Poliklinike, Privatne klinike Subotica

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Subotica
poliklinika-sente-poliklinike
Poliklinika Sente raspolaže savremenom opremom od koje izdvajamo kompjuterizovani dermoskop (aparat za kompjuterizovani pregled mladeža), ugljedioksidni laser, meki diodni laser, laser za dugotrajno uklanjennje dlaka, aparat za eletroforezu lekova, aparat za lečenje pojačanog znojenja dlanova i tabana, aparate potrebne za ispitivanje sluha dece i odraslih.
Mi smo poliklnika za Vas i vašu porodicu.
Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.
poliklinika-medic-poliklinike
Konsultativni pregledi i analize.
Širok spektar specijalističkih usluga.
Male hirurške intervencije.
Preventