Poliklinike, Privatne klinike Beograd

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Beograd
- SVE POLIKLINIKE NA JEDNOM MESTU!
- PREGLEDI LEKARA SPECIJALISTA!
poliklinika-uromedica-1-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA UROMEDICA Delatnost poliklinike je dijagnostika i lečenje oboljenja iz oblasti urologije, andrologije i ginekologije.
poliklinika-panacea-poliklinike

Poliklinika Panacea

Beograd, Vračar, Velimira Bate Živojinovića 5 011 7857555
cena: Cenovnik
Poliklinika Panacea je osnovana marta 2009 godine u Beogradu.
Rešenjem Ministarstva zdravlja Republike Srbije registrovana je za obavljanje specijalističkih lekarskih pregleda i ambulantnih dijagnostičkih i terapijskih intervencija iz oblasti dijagnostike magnetskom rezonancom, interne medicine, ginekologije i neurologije.
U ustanovi rade stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz svojih oblasti, koji dijagnostičke i terapijske procedure sprovode najsavremenijim sredstvima i aparatima.
U Poliklinici se obavljaju specijalistički lekarski pregledi i ambulantne dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti interne medicine, anesteziologije sa reanimatologijom, ginekologije, neurologije i radiološke dijagnostike.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Poliklinika AS MEDICUS - BIOREZONANCA je osnovana 1995 godine.
Prva je poliklinika za Intergrativnu medicinu – Kvantnui klasičnu medicinu. U oblasti Kvantne medicine koristimo najnovija dostignuća u medicinskoj tehnologiji.
U dijagnostici jedini koristimo kombinaciju Biorezonantnog i Termovizijskog skenera za kompletan pregled celog organizma, Darkfield mikroskop žive kapi krvi, kao i Mikrorezonantnu i Rikta terapiju u terapijske svrhe.
U oblasti klasične medicine, u okviru poliklinike možete obaviti sve vrste internističkih pregleda (kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, pulmologija, alergologija, nefrologija, reumatologija, urologija, hematologija, onkologija) kao i preglede otorinolaringologa, ginekologa, neurologa, psihijatra kao i fizijatra.
Takođe nudimo usluge estetske medicine i hiperbarične medicine (hiperbarična komora). Poliklinika pruža medicinske usluge na dve lokacije u Beogradu – u srcu Vračara, na Crvenom Krstu u ulici Sazonova 71 (ex Filipa Filipovića) i na Bežanijskoj Kosi, kod Bežanijske pijace u ulici Ljubinke Bobić 13/2.
ordinacija-polimedic-poliklinike
ORDINACIJA POLIMEDIC POLIKLINIKE BEOGRAD Stručni radovi članova našeg tima i prevodi radova lekara sa vodećih svetskih klinika iz Urologije, Ginekologije, Seksologije, Endokrinologije… Poliklinika Polimedic će Vam izaći u susret i rešiti sve Vaše probleme koji su u našem domen lečenja.
Posetite Polikliniku Polimedic i posvetite se svom kvalitetnijem životu.
eurolab-poliklinika-i-laboratorija-poliklinike
POLIKLINIKE NOVI SAD - EUROLAB Želja nam je da, pored toga, ovo bude mesto i na kome možete pronaći i dodatne informacije koje Vas interesuju u vezi sa unapređenjem zdravlja.
Iz tog razloga će prezentacija naše laboratorije biti predmet stalnog dopunjavanja i obogaćivanja sa referencama, stručnim tekstovima i drugim korisnim sadržajima koje će te moći preuzeti.
POLIKLINIKA NADA DIVA je jedna od vodećih institucija u zemlji i inostranstvu, koja konstantnim inovacijama i ulaganjem u najsavremeniju lasersku opremu i tehnike lečenja, već 25 godina diktira trendove u oblastima kao što su: Anti-Aging, dermatologija, estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija, fizikalna medicina i rehabilitacija.
poliklinika-mb-poliklinike

