Ambalaža za hranu Kruševac

Registruj se
Prijavi se
Ambalaža za hranu Kruševac
nicolo-ambalaza-za-hranu

Nicolo

Kruševac, Jasički put bb 037 448661
PROIZVODNJA AMBALAŽE ZA HRANU.
Ova ambalaža izrađena je od polietilena visoke gustine HDPE ali na zahtev kupca može se koristiti i polipropilen PP.
U izradi ambalaže za hranu koriste se boje atestirane za upotrebu u prehrambenoj industriji.
Zapremine do sada rađene ambalaže za hranu kreću se od 0,25l pa sve do 2,5l.
Ovoj grupi proizvoda pripada ambalaža za voćne i šećerne prelive, ambalaža za sirće, ambalaža za mlekarsku industriju, ambalaža za esenciju, ambalaža za vodu.
Sva ambalaža izrađena u našem pogonu nosi ateste o bakteriološkoj kao i hemijskoj analizi koje za potrebe naše firme izdaje Zavod za zaštitu zdravlja Kruševac, akreditovana laboratororija za izdavanje stručnih mišljenja.
papirna-ambalaza-natron-plast-ambalaza-za-hranu
AMBALAŽA ZA HRANU - NATRON PLAST Kesice manjih i srednjih dimenzija , pogodne za pakovanje rinfuznih roba, semenki, kikirikija,čajeva, grickalica, i slično, izradjenih od natron ili šrenc papira, sa mogućnošću štampe od jedne do četiri boje.
Zamrzavanjem namirnica skraćuje se vreme pripreme jela te zadržava nutritivni i zdravstveni kvalitet namirnica. Moderan i brz način života udaljio je čoveka od prirode, kojoj se on sada velikim koracima vraća, među ostalim i zbog dokazane povezanosti određenih zdravstvenih problema i načina ishrane. Upravo zbog sve veće brige čoveka o sopstvenom zdravlju došlo je do procvata različitih vrsta zamrznute hrane, kao trenda u ishrani koji traje već nekoliko godina. Zamrznuta hrana mora da se pakuje u adekvatnu ambalažu, samim tim i proizvodnja ambalaže za hranu je u velikom procvatu. Tokom godina prošlog veka asortiman se proširio od smrznutih namirnica na smrznuta polugotova i gotova jela, a i ambalaža je postala praktičnija – od pakovanja u obliku obroka do mogućnosti zagrevanja u običnoj ili mikrotalasnoj rerni. Nije svaki oblik ambalaže namenjen za sve vrste jela. Naprimer, mora se strogo voditi računa da kutija ne skuplja i ne čuva mirise prethodno pakovane hrane. Ili jednostavno nabavljajte ambalažu za jednokratnu upotrebu.
Back to Top