Ambalaža za hranu Kaluđerica

Registruj se
Prijavi se
Ambalaža za hranu Kaluđerica
mega-bv-pack-ambalaza-za-hranu

Mega BV Pack

Beograd, Kaluđerica, 20. oktobra 10 063 1178910
AMBALAŽA ZA HRANU.
Mega B&V Pack se bavi prodajom i distribucijom ambalaže za pakovanje hrane, a na tržištu Srbije posluje još od 2007.godine.
Mega B&V Pack nastoji da bude pouzdan partner i dobavljač ambalaže za hranu svim preduzećima i preduzetnicima koji posluju u prehrambenoj industriji, dok dostavu naručene ambalaže za hranu obavlja svakim radnim danom i subotom.
Zamrzavanjem namirnica skraćuje se vreme pripreme jela te zadržava nutritivni i zdravstveni kvalitet namirnica. Moderan i brz način života udaljio je čoveka od prirode, kojoj se on sada velikim koracima vraća, među ostalim i zbog dokazane povezanosti određenih zdravstvenih problema i načina ishrane. Upravo zbog sve veće brige čoveka o sopstvenom zdravlju došlo je do procvata različitih vrsta zamrznute hrane, kao trenda u ishrani koji traje već nekoliko godina. Zamrznuta hrana mora da se pakuje u adekvatnu ambalažu, samim tim i proizvodnja ambalaže za hranu je u velikom procvatu. Tokom godina prošlog veka asortiman se proširio od smrznutih namirnica na smrznuta polugotova i gotova jela, a i ambalaža je postala praktičnija – od pakovanja u obliku obroka do mogućnosti zagrevanja u običnoj ili mikrotalasnoj rerni. Nije svaki oblik ambalaže namenjen za sve vrste jela. Naprimer, mora se strogo voditi računa da kutija ne skuplja i ne čuva mirise prethodno pakovane hrane. Ili jednostavno nabavljajte ambalažu za jednokratnu upotrebu.
Back to Top