Poliklinike, Privatne klinike Bežanijska Kosa

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Bežanijska Kosa
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Poliklinika AS MEDICUS - BIOREZONANCA je osnovana 1995 godine.
Prva je poliklinika za Intergrativnu medicinu – Kvantnui klasičnu medicinu. U oblasti Kvantne medicine koristimo najnovija dostignuća u medicinskoj tehnologiji.
U dijagnostici jedini koristimo kombinaciju Biorezonantnog i Termovizijskog skenera za kompletan pregled celog organizma, Darkfield mikroskop žive kapi krvi, kao i Mikrorezonantnu i Rikta terapiju u terapijske svrhe.
U oblasti klasične medicine, u okviru poliklinike možete obaviti sve vrste internističkih pregleda (kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, pulmologija, alergologija, nefrologija, reumatologija, urologija, hematologija, onkologija) kao i preglede otorinolaringologa, ginekologa, neurologa, psihijatra kao i fizijatra.
Takođe nudimo usluge estetske medicine i hiperbarične medicine (hiperbarična komora). Poliklinika pruža medicinske usluge na dve lokacije u Beogradu – u srcu Vračara, na Crvenom Krstu u ulici Sazonova 71 (ex Filipa Filipovića) i na Bežanijskoj Kosi, kod Bežanijske pijace u ulici Ljubinke Bobić 13/2.

Poliklinika Dr Hadžagić

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 53 011 2270564 |
063 361732 |
POLIKLINIKA U BEOGRADU. U toku proteklih godina u poliklinici je obavljeno više hiljada pregleda, pri čemu je iskazan izuzetan visok stručni, naučni i praktični nivo rada mnogobrojnih lekara saradnika. Poliklinika je postala prepoznatljiva i poznata u Beogradu i u celoj Srbiji i Crnoj Gori, po uspešnom dijagnostikovanju i lečenju svih bolesti, a posebno bolesti srca i krvnih sudova. Lekari i medicinske sestre su se vrlo pozitivno iskazali i pri kućnom lečenju i sistematskim pregledima radnika. Tačna i sigurna dijagnostika iz koje proizilazi efikasno lečenje je takođe osigurana aktivnim učestvovanjem lekara poliklinike na svetskim i evropskim kardiološkim kongresima i konferencijama, kao i sličnim događajima iz ostalih oblasti medicine. Poliklinici su dostupni svi relevantni stručni časopisi, čime je obezbeđeno stalno praćenje najnovijih medicinskih otkrića i pravaca lečenja.
Back to Top