Ambalaža za hranu Nova Pazova

Registruj se
Prijavi se
Ambalaža za hranu Nova Pazova
dds-plast-ambalaza-za-hranu

DDS Plast

Nova Pazova, Industrijska zona BB 022 322508 |
022 325683 |
cena: Cenovnik
AMBALAŽA ZA HRANU BEOGRAD DDS PLAST U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman ambalaže za hranu.
jokey-bg-ambalaza-za-hranu

Jokey BG

Nova Pazova, Industrijska zona bb 022 323467 |
022 321498 |
cena: Cenovnik
AMBALAŽA ZA HRANU BEOGRAD JOKEY BG Sve kante i pakovanja u obliku kutija izrađeni su od kvalitetnog polipropilena i pogodna su za upotrebu u oblasti životnih namirnica, a i u drugim sektorima.
Pridržavanje najstrožijim međunarodnim higijenskim standardima za životne namirnice.
Pravo pakovanje za svaki kriterijum, životne namirnice, hrana za životinje.
Vrhunski standard kvaliteta i higijene na svim lokacijama.
Životne namirnice i drugi proizvodi koji se pune zahtevaju radi zaštite potrošača i korisnika visok nivo odgovarajućih mera predostrožnosti. Jokey primenjuje u svim svojim fabrikama precizni sistem troškova za održavanje kvaliteta i higijene koji se redovno kontroliše u skladu sa standardim DIN EN ISO 9001:2000 i ISO 22000, kao i međunarodnim standardom BRC.
Zamrzavanjem namirnica skraćuje se vreme pripreme jela te zadržava nutritivni i zdravstveni kvalitet namirnica. Moderan i brz način života udaljio je čoveka od prirode, kojoj se on sada velikim koracima vraća, među ostalim i zbog dokazane povezanosti određenih zdravstvenih problema i načina ishrane. Upravo zbog sve veće brige čoveka o sopstvenom zdravlju došlo je do procvata različitih vrsta zamrznute hrane, kao trenda u ishrani koji traje već nekoliko godina. Zamrznuta hrana mora da se pakuje u adekvatnu ambalažu, samim tim i proizvodnja ambalaže za hranu je u velikom procvatu. Tokom godina prošlog veka asortiman se proširio od smrznutih namirnica na smrznuta polugotova i gotova jela, a i ambalaža je postala praktičnija – od pakovanja u obliku obroka do mogućnosti zagrevanja u običnoj ili mikrotalasnoj rerni. Nije svaki oblik ambalaže namenjen za sve vrste jela. Naprimer, mora se strogo voditi računa da kutija ne skuplja i ne čuva mirise prethodno pakovane hrane. Ili jednostavno nabavljajte ambalažu za jednokratnu upotrebu.
Back to Top