Ambalaža za hranu Gornji Milanovac

Registruj se
Prijavi se
Ambalaža za hranu Gornji Milanovac
as-lunjplast-ambalaza-za-hranu

As LunjPlast

Gornji Milanovac, Braće Karamaković 22 032 714868 |
064 1742078 |
PROIZVODNJA AMBALAŽE ZA HRANU.
AMBALAŽA ZA HRANU.
BAVIMO SE PRETEŽNO PROIZVODNJOM AMBALAŽE ZA HRANU OD PLASTIČNIH MASA KAO ŠTO SU KOFICE, FLAŠE, TEGLE I DOSTA DRUGIH PROIZVODA.
spektar-doo-ambalaza-za-hranu

Spektar doo

Gornji Milanovac, Rudnicka b.b. 032 725497 |
032 725498 |
AMBALAŽA ZA HRANU - SPEKTAR DOO Osnovne aktivnosti kompanije Spektar d.o.o.
su proizvodnja, dorada i prodaja višeslojnih poliamidnih omotača za polutrajnu kuvanu kobasičarsku robu i termoskupljajućih viskobarijernih filmova i kesa za pakovanje svežeg mesa, suvomesnatih proizvoda, fermentisanih i dimljenih kobasica, ferementisanih sireva i sireva u zrenju.
papir-print-ambalaza-za-hranu

Papir Print

Gornji Milanovac, Korčaginova 65 032 711343
AMBALAŽA ZA HRANU - PAPIR PRINT Naš cilj je proizvoditi danas, ambalažu sutrašnjice.
U odnosu sa kupcima, mi smo pouzdan partner za razvoj i usavršavanje ambalaže za hranu najvišeg kvaliteta.
Zamrzavanjem namirnica skraćuje se vreme pripreme jela te zadržava nutritivni i zdravstveni kvalitet namirnica. Moderan i brz način života udaljio je čoveka od prirode, kojoj se on sada velikim koracima vraća, među ostalim i zbog dokazane povezanosti određenih zdravstvenih problema i načina ishrane. Upravo zbog sve veće brige čoveka o sopstvenom zdravlju došlo je do procvata različitih vrsta zamrznute hrane, kao trenda u ishrani koji traje već nekoliko godina. Zamrznuta hrana mora da se pakuje u adekvatnu ambalažu, samim tim i proizvodnja ambalaže za hranu je u velikom procvatu. Tokom godina prošlog veka asortiman se proširio od smrznutih namirnica na smrznuta polugotova i gotova jela, a i ambalaža je postala praktičnija – od pakovanja u obliku obroka do mogućnosti zagrevanja u običnoj ili mikrotalasnoj rerni. Nije svaki oblik ambalaže namenjen za sve vrste jela. Naprimer, mora se strogo voditi računa da kutija ne skuplja i ne čuva mirise prethodno pakovane hrane. Ili jednostavno nabavljajte ambalažu za jednokratnu upotrebu.
Back to Top