problem nepravilnog rasporeda zuba i nepravilnog zagrižaja.
Jedino se fiksnom protezom pomeraju sami korenovi zuba, premodelovanjem same vilične kosti.
Svim ostalim metodama (krunicama ili fasetama) nije moguće pomerati korenove zuba, pa samim tim su i limitirani maksimalni estetski dometi.
Krunicama nije moguće raširiti vilicu, pomeriti korenove, spustiti nivo desni i postići druge pozitivne efekte, pa se često dešava da je potrebna kombinovana terapija.
Prvo se postavi fiksna proteza da se postigne parcijalni rezultat, a onda se nakon skidanja fiksne proteze urade protetski radovi ili implantološki zahvati.
Međutim, nekada fiksna proteza nije najbolje rešenje, posebno ako su zubi pacijenta u lošem stanju ili ako nedostaje veći broj zuba.
Ako su pacijenti u starijem životnom dobu gde se očekuje teže i sporije pomeranje zuba onda se koristi kombinovana terapija ili se pacijentima savetuje protetsko zbrinjavanje radi uštede vremena i uštede novca na duže staze.

Estetska stomatologija

ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD.
Stomatološka ordinacija Cvejanović pruža najviši kvalitet usluga.
U našoj ordinaciji koriste se vrhunski zubni implanti, bezmetalne krunice i najsavremenije zubne proteze, uz garanciju na sve zahvate.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Autokomanda Triše Kaclerovica 6a
    +381 11 3910483; +381 65 3910483;

Poruku prima: Stomatološka ordinacija Cvejanović

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top