Poliklinike, Privatne klinike Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Kragujevac
poliklinika-dr-vezmar-poliklinike

Poliklinika Dr Vezmar

Kragujevac, Janka Veselinovića 41 034 6330900
NOVO U POLIKLINICI: RAZBIJANJE KAMENA U MOKRAĆNOJ BEŠICI I MOKRAĆNIM KANALIMA NAJSAVREMENIJOM TEHNOLOGIJOM.
Poliklinika Dr VEZMAR osnovana je 8.10.2001 godine u Kragujevcu kao specijalistička urološko ginekološka ordinacija.
Marta 2013 prerasta u polikliniku i proširuje delatnost na sledeće oblasti: hirurška i ginekološka laparoskopska hirurgija, hirurgija štitasne žlezde, dojke, melanoma.
Proteklih godina kroz našu ustanovu je prošlo nekoliko hiljada zadovoljnih pacijenata, korisnika brojnih dijagnostičkih i terapijskih procedura.
medico-markovic-poliklinike

Medico Marković

Kragujevac, Zmaj Jovina 24A 065 9056176 |
034 6301440 |
POLIKLINIKE BEOGRAD MEDICO MARKOVIĆ Naš tim čine licencirani zdravstveni profesionalci, pri čemu 2/3 zaposlenih je visoko obrazovani kadar.
Organizacija naše grupe se zasniva na savremenom integrisanom menadžmentu koji omogućava efikasno integrisanje svih raspoloživih resursa.
Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top