Poliklinika MB

Beograd, Batajnica, Matrozova bb 011 7870084
cena: Cenovnik
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA MB Poliklinika MB postoji i radi od 1998.godine, nudeći Vam na jednom mestu široku paletu pregleda iz različitih oblasti savremene medicine.
U prijatnom ambijentu naše poliklinike dočekaće Vas tim vodećih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, kao i profesionalno i ljubazno osoblje koje Vam uvek stoji na raspolaganju.
poliklinika-nova-pazova-poliklinike

Poliklinika Nova Pazova

Nova Pazova, Despota Stefana Lazarevića 110 063 8439070
cena: Cenovnik
POLIKLINIKA U NOVOJ PAZOVI.
Pregled lekara specijalista svih oblasti medicine.
poliklinika-intermed-plus-poliklinike
Poliklinika IntermedPLUS je zdravstvena ustanova sa višegodišnjom tradicijom.
Osnovana je kao ordinacija pre punih 20 godina, tokom kojih je naše usluge koristilo hiljade pacijenata.
Spajanjem sa internističkom ordinacijom "IntermedPLUS" 2003.godine nastavila je sa radom u formi poliklinike.
Tokom godina rada stečeno je veliko iskustvo u privatnoj praksi, formiran je stručan i pouzdan tim lekara i saradnika, te uspostavljena saradnja sa renomiranim privatnim i državnim medicinskim ustanovama koje pokrivaju različite oblasti medicine.
Poliklinika raspolaže savremenom opremom koja u rukama iskusnog i kompetentnog lekarskog tima pruža veliku sigurnost u dijagnostici i terapiji.
poliklinika-argirovic-poliklinike

Poliklinika Argirović

Beograd, Palilula, Cvijićeva 84a 011 2788498
GINEKOLOGIJA.
UROLOGIJA.
DERMATOVENEROLOGIJA.
U početku ordinacija se bavila samo dermatovenerologijom i urologijom, a tokom godina dolazi do unapređenja i proširenja delatnosti na oblast ginekologije.
Poliklinika je osnovana sa namerom da se na jednom mestu ujedine stručno znanje i iskustvo i da se uz najsavremeniju opremu i najmoderniju tehnologiju pacijentima pruži najbolja zdravstvena usluga.
Stručni kadar u saradnji sa konsultantima kontinuirano prati svetske trendove u dijagnostici i lečenju i uključen je u naučno istraživačke projekte na polju medicine dajući svoj doprinos njenom razvoju.
Pregledi u Poliklinici Argirović se zakazuju u vremenu koje pacijentu najviše odgovara, radnim danima, vikendom i praznicima u periodu od 12h do 20h.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-poliklinike

