Poliklinike, Privatne klinike Čačak

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Čačak
specijalna-bolnica-i-poliklinika-medilek-poliklinike
Zdravstvena ustanova Medilek počela je sa radom u Aprilu 1992.godine kao jedna od prvih privatnih zdravstvenih ustanova u Srbiji.
Tradicija duga dvadeset godina rezultat je uspešnog rada i kontinuiranog usavršavanja našeg stručnog tima.
Poslujemo u savremeno dizajniranom prostoru opremljenom po najvišim standardima medicinske prakse, uređenom tako da na jednoj lokaciji objedinjuje više specijalističkih grana.
Zahvaljujući dobroj organizaciji i iskustvu našeg tima, pacijentima pružamo kvalitetnu, jednostavnu i efikasnu dijagnostiku uz mogućnost daljeg tretmana i lečenja.
Stručnost našeg tima preduslov je za izvođenje kvalitetnih i pouzdanih dijagnostičkih i terapijskih procedura.
Zahvaljujući vrhunskoj opremi i najmodernijim medicinskim uređajima kojima raspolažemo pratimo svetske trendove u pružanju usluga savremene medicine.
Visok stepen stručnosti, profesionalizam, kontinuirani napredak i kreativnost u procesu pružanja zdravstvenih usluga osnovne su karakteristike medicinskog osoblja koje radi u cilju očuvanja Vašeg zdravlja.
Poštovanje pravila struke, moralnih i etičkih normi, međunarodnih standarda kao i sprovođenje dobre kliničke prakse, imperativ su rada naše ustanove.
Mi smo iskusan tim koji pružanjem usluga najvišeg kvaliteta radi na očuvanju Vašeg zdravlja.
Trudimo se da budemo korak ispred drugih, da stvaramo instituciju bolju od njenih pojedinaca.
Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top