Poliklinike, Privatne klinike Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Novi Beograd
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-poliklinike

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Novi Beograd, Palmira Toljatija 1 011 3091050
POLIKLINIKE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Bel Medic već 20 godina posvećena lečenju i dece i odraslih, prva je privatna ustanova u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISQua). Pruža najkvalitetniju i brzu medicinsku pomoć celoj porodici, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
alfa-medica-poliklinika-poliklinike

Alfa MEDICA poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106a 011 3118591
Alfa MEDICA poliklinika osnovana je 2001 godine u Beogradu kao poliklinika porodice, u kojoj se kroz specijalističke i subspecijalističke preglede svih oblasti medicine, sprovodi kompletna briga o svim njenim članovima.
Usled potrebe za multidisciplinarnim i ekonomičnim dijagnostikovanjem bolesti, formirani su centri za gojaznost, dijabetes, štitastu žlezdu, hipertenziju i ginekološki centar.
Bliska saradnja službe ginekologije i endokrinologije vremenom je regrutovala najveći broj pacijenata među damama koje kod nas nalaze pouzdane lekare za sve zdravstvene probleme.
Kod nas možete dobiti i program pregleda u pretplati za pravna i fizička lica koja uključuju sistematske preglede (APPUP sistem).
Alfa MEDICA je ustanova kojoj se sa preporukom obraćaju pacijenti koji žele stručno, ljubazno i predano osoblje.
Suština rada je timski pristup visoko profesionalnih i priznatih lekara, koji koristeći savremenu dijagnostiku u najkraćem roku dijagnostikuju zdravstveni problem i predlažu pacijentu najbolji način lečenja.
poliklinika-medicor-poliklinike

Poliklinika Medicor

Novi Beograd, Bulevar umetnosti 15/1 011 2137311
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA MEDICOR Ideja za osnivanjem Poliklinike rodila se spontano, sa jedne strane kao potreba da se na zahtev naših pacijenata pruži što više zdravstvenih usluga na jednom mestu i sa druge strane kao želja da se na drugačiji način, sa poverenjem i iskustvom približimo našim pacijentima i pomognemo im onda kada im je lekarska pomoć potrebna.
Često, sa pravom nezadovoljni zdravstvenom uslugom koju su dobili u ustanovama državnog zdravstva, pacijenti uvek znaju da definišu problem, da kažu šta im najviše smeta, a spisak je poduži…dugo čekanje u redu za lekarski pregled, brz i često površan pregled bez mnogo zadržavanja na iznetim problemima, po nekad ne odgovarajuća terapija, formalne kontrole… Poseban problem nastaje kada lekar proceni da pacijenta treba da pošalje na specijalistički pregled u drugu ustanovu.
Lekarski uputi, zakazivanje pregleda, po nekad sa rokom čekanja i više nedelja ili čak meseci.
POLIKLINIKA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. POLIKLINIKA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta. Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu naših šest ustanova u Beogradu, bez čekanja. Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u POLIKLINICI Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta. Među našim ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa). Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata). Sva oprema u POLIKLINICI Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvođača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric). Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda. Kada se opredeljujete za zdravstvenu ustanovu kojoj ćete poveriti čuvanje Vašeg najvećeg bogatstva - zdravlja, molimo Vas da uzmete u obzir ove činjenice i ukažete nam poverenje, kao sto je to učinilo više od milion naših i stranih građana tokom dvanaest godina našeg rada.

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
POLIKLINIKA. VANNA CARE je porodična privatna poliklinika u čije smo temelje ugradili iskustvo, znanje i ljubav prema medicini tri generacije lekara.
POLIKLINIKE BEOGRAD DIVA Poliklinika Diva, lider u oblasti dermatologije i antiaginga na našim prostorima, u oktobru 2010. zvanično je promovisana u Edukacioni centar za hijaluronske filere. Klinika je stekla ovo prestižno zvanje od kompanije Q med Galderma zbog svojih izuzetnih rezultata sa hijaluronskim filerima prikazanih na međunarodnim kongresima a imajući u vidu i dugogodišnje iskustvo DR Svetlane Bogdanović i stručnog tima klinike DIVA sa hijaluronskim filerima, kao i veliko poverenje i ugled koji uživaju kod pacijenata.
Back to Top