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
POLIKLINIKE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Bel Medic već 20 godina posvećena lečenju i dece i odraslih, prva je privatna ustanova u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISQua). Pruža najkvalitetniju i brzu medicinsku pomoć celoj porodici, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
specijalna-bolnica-hirurgija-dr-draskovic-poliklinike-751402
Poliklinika Dr Drasković u Beogradu na Vračaru.
Svojom delatnošću obuhvatamo savremenu zdravstvenu dijagnostiku.
Savremene dijagnostičke procedure.
dijagnosticki-centar-zemun-poliklinike
Privatna klinika.
Moderna medicina u evropskoj Srbiji.
Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 7 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.
Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze.
Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu kliniku za neurologiju.
Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.
stomatoloska-poliklinika-zepter-dental-poliklinike
POLIKLINIKA U BEOGRADU.
Stomatološka poliklinika ZEPTER DENTAL predstavlja nov pristup prevenciji i lečenju u stomatologiji.
Osmišljena je tako da na jednom mestu omogući kompletnu dijagnostiku i tretman stomatoloških oboljenja.
Četiri stomatološke ordinacije namenjene tretmanu svih vrsta stomatoloških oboljenja.
Potpuno opremljen RTG kabinet, Sterilizacioni blok.
Svi prateći sadržaji po aktuelnim svetskim standardima omogućavaju izbor odgovarajućeg tretmana bilo kojeg stomatološkog problema.
nasa-poliklinika-dr-rodoljub-ristic-poliklinike
POLIKLINIKA, Naša Poliklinika Dr Rodoljub Ristić, nalazi se u samom centru Beograda.
O kvalitetu medicinskih usluga Naše Poliklinike dovoljno govori podatak da je od njenog osnivanja u njoj pregledano preko 200.000 pacijenata.
Poliklinika se nalazi u objektu specijalno rekonstruisanom za potrebe pružanja medicinskih usluga, opremljena je savremenom medicinskom opremom pomoću koje je moguće obaviti ne samo kompletna ispitivanja vezana za oboljenja srca i krvnih sudova, već i ostale preglede iz oblasti endokrinologije, gastroenterologije, neurologije, hematologije, nefrologije, reumatologije, pulmologije, dermatologije, alergologije, ortopedije, psihijatrije, urologije i otorinolaringologije.
poliklinika-antamedica-poliklinike

Poliklinika Antamedica

Beograd, Vračar, Nebojšina 30 011 3441515
POLIKLINIKA U BEOGRADU.
Medicinskе uslugе vrhunskog kvaliteta, možete dobiti u srcu Beograda na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save.
U prijatnom ambijentu Antamedice dočekaće Vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje, potpuno posvećeno Vama.
Antamedica koristi najsavremeniju opremu visokih tehnoloških mogućnosti koja omogućava svojim pacijentima brzu i pouzdanu dijagnostiku i terapiju.
Osnovna odlika našeg rada je timski rad.
Brzo i precizno postavljanje dijagnoze i uspostavljanje optimalne terapije postiže se konsultacijama sa stručnjacima svih oblasti medicine.
Antamedica sarađuje sa renomiranim domaćim i inostranim medicinskim ustanovama i lekarima, u cilju obezbeđivanja najboljih uslova lečenja naših pacijenata.
Da bi smo Vam približili medicinske usluge vrhunskog kvaliteta u Antamedici možete se priključiti specijalnim programima i akcijama koji odgovaraju Vašim potrebama.
gamma-medicina-medicinska-ocna-protetika-poliklinike

GAMMA MEDICINA - Medicinska očna protetika

Beograd, Savski venac, Birčaninova 40 011 3613575
PRIVATNA KLINIKA BEOGRAD.
GAMMA MEDICINA - MEDICINSKA OČNA PROTETIKA predstavlja jedinu specijalističku medicinsku ustanovu na prostoru ex SFRJ, gde tim doktora specijalista protetičara, tehničara okularista i akademskih slikara, koristeći najsavremenije tehnologije na bazi akrilatnih polimera, pruža celokupan tretman izrade i ugradnje očnih proteza za svakog pacijenta individualno.
poliklinika-profmedika-simeunovic-poliklinike
POLIKLINIKA U BEOGRADU.
Nudimo Vam kompletnu dijagnostiku i lečenje iz svih oblasti medicine za decu i odrasle.
Specijalistički pregledi, dijagnostički postupci, konsultantski pregledi, savetovalište, laboratorijske analize.
Posetite nas u prijatnom ambijentu, u centru Beograda.
poliklinika-i-laboratorija-labomedica-poliklinike
POLIKLINIKA i LABORATORIJA LABOMEDICA se nalazi u Beogradu na Zvezdari.
Sve medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu poliklinike gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno vama, brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći vaše vreme i novac.
poliklinika-i-laboratorija-millenium-medic-poliklinike
Poliklinika Millenium Medic se nalazi u Beogradu ispod Đeram pijace na Zvezdari.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici Millenium Medic, u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara.
Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev.
poliklinika-milmedic-poliklinike

