Ambalaža za hranu Zemun

Registruj se
Prijavi se
Ambalaža za hranu Zemun
conit-ambalaza-za-hranu

Conit

Beograd, Zemun, Batajnički drum 6d 063 482210 |
011 2194568 |
cena: Cenovnik
AMBALAŽA ZA HRANU - CONIT Proizvodimo plastične kofe i kanistere koje imaju primenu u hemijskoj industriji, prehamrenoj i građevinskoj industriji.
ambex-ambalaza-za-hranu

Ambex

Beograd, Zemun, Ugrinovački put 46a 011 3168784 |
011 4074374 |
cena: Cenovnik
AMBALAŽA ZA HRANU BEOGRAD AMBEX Najveći problem većine dostavljača i keteringa predstavlja transport toplih/vrućih jela.
Korišćenjem posuda napravljenih od PP materijala, taj problem je rešen!
Temperaturna izdržljivost do +110°C omogućava pakovanje tek skuvanih i pripremljenih jela. Zbog njihovog vodo-nepropusnog zatvaranja, tečna jela se mogu zapakovati i transportovati veoma lako i sigurno.
Zato ovaj program toplo preporučujemo svim onima koji žele da budu poznati po kvalitetu i sigurnosti svojih proizvoda.
packsol-ambalaza-za-hranu

Packsol

Beograd, Zemun, Autoput Beograd - Novi Sad 100b 011 3771700 |
011 3771726 |
AMBALAŽA ZA HRANU BEOGRAD PACKSOL Kombinacijom brizganja i duvanja, u stanju smo da tržištu pružimo širok opseg različitih oblika i materijala, proizvedenih po meri kupca i namenjenih pakovanju hrane, farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda.
Zamrzavanjem namirnica skraćuje se vreme pripreme jela te zadržava nutritivni i zdravstveni kvalitet namirnica. Moderan i brz način života udaljio je čoveka od prirode, kojoj se on sada velikim koracima vraća, među ostalim i zbog dokazane povezanosti određenih zdravstvenih problema i načina ishrane. Upravo zbog sve veće brige čoveka o sopstvenom zdravlju došlo je do procvata različitih vrsta zamrznute hrane, kao trenda u ishrani koji traje već nekoliko godina. Zamrznuta hrana mora da se pakuje u adekvatnu ambalažu, samim tim i proizvodnja ambalaže za hranu je u velikom procvatu. Tokom godina prošlog veka asortiman se proširio od smrznutih namirnica na smrznuta polugotova i gotova jela, a i ambalaža je postala praktičnija – od pakovanja u obliku obroka do mogućnosti zagrevanja u običnoj ili mikrotalasnoj rerni. Nije svaki oblik ambalaže namenjen za sve vrste jela. Naprimer, mora se strogo voditi računa da kutija ne skuplja i ne čuva mirise prethodno pakovane hrane. Ili jednostavno nabavljajte ambalažu za jednokratnu upotrebu.
Back to Top