Poliklinike, Privatne klinike Bežanijska Kosa

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Bežanijska Kosa
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Poliklinika AS MEDICUS - BIOREZONANCA je osnovana 1995 godine.
Prva je poliklinika za Intergrativnu medicinu – Kvantnui klasičnu medicinu. U oblasti Kvantne medicine koristimo najnovija dostignuća u medicinskoj tehnologiji.
U dijagnostici jedini koristimo kombinaciju Biorezonantnog i Termovizijskog skenera za kompletan pregled celog organizma, Darkfield mikroskop žive kapi krvi, kao i Mikrorezonantnu i Rikta terapiju u terapijske svrhe.
U oblasti klasične medicine, u okviru poliklinike možete obaviti sve vrste internističkih pregleda (kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, pulmologija, alergologija, nefrologija, reumatologija, urologija, hematologija, onkologija) kao i preglede otorinolaringologa, ginekologa, neurologa, psihijatra kao i fizijatra.
Takođe nudimo usluge estetske medicine i hiperbarične medicine (hiperbarična komora). Poliklinika pruža medicinske usluge na dve lokacije u Beogradu – u srcu Vračara, na Crvenom Krstu u ulici Sazonova 71 (ex Filipa Filipovića) i na Bežanijskoj Kosi, kod Bežanijske pijace u ulici Ljubinke Bobić 13/2.
poliklinika-dr-hadzagic-poliklinike

Poliklinika Dr Hadžagić

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 53 011 2270564 |
063 361732 |
cena: Cenovnik
POLIKLINIKA U BEOGRADU.
U toku proteklih godina u poliklinici je obavljeno više hiljada pregleda, pri čemu je iskazan izuzetan visok stručni, naučni i praktični nivo rada mnogobrojnih lekara saradnika.
Poliklinika je postala prepoznatljiva i poznata u Beogradu i u celoj Srbiji i Crnoj Gori, po uspešnom dijagnostikovanju i lečenju svih bolesti, a posebno bolesti srca i krvnih sudova.
Lekari i medicinske sestre su se vrlo pozitivno iskazali i pri kućnom lečenju i sistematskim pregledima radnika.
Tačna i sigurna dijagnostika iz koje proizilazi efikasno lečenje je takođe osigurana aktivnim učestvovanjem lekara poliklinike na svetskim i evropskim kardiološkim kongresima i konferencijama, kao i sličnim događajima iz ostalih oblasti medicine.
Poliklinici su dostupni svi relevantni stručni časopisi, čime je obezbeđeno stalno praćenje najnovijih medicinskih otkrića i pravaca lečenja.
Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top