Poliklinika Milmedic

Beograd, Autokomanda, Zvečanska 4 011 2644100
Poliklinika Milmedic započela je svoj razvoj 2010 godine.
Danas se prostire na 600 kvadratnih metara moderno dizajniranog prostora u Beogradu.
Vodeća grana Poliklinike Milmedic je Oftalmologija, a čine je još dve oblasti: Interna medicina i Ortopedija.
Naš tim čine vrhunski stručnjaci iz specijalizovanih oblasti sa višegodišnjim praktičnim i profesorskim iskustvom.
Kvalitetan i stručan kadar, iskustvo hirurškog tima, ljubazno osoblje, kao i vrhunska tehnička opremljenost su garancija uspešnosti lečenja i sposobnosti da odgovorimo svim zahtevima pacijenta.
poliklinika-medix-poliklinike

Poliklinika Medix

Beograd, Vračar, Novopazarska 30 011 3085805
Poliklinika MEDIX se nalazi u centralnom delu Beograda na Vračaru.
Delatnost MEDIX-a obuhvata veliki broj medicinskih postupaka koje obavljaju lekari, specijalisti svih medicinskih profila, što je uz postojanje savremenih dijagnostičkih aparata garant pouzdanog lečenja.
Osnovni moto poliklinike je razumevanje, sigurnost, poštovanje.
Rad se odvija u ambulantama poliklinike MEDIX, ali i na terenu, kroz kućne posete, kućno lečenje i negu.
Ali važno je da se i Vi angažujete.
Da se interesujete i aktivno učestvujete u procesu lečenja.
poliklinika-eginski-poliklinike

Poliklinika Eginski

Beograd, Kanarevo Brdo, Vukasovićeva 50a 011 3513737
Poliklinika Eginski je zdravstvena ustanova sa višegodišnjom tradicijom.
Tokom više od jedne decenije postojanja, naše usluge koristilo je hiljade zadovoljnih pacijenata.
Iskusan i stručan tim lekara preuzeće brigu o Vama, a Vaše zdravstvene poteškoće biće otklonjene lako i brzo.
Poliklinika raspolaže savremenom opremom.
alfa-medica-poliklinika-poliklinike

Alfa MEDICA poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106a 011 3118591
Alfa MEDICA poliklinika osnovana je 2001 godine u Beogradu kao poliklinika porodice, u kojoj se kroz specijalističke i subspecijalističke preglede svih oblasti medicine, sprovodi kompletna briga o svim njenim članovima.
Usled potrebe za multidisciplinarnim i ekonomičnim dijagnostikovanjem bolesti, formirani su centri za gojaznost, dijabetes, štitastu žlezdu, hipertenziju i ginekološki centar.
Bliska saradnja službe ginekologije i endokrinologije vremenom je regrutovala najveći broj pacijenata među damama koje kod nas nalaze pouzdane lekare za sve zdravstvene probleme.
Kod nas možete dobiti i program pregleda u pretplati za pravna i fizička lica koja uključuju sistematske preglede (APPUP sistem).
Alfa MEDICA je ustanova kojoj se sa preporukom obraćaju pacijenti koji žele stručno, ljubazno i predano osoblje.
Suština rada je timski pristup visoko profesionalnih i priznatih lekara, koji koristeći savremenu dijagnostiku u najkraćem roku dijagnostikuju zdravstveni problem i predlažu pacijentu najbolji način lečenja.
protekal-poliklinika-poliklinike

