Poliklinike, Privatne klinike Palilula

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Palilula
ordinacija-polimedic-poliklinike
ORDINACIJA POLIMEDIC POLIKLINIKE BEOGRAD Stručni radovi članova našeg tima i prevodi radova lekara sa vodećih svetskih klinika iz Urologije, Ginekologije, Seksologije, Endokrinologije… Poliklinika Polimedic će Vam izaći u susret i rešiti sve Vaše probleme koji su u našem domen lečenja.
Posetite Polikliniku Polimedic i posvetite se svom kvalitetnijem životu.
poliklinika-argirovic-poliklinike

Poliklinika Argirović

Beograd, Palilula, Cvijićeva 84a 011 2788498
GINEKOLOGIJA.
UROLOGIJA.
DERMATOVENEROLOGIJA.
U početku ordinacija se bavila samo dermatovenerologijom i urologijom, a tokom godina dolazi do unapređenja i proširenja delatnosti na oblast ginekologije.
Poliklinika je osnovana sa namerom da se na jednom mestu ujedine stručno znanje i iskustvo i da se uz najsavremeniju opremu i najmoderniju tehnologiju pacijentima pruži najbolja zdravstvena usluga.
Stručni kadar u saradnji sa konsultantima kontinuirano prati svetske trendove u dijagnostici i lečenju i uključen je u naučno istraživačke projekte na polju medicine dajući svoj doprinos njenom razvoju.
Pregledi u Poliklinici Argirović se zakazuju u vremenu koje pacijentu najviše odgovara, radnim danima, vikendom i praznicima u periodu od 12h do 20h.
nasa-poliklinika-dr-rodoljub-ristic-poliklinike
POLIKLINIKA, Naša Poliklinika Dr Rodoljub Ristić, nalazi se u samom centru Beograda.
O kvalitetu medicinskih usluga Naše Poliklinike dovoljno govori podatak da je od njenog osnivanja u njoj pregledano preko 200.000 pacijenata.
Poliklinika se nalazi u objektu specijalno rekonstruisanom za potrebe pružanja medicinskih usluga, opremljena je savremenom medicinskom opremom pomoću koje je moguće obaviti ne samo kompletna ispitivanja vezana za oboljenja srca i krvnih sudova, već i ostale preglede iz oblasti endokrinologije, gastroenterologije, neurologije, hematologije, nefrologije, reumatologije, pulmologije, dermatologije, alergologije, ortopedije, psihijatrije, urologije i otorinolaringologije.
klinika-za-srce-prof-hadzitanovic-poliklinike
Internacionalna klinika za srce Prof HadžiTanović osnovana je 1990-te godine kao prva privatna Klinika u ex Jugoslaviji.
Organizovana je po principima američke kardiološke škole.
Vlasnik i direktor Klinike je Prof dr sci med Višeslav HadžiTanović, Doktor medicinskih nauka Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
POLIKLINIKA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. POLIKLINIKA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta. Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu naših šest ustanova u Beogradu, bez čekanja. Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u POLIKLINICI Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta. Među našim ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa). Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata). Sva oprema u POLIKLINICI Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvođača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric). Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda. Kada se opredeljujete za zdravstvenu ustanovu kojoj ćete poveriti čuvanje Vašeg najvećeg bogatstva - zdravlja, molimo Vas da uzmete u obzir ove činjenice i ukažete nam poverenje, kao sto je to učinilo više od milion naših i stranih građana tokom dvanaest godina našeg rada.
Back to Top