Ambalaža za hranu Paraćin

Registruj se
Prijavi se
Ambalaža za hranu Paraćin
sarten-ambalaza-ambalaza-za-hranu
AMBALAŽA ZA HRANU SARTEN Sarten proizvodi širok spektar metalne ambalaže za različite kategorije prehrambene industrije, kao i standardne proizvode kao što su konzervirana hrana, jestiva ulja, industrija maslina.
Metalna ambalaža, proizvedena zahvaljujući našem iskustvu i znanju izgrađenom tokom godina, u potpunosti je u skladu sa zahtevima prehrambene industrije, postavljajući izazov u standardu procesa prehrambene industrije.
Takođe Sarten proizvodi širok spektar plastične ambalaže raznih kategorija prehrambene industrije, kao što su ambalaža za kečap, majonez, mleko i mlečne proizvode, susamovo ulje, itd.
Zamrzavanjem namirnica skraćuje se vreme pripreme jela te zadržava nutritivni i zdravstveni kvalitet namirnica. Moderan i brz način života udaljio je čoveka od prirode, kojoj se on sada velikim koracima vraća, među ostalim i zbog dokazane povezanosti određenih zdravstvenih problema i načina ishrane. Upravo zbog sve veće brige čoveka o sopstvenom zdravlju došlo je do procvata različitih vrsta zamrznute hrane, kao trenda u ishrani koji traje već nekoliko godina. Zamrznuta hrana mora da se pakuje u adekvatnu ambalažu, samim tim i proizvodnja ambalaže za hranu je u velikom procvatu. Tokom godina prošlog veka asortiman se proširio od smrznutih namirnica na smrznuta polugotova i gotova jela, a i ambalaža je postala praktičnija – od pakovanja u obliku obroka do mogućnosti zagrevanja u običnoj ili mikrotalasnoj rerni. Nije svaki oblik ambalaže namenjen za sve vrste jela. Naprimer, mora se strogo voditi računa da kutija ne skuplja i ne čuva mirise prethodno pakovane hrane. Ili jednostavno nabavljajte ambalažu za jednokratnu upotrebu.
Back to Top