Protekal Poliklinika

Beograd, Savski venac, Dr Ive Popovića Đanija 3a 011 4140781
cena: Cenovnik
Poliklinika Protekal u Beogradu je proistekla iz specijalističke ordinacije opšte medicine kojoj je primarna delatnost tretman gojaznosti, u cilju postizanja idealne telesne težine, korigovanja određenih metaboličkih poremećaja radi unapređenja i očuvanja zdravlja.
U Poliklinici Protekal možete dobiti kvalitetne medicinske usluge - preglede, kompletnu dijagnostiku bolesti, laboratorijske analize u toku istog dana, sistemske preglede za firme i pojedince.
Pregledi u Poliklinici Protekal se zakazuju svakog radnog dana od 8 - 20 h i subotom od 9-15h.
poliklinika-park-medica-poliklinike
Poliklinika PARK MEDICA iz Beograda se nalazi u prijatnom i mirnom ambijentu zemunskih parkova i zelenila, u Vrtlarskoj ulici nadomak Zemunske bolnice.
Svakog radnog dana i subotom, dočekaće Vas ljubazno osoblje i stručni tim lekara koji brinu o Vašem zdravlju.
Kod nas možete obaviti sve vrste laboratorijskih analiza i dijagnostičkih pregleda iz oblasti interne medicine, ginekologije i akušerstva, fizikalne medicine i rehabilitacije kao i iz drugih specijalnosti.
Stručni tim lekara specijalista i medicinskog osoblja dočekaće Vas u zakazanom terminu i pružiti kvalitetnu i efikasnu uslugu u skladu sa Vašim potrebama i savremenom kliničkom praksom.
Vrednosti koje negujemo: Kvalitet medicinske usluge, Stručni tim lekara i medicinskog osoblja, Opremljenost, Efikasnost u obavljanju administrativnih poslova, Organizovanost i uslužnost osoblja, Izvrsnost kliničke prakse.
poliklinika-dr-roncevic-poliklinike
Poliklinika Dr Rončević se nalazi u Beogradu na Vračaru.
Na jednom mestu možemo da Vam pružimo kompletnu uslugu sa izabranim timom lekara specijalista.
Naš tim vrhunskih lekara uz pomoć znanja, iskustva i najsavremenije opreme brine o vašem zdravlju i pruža medicinske usluge po pristupačnim cenama.
poliklinika-medilek-tim-poliklinike

Poliklinika Medilek tim

Beograd, Zvezdara, Koste Trifkovića 1 011 2862372
POLIKLINIKA U BEOGRADU.
Naš profesionalni moto je "zdravlje pre svega", ali i mnogo više od toga, pre svega nastojanje da pomognemo društvu u podizanju svesti o važnosti prevencije bolesti kao i lične odgovornosti prema sopstvenom zdravlju.
Za takvu misiju potrebni su stručnost i umeće naseg tima.
artcor-klinika-poliklinike

Artcor Klinika

Beograd, Banovo brdo, Osiječka 37a 011 4207372
Interna poliklinika – Artcor Clinic sa specijalističkim službama za: kardiologiju, reumatologiju, pulmologiju, gastroenterologiju, hepatologiju, imunologiju s alergologijom, nefrologiju, endokrinologiju, hematologiju, onkologiju, sportsku medicinu i prateće diagnostičke službe radi sve u cilju vašeg zdravlja.
klinika-papic-poliklinike

Klinika Papić

Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 23 011 3971772
Osnovana je 1994 godine.
Nalazi se na veoma lepom mestu u blizini Stadiona "Crvena zvezda", u predivnom ambijentu kuće, koja je adaptirana isključivo za potrebe ginekološke ordinacije.
Vlasnik ordinacije i glavni koordinator svih usluga je Dr Dušan Papić.
Osnivač klinike: Prim Dr Sci Nadežda Papić renomirani ginekolog, koja je pre penzionisanja i otvaranja privatne ordinacije bila dugogodišnji načelnik patologije trudnoće u KBC "Zvezdara".
Jedna je od prvih koja je na teritoriji Srbije u bivšoj Jugoslaviji, počela sa radom i lečenjem muškog i ženskog steriliteta.
klinika-za-srce-prof-hadzitanovic-poliklinike
Internacionalna klinika za srce Prof HadžiTanović osnovana je 1990-te godine kao prva privatna Klinika u ex Jugoslaviji.
Organizovana je po principima američke kardiološke škole.
Vlasnik i direktor Klinike je Prof dr sci med Višeslav HadžiTanović, Doktor medicinskih nauka Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
poliklinika-medicor-poliklinike

