Poliklinike, Privatne klinike Niš

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Niš
poliklinika-human-poliklinike

Poliklinika Human

Niš, Bulevar Dr Zorana Ðinđića 14 018 538889
Poliklinika HUMAN je vrhunska specijalizovana medicinska ustanova, registrovana kao „Poliklinika za oblast interne medicine, laboratorije za medicinsku biohemiju, laboratorije za mikrobiologiju i laboratorije za patohistologiju“.
Osnovana je 2007.godine.
U njoj radi visokokvalifikovani stručni kadar koji je obučen da odgovori i najspecifičnijim zahtevima savremene medicinske nauke.
Poliklinika HUMAN pruža pacijentima široku paletu standardnih i specifičnih laboratorijskih analiza i usluga koje pokrivaju sve oblasti medicine, u skladu sa SVETSKIM STANDARDIMA SAVREMENE LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE.
Poliklinika je opremljena najsavremenijom medicinsko – laboratorijskom opremom renomiranih svetskih proizvođača.
Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim biohemijskim, hematološkim i imunohemijskim analizatorima što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu.
Informacioni sistem koji poseduje poliklinika omogućava stvaranje baze podataka svih pacijenata.
Vrhunska opremljenost Poliklinike HUMAN, visoko stručni i iskusni kadar, kao i sprovođenje interne i eksterne kontrole kvaliteta, garantuju korisnicima usluga i njihovim lekarima potpunu pouzdanost i verodostojnost rezultata, neophodnih za postavljanje dijagnoze, praćenje toka bolesti ili uskladjivanje terapije, a iznad svega najbolju zaštitu zdravlja korisnika usluga.
poliklinika-mirabilis-poliklinike

Poliklinika Mirabilis

Niš, Hajduk Veljkova 25 018 202555
Mirabilis (od lat.
reči dostojan divljenja, čudesna lepota) je ime koje se vezuje za privatnu polikliniku u Nišu koja je počela sa radom 2004.godine.
Ideja o osnivanju poliklinike pripada doc.
dr Dragani Radović, koja je znalački okupila odabrani stručni tim ljudi i tako je "na svet" došla Poliklinika "Mirabilis", privatna zdravstvena ustanova, čiji je osnivač bio poznati niški ginekolog dr Aleksandar Cvetković.
Od svog "rođenja", "Mirabilis" je širio lepezu svojih usluga, kroz stalnu modernizaciju opreme i stručno usavršavanje svojih lekara u zemlji i inostranstvu, kao i kroz stalnu saradnju sa eminentnim beogradskim lekarima.
Osim udobnog prostora, posvećenost osoblja (medicinskih sestara), odnosno iskustva lekara i stalno stručno usavršavanje, svrstavaju Polikliniku "Mirabilis" u sam vrh privatne medicinske prakse na prostorima juga Srbije.
U poliklinici se mogu uraditi sve velike ginekološke intervencije, kao i intervencije iz estetske hirurgije u različitim vrstama anestezije: lokalna, blok- anestezija, periduralna i analgosedacija.
Pregledi pacijenta zakazuju se u određenim terminima.
Ponekad je, na žalost, neizbežno kraće čekanje jer je teško predvideti trajanje pregleda, intervencije ili operacije.
Imperativ rada poliklinike "Mirabilis" jeste zdravstvena zaštita i lepota žena tokom celog života.
poliklinika-vivalab-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA VIVALAB Poliklinika VIVALAB se bavi ispitivanjem uzoraka iz oblasti biohemije, mikrobiologije, hematologije i patohistologije u skladu sa najvišim standardima laboratorijske prakse i zahtevima korisnika.
poliklinika-bocokic-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA BOCOKIĆ Možda vam se nekada desilo da ste na pregled kod lekara čekali više nego što ste imali vremena, možda niste mesecima mogli da zakažete ultrazvučni ili neki drugi dijagnostički pregled, Možda u laboratoriji nije bilo reagenasa za neku vama potrebnu analizu, možda vam je neko od lekara tražio mito.
Možda je ordinacija u kojoj ste pregledani bila prljava i neprijatno je mirisala.
Sve to u privatnoj medicinskoj ustanovi možete izbeći.
Pregledi se kod nas odvijaju svakodnevno, u terminu koji vama odgovara.
Laboratorijske analize se rade brzo, sve reagense imamo.
Naše prostorije su čiste, izvetrene, sunčane.
Oprema koju koristimo je kvalitetna, a lekari koji rade su ne samo stručni, već i odgovorni, ljubazni i žele da vam pomognu.
POLIKLINIKE - NAISSA Ortopedija, fizikalna terapija, interna medicina.
poliklinika-longa-vita-poliklinike-972686
POLIKLINIKE - LONGA VITA Potpuna posvećenost pacijentu u cilju rešavanja njegovog zdravstenog problema.
poliklinika-neuromedic-poliklinike-833427
POLIKLINIKE - NEUROMEDIC Poliklinika Neuromedic radi u službi Vašeg zdravlja.
Back to Top