Ambalaža za hranu Nova Pazova

Registruj se
Prijavi se
Ambalaža za hranu Nova Pazova
dds-plast-ambalaza-za-hranu

DDS Plast

Nova Pazova, Industrijska zona BB 022 322508 |
022 325683 |
cena: Cenovnik
AMBALAŽA ZA HRANU BEOGRAD DDS PLAST U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman ambalaže za hranu.
jokey-bg-ambalaza-za-hranu

Jokey BG

Nova Pazova, Industrijska zona bb 022 323467 |
022 321498 |
cena: Cenovnik
AMBALAŽA ZA HRANU BEOGRAD JOKEY BG Sve kante i pakovanja u obliku kutija izrađeni su od kvalitetnog polipropilena i pogodna su za upotrebu u oblasti životnih namirnica, a i u drugim sektorima.
Pridržavanje najstrožijim međunarodnim higijenskim standardima za životne namirnice.
Pravo pakovanje za svaki kriterijum, životne namirnice, hrana za životinje.
Vrhunski standard kvaliteta i higijene na svim lokacijama.
Životne namirnice i drugi proizvodi koji se pune zahtevaju radi zaštite potrošača i korisnika visok nivo odgovarajućih mera predostrožnosti. Jokey primenjuje u svim svojim fabrikama precizni sistem troškova za održavanje kvaliteta i higijene koji se redovno kontroliše u skladu sa standardim DIN EN ISO 9001:2000 i ISO 22000, kao i međunarodnim standardom BRC.
romapack-ambalaza-ambalaza-za-hranu
AMBALAŽA ZA HRANU BEOGRAD ROMAPACK AMBALAŽA NOVA PAZOVA Preduzeće "ROMAPACK" d.o.o.
osnovano je početkom 1995.
godine.
Naša osnovna delatnost je proizvodnja ambalaže od talasastog kartona za sve industrijske oblasti.
Ambalažu proizvodimo od talasastih lepenki koje se razlikuju po boji i gramaturama papira, broju slojeva i visini talasa.
Svu ambalažu štampamo do tri boje u jednom prolazu, a kaširanu u punom koloru uz mogućnost plastifikacije i visokog sjaja. Uz visok kvalitet, kompletan asortiman ambalaže i brzu izradu, ROMAPACK garantuje svim svojim kupcima sigurnost i pouzdanost isporuka.
Zamrzavanjem namirnica skraćuje se vreme pripreme jela te zadržava nutritivni i zdravstveni kvalitet namirnica. Moderan i brz način života udaljio je čoveka od prirode, kojoj se on sada velikim koracima vraća, među ostalim i zbog dokazane povezanosti određenih zdravstvenih problema i načina ishrane. Upravo zbog sve veće brige čoveka o sopstvenom zdravlju došlo je do procvata različitih vrsta zamrznute hrane, kao trenda u ishrani koji traje već nekoliko godina. Zamrznuta hrana mora da se pakuje u adekvatnu ambalažu, samim tim i proizvodnja ambalaže za hranu je u velikom procvatu. Tokom godina prošlog veka asortiman se proširio od smrznutih namirnica na smrznuta polugotova i gotova jela, a i ambalaža je postala praktičnija – od pakovanja u obliku obroka do mogućnosti zagrevanja u običnoj ili mikrotalasnoj rerni. Nije svaki oblik ambalaže namenjen za sve vrste jela. Naprimer, mora se strogo voditi računa da kutija ne skuplja i ne čuva mirise prethodno pakovane hrane. Ili jednostavno nabavljajte ambalažu za jednokratnu upotrebu.
Back to Top