Poliklinika Medicor

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 15/1 011 2137311
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA MEDICOR Ideja za osnivanjem Poliklinike rodila se spontano, sa jedne strane kao potreba da se na zahtev naših pacijenata pruži što više zdravstvenih usluga na jednom mestu i sa druge strane kao želja da se na drugačiji način, sa poverenjem i iskustvom približimo našim pacijentima i pomognemo im onda kada im je lekarska pomoć potrebna.
Često, sa pravom nezadovoljni zdravstvenom uslugom koju su dobili u ustanovama državnog zdravstva, pacijenti uvek znaju da definišu problem, da kažu šta im najviše smeta, a spisak je poduži…dugo čekanje u redu za lekarski pregled, brz i često površan pregled bez mnogo zadržavanja na iznetim problemima, po nekad ne odgovarajuća terapija, formalne kontrole… Poseban problem nastaje kada lekar proceni da pacijenta treba da pošalje na specijalistički pregled u drugu ustanovu.
Lekarski uputi, zakazivanje pregleda, po nekad sa rokom čekanja i više nedelja ili čak meseci.
ars-medica-beograd-poliklinike-733577

Ars Medica Beograd

Beograd, Stari Grad, Trg Nikole Pašića 8 063 239972
POLIKLINIKE - ARS MEDICA Najkvalitetnije medicinske usluge, Beograd Stari Grad.

Poliklinika Dr Hadžagić

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 53 011 2270564 |
063 361732 |
POLIKLINIKA U BEOGRADU. U toku proteklih godina u poliklinici je obavljeno više hiljada pregleda, pri čemu je iskazan izuzetan visok stručni, naučni i praktični nivo rada mnogobrojnih lekara saradnika. Poliklinika je postala prepoznatljiva i poznata u Beogradu i u celoj Srbiji i Crnoj Gori, po uspešnom dijagnostikovanju i lečenju svih bolesti, a posebno bolesti srca i krvnih sudova. Lekari i medicinske sestre su se vrlo pozitivno iskazali i pri kućnom lečenju i sistematskim pregledima radnika. Tačna i sigurna dijagnostika iz koje proizilazi efikasno lečenje je takođe osigurana aktivnim učestvovanjem lekara poliklinike na svetskim i evropskim kardiološkim kongresima i konferencijama, kao i sličnim događajima iz ostalih oblasti medicine. Poliklinici su dostupni svi relevantni stručni časopisi, čime je obezbeđeno stalno praćenje najnovijih medicinskih otkrića i pravaca lečenja.
Poliklinika Beograd je privatna zdravstvena ustanova osnovana 2004 godine. Već punih 11 godina se uspešno bavi zbrinjavanjem svih pacijenata kojima je neophodna stručna medicinska pomoć. Vaše zdravlje je Vaša najbolja investicija. Da ne razmišljate mnogo ni o čemu, osim o tome da na vreme odete tamo gde vas čekaju vrhunski lekari, ljubazno osoblje, najsavremenija medicinska dostignuća. A naša poliklinika će Vas podržati u tom cilju i obezbediti Vam vrhunsku profesionalnu uslugu, komfor, prijatnost. 24 časa u službi Vašeg zdravlja

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Savski venac, Višegradska 20 011 3650660 |
011 3650700 |
POLIKLINIKA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. POLIKLINIKA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta. Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu naših šest ustanova u Beogradu, bez čekanja. Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u POLIKLINICI Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta. Među našim ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa). Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata). Sva oprema u POLIKLINICI Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvođača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric). Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda. Kada se opredeljujete za zdravstvenu ustanovu kojoj ćete poveriti čuvanje Vašeg najvećeg bogatstva - zdravlja, molimo Vas da uzmete u obzir ove činjenice i ukažete nam poverenje, kao sto je to učinilo više od milion naših i stranih građana tokom dvanaest godina našeg rada.

