Poliklinike, Privatne klinike Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Savski venac
poliklinika-uromedica-1-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA UROMEDICA Delatnost poliklinike je dijagnostika i lečenje oboljenja iz oblasti urologije, andrologije i ginekologije.
gamma-medicina-medicinska-ocna-protetika-poliklinike

GAMMA MEDICINA - Medicinska očna protetika

Beograd, Savski venac, Birčaninova 40 011 3613575
PRIVATNA KLINIKA BEOGRAD.
GAMMA MEDICINA - MEDICINSKA OČNA PROTETIKA predstavlja jedinu specijalističku medicinsku ustanovu na prostoru ex SFRJ, gde tim doktora specijalista protetičara, tehničara okularista i akademskih slikara, koristeći najsavremenije tehnologije na bazi akrilatnih polimera, pruža celokupan tretman izrade i ugradnje očnih proteza za svakog pacijenta individualno.
protekal-poliklinika-poliklinike

Protekal Poliklinika

Beograd, Savski venac, Dr Ive Popovića Đanija 3a 011 4140781
cena: Cenovnik
Poliklinika Protekal u Beogradu je proistekla iz specijalističke ordinacije opšte medicine kojoj je primarna delatnost tretman gojaznosti, u cilju postizanja idealne telesne težine, korigovanja određenih metaboličkih poremećaja radi unapređenja i očuvanja zdravlja.
U Poliklinici Protekal možete dobiti kvalitetne medicinske usluge - preglede, kompletnu dijagnostiku bolesti, laboratorijske analize u toku istog dana, sistemske preglede za firme i pojedince.
Pregledi u Poliklinici Protekal se zakazuju svakog radnog dana od 8 - 20 h i subotom od 9-15h.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Savski venac, Višegradska 20 011 3650660 |
011 3650700 |
POLIKLINIKA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. POLIKLINIKA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta. Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu naših šest ustanova u Beogradu, bez čekanja. Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u POLIKLINICI Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta. Među našim ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa). Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata). Sva oprema u POLIKLINICI Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvođača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric). Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda. Kada se opredeljujete za zdravstvenu ustanovu kojoj ćete poveriti čuvanje Vašeg najvećeg bogatstva - zdravlja, molimo Vas da uzmete u obzir ove činjenice i ukažete nam poverenje, kao sto je to učinilo više od milion naših i stranih građana tokom dvanaest godina našeg rada.

Poliklinika Fizikus

Beograd, Savski venac, Deligradska 27 011 2643242 |
011 2645554 |
Poliklinika Fizikus pruža kvalitetnu medicinsku uslugu iz oblasti: fizikalne medicine i rehabilitacije, interne medicine, sportske medicine, akupunkture. Kao i pouzdane rezultate u dijagnostici: kompletna laboratorijska dijagnoza, sve dijagnostičke procedure u oblasti sportske medicine, fizikalne i interne medicine
Poliklinika Gracia medika u Beogradu je zdravstvena ustanova u kojoj se obavlja zdravstvena delatnost na primarnom nivou. Služba i zaposleni u njoj pružaju zdravstvene usluge u skladu sa Zakonom o zdravstvenom osiguranju i zdravstvenoj zaštiti odrasloj populaciji starosti preko 18 godina. U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za različite vrste medicinskih usluga.
Back to Top