Ambalaža za hranu Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Ambalaža za hranu Zvezdara
3r-&-mns-ambalaza-za-hranu

3R & MNS

Beograd, Zvezdara, Pupinova 17/10 011 3425940
cena: Cenovnik
AMBALAŽA ZA HRANU BEOGRAD 3R & MNS 3R & MNS u svojoj ponudi ima ambalažu za hranu visokog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.
super-storm-ambalaza-za-hranu
AMBALAŽA ZA HRANU BEOGRAD SUPER STORM Super Storm doo je nastao na dugogodišnjem iskustvu u oblasti pakovanja.
Cilj nam je da na najefikasniji način odgovorimo vašim potrebama i ponudimo najbolja rešenja. Naša delatnost je prodaja i proizvodnja transportne ambalaže, ambalaže za pakovanje hrane i HTZ opreme.
epal-plast-ambalaza-za-hranu

Epal plast

Beograd, Zvezdara, Stari Vinogradi 21 063 8018592 |
060 0703131 |
cena: Cenovnik
AMBALAŽA ZA HRANU - EPAL PLAST U asortimanu imamo plastične lodne za meso i mesne prerađevine.
papir-print-ambalaza-za-hranu

Papir Print

Beograd, Zvezdara, Vojvode Bogdana 25 011 2435141
AMBALAŽA ZA HRANU - PAPIR PRINT Naš cilj je proizvoditi danas, ambalažu sutrašnjice.
U odnosu sa kupcima, mi smo pouzdan partner za razvoj i usavršavanje ambalaže za hranu najvišeg kvaliteta.
Zamrzavanjem namirnica skraćuje se vreme pripreme jela te zadržava nutritivni i zdravstveni kvalitet namirnica. Moderan i brz način života udaljio je čoveka od prirode, kojoj se on sada velikim koracima vraća, među ostalim i zbog dokazane povezanosti određenih zdravstvenih problema i načina ishrane. Upravo zbog sve veće brige čoveka o sopstvenom zdravlju došlo je do procvata različitih vrsta zamrznute hrane, kao trenda u ishrani koji traje već nekoliko godina. Zamrznuta hrana mora da se pakuje u adekvatnu ambalažu, samim tim i proizvodnja ambalaže za hranu je u velikom procvatu. Tokom godina prošlog veka asortiman se proširio od smrznutih namirnica na smrznuta polugotova i gotova jela, a i ambalaža je postala praktičnija – od pakovanja u obliku obroka do mogućnosti zagrevanja u običnoj ili mikrotalasnoj rerni. Nije svaki oblik ambalaže namenjen za sve vrste jela. Naprimer, mora se strogo voditi računa da kutija ne skuplja i ne čuva mirise prethodno pakovane hrane. Ili jednostavno nabavljajte ambalažu za jednokratnu upotrebu.
Back to Top