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
POLIKLINIKA. U prijatnom ambijentu u centru Batajnice nalazi se Poliklinika HOLIMED. Njenim otvaranjem svaki žitelj Batajnice je sada bogatiji za medicinske usluge po najvišim međunarodnim JCI standardima korišćenjem najsavremenije tehnologije i ekpertskog znanja i iskustva sa ciljem da pacijent dobije vrhunsku uslugu pod jednim krovom. Poseban akcent usmeren je ka brizi o pacijentu i kvalitetu usluga sa namerom da taj kvalitet permanentno unapređujemo i težimo stalnom dostizanju svetskih kriterijuma u ovoj oblasti. Kvalitet usluga naše poliklinike predstavlja ukupnost pozitivnih iskustava pacijenta od prvog telefonskog poziva do poslednjeg kontrolnog pregleda. Osoblje koje je posvećeno brizi o pacijentima je pažljivo odabrani tim koji predstavlja spoj mladosti i iskustva a posebno ističemo afirmisane lekare eksperte iz svih grana interne medicine sa Vojno medicinske akademije kao i profesore sa Univerzitetske dečije klinike i Instituta za majku i dete. Poliklinika HOLIMED počinje rad sa svim granama interne medicine, pedijatrijom i dermatologijom laboratorijskom dijagnostikom uz mogućnost konsultantskih pregleda otorinolaringologa, urologa, psihijatra, psihoterapeuta, neurologa.
POLIKLINIKA MEDIKOM. 1995 godine direktor Dr Gabriela Pavlović Ćirković i Dr Slobodan Ćirković osnovali su lekarsku ordinaciju MEDIKOM. Aprila 1997 godine ordinacija je prerasla u polikliniku. Decembra 2004 godine poliklinika MEDIKOM je dobila nov savremeno opremljen prostor u centru grada na Vračaru, površine 100 kvadratnih metara sa četiri ordinacije. 2007 godine MEDIKOM-ov tim čini 10 stalno zaposlenih lekara i medicinskih tehničara.

Poliklinika Fizikus

Beograd, Savski venac, Deligradska 27 011 2643242 |
011 2645554 |
Poliklinika Fizikus pruža kvalitetnu medicinsku uslugu iz oblasti: fizikalne medicine i rehabilitacije, interne medicine, sportske medicine, akupunkture. Kao i pouzdane rezultate u dijagnostici: kompletna laboratorijska dijagnoza, sve dijagnostičke procedure u oblasti sportske medicine, fizikalne i interne medicine

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
POLIKLINIKA. VANNA CARE je porodična privatna poliklinika u čije smo temelje ugradili iskustvo, znanje i ljubav prema medicini tri generacije lekara.

LaserFocus - Centar za mikrohirurgiju oka

Beograd, Vračar, Cara Nikolaja Drugog 25 011 3446626
PRIVATNE KLINIKE. LaserFocus je najiskusniji referentni centar za refraktivnu hirurgiju u regionu. O zdravlju Vašeg oka i bistrini vida brine tim vrhunskih, u svetu priznatih lekara uz pomoć savremene i najsofisticiranije tehnologije iz oblasti refraktivne hirurgije. Bogato iskustvo našeg stručnog tima priznato je i poznato u celom svetu i u regionu. U jedinstvenom ambijentu za opušten tretman, uz punu brigu i saradnju svog osoblja LaserFocus Vam omogućava sigurnost izbora, da za veoma kratko vreme vratite dobar vid i živite bez naočara.

