Artcor Klinika

Registruj se
Prijavi se
Artcor Klinika
LOKACIJE

Kardiološke ordinacije

KARDIOLOŠKA ORDINACIJA.
Kardiologija je grana medicine koja se bavi lečenjem bolesti srca i krvnih sudova.
Njih možemo podeliti na: bolesti endokarda (najčešće endokarditis), bolesti miokarda (kardiomiopatije, angina pectoris, infarkt miokarda), bolesti perikarda (najčešće perikarditis), poremećaji rada srca (aritmije), greške srčanih zalistaka (urođene i stečene), srčana insuficijencija (dekompenzacija), bolesti krvnih sudova (ateroskleroza, tromboza, tromboflebitis).

Pulmološke ordinacije

Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi bolestima pluća i organa za disanje.
PULMOLOG – specijalista interne medicine se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti pluća i disajnih puteva.
Tu su uključene pneumonije, astme, otkrivanje raka pluća, bronhitisa, upale plućne maramice i ostalih bolesti pluća.

Reumatologija

Reumatologija je se bavi svim degenerativnim promenama kičmenog stuba, oštećenjima hrskavice izmedju pršljenova, sklerotičnim promenama kostiju i ostalih reumatskih obolenja.

Gastroenterologija

Gastroenterologija je grana interne medicine koja se bavi bolestima digestivnog sistema.
Naziv joj potiče od grčkih reči gastros (stomak) i enteron (creva), te se dijagnostika i lečenje fokusiraju na abdomen i poremećaje rada sistema za varenje.

Imunologija

Imunologija se bavi kompletnim istraživanjem našeg imunog sistema i svih organa uključenih u odgovor organizma na uticaje spoljnih faktora te je tesno povezana i sa mnogobrojnim alergijama i načinima njihovog lečenja.

Onkologija

Onkologija je posebna grana medicine koja se bavi prevencijom i ranim otkrivanje tumora i metodama lečenja raznih oblika kancera.

Nefrologija

Nefrologija se kao grana interne medicine posebno bavi poremećajem rada i funkcije bubrega i otklanjanju posledica koje dolaze usled tih nedostataka.

Poliklinike

Interna poliklinika – Artcor Clinic sa specijalističkim službama za: kardiologiju, reumatologiju, pulmologiju, gastroenterologiju, hepatologiju, imunologiju s alergologijom, nefrologiju, endokrinologiju, hematologiju, onkologiju, sportsku medicinu i prateće diagnostičke službe radi sve u cilju vašeg zdravlja.

Internističke ordinacije

INTERNISTIČKE ORDINACIJE.
Specijalističke ordinacije poliklinike Artcor-Clinic se mogu podeliti na osnovu grana interne medicine jer su gotovo svi naši lekari i konsultanti internisti uže stručni za pojedinu oblast kojom se već dugo godina bave.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Banovo brdo Osiječka 37a
    +381 11 4207372; +381 69 4207372;
Back to Top