Poliklinika Intertim

Beograd, Vračar, Svetog Save 41 011 3447488
Poliklinika InterTim je osnovana u januaru 2004. godine. Osnovna ideja je bila da se bolesniku na jednom mestu pruži kompletna usluga iz domena interne medicine kroz usku saradnju izabranog tima lekara specijalista interne medicine različitih subspecijalnosti. To je bio razlog da poliklinika inicijalno zaživi kao internistička ordinacija. U kasnijem toku, u skladu sa zahtevima svakodnevne prakse ordinacija je prerasla u polikliniku i svoj rad obogatila uslugama iz oblasti urologije i ginkologije. Naša vizija je da sa izabranim timom eksperata različitih specijalnosti i posvećenim, brižnim sestrama kroz timski rad i vrhunsku organizaciju obezbedimo najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu i neophodnu brigu u prevazilaženju zdravstvenih problema naših pacijenata. Kroz timski rad takođe nastojimo da obezbedimo holistički pristup u sagledavanju zdravstvenih problema svakog pacijenta, smatrajući da je to jedna od najbitnijih pretpostavki u postavljanju korektne dijagnoze i adekvatne terapije.
POLIKLINIKE BEOGRAD DIVA Poliklinika Diva, lider u oblasti dermatologije i antiaginga na našim prostorima, u oktobru 2010. zvanično je promovisana u Edukacioni centar za hijaluronske filere. Klinika je stekla ovo prestižno zvanje od kompanije Q med Galderma zbog svojih izuzetnih rezultata sa hijaluronskim filerima prikazanih na međunarodnim kongresima a imajući u vidu i dugogodišnje iskustvo DR Svetlane Bogdanović i stručnog tima klinike DIVA sa hijaluronskim filerima, kao i veliko poverenje i ugled koji uživaju kod pacijenata.
Poliklinika Gracia medika u Beogradu je zdravstvena ustanova u kojoj se obavlja zdravstvena delatnost na primarnom nivou. Služba i zaposleni u njoj pružaju zdravstvene usluge u skladu sa Zakonom o zdravstvenom osiguranju i zdravstvenoj zaštiti odrasloj populaciji starosti preko 18 godina. U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za različite vrste medicinskih usluga.

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
Poliklinika Impuls osnovana je 2003. godine koja je za kratko vreme postala jedna od vodećih privatnih poliklinika u Srbiji. Poseduje široku lepezu zdravstvenih usluga i veliki broj pacijenata. Opremljena je vrhunskom medicinskom opremom i stručnim medicinskim timom. U mogućnosti je da pacijentima pruži kvalitetnu dijagnostiku i lečenje uz beskrajnu pažnju i brigu o pacijentu. Poliklinika omogućava preglede kod renomiranih stručnjaka, sanitetski prevoz, mogućnost hirurških zahvata i hospitalizacije odnosno opservacije pacijenata. Naš odnos prema medicinskoj profesiji i prema pacijentu temelji se na Hipokratovim načelima.
Poliklinike Beograd je strana gde su sve privatne poliklinike u Beogradu. Zanimaju Vas cene u poliklinikama? Svaka privatna poliklinika u Beogradu nudi veći broj medicinskih usluga o kojima se detaljno možete informisati, uz upoređivanje cena i pronalaženje lokacija privatnih poliklinika. Poliklinike u Beogradu nude preglede lekara specijalista svih specijalnosti. Beogradske privatne poliklinike okupljaju najbolje i najiskusnije stručnjake koji Vam stoje na raspolaganju za preglede i konsultacije. U privatnim poliklinikama možete obaviti detaljne lekarske preglede bez čekanja i gužvi. Pogledajte ovde sve informacije o beogradskim poliklinikama, fotografije, način rada, specialnosti kojima se bave. Kontaktirajte odabranu polikliniku i zakažite pregled lekarski pregled. U prijatnom abmijentu dočekaće Vas stručno i ljubazno osoblje, tako da će svaki Vaš odlazak kod lekara biti prijatan, a utrošićete najmanju moguću količinu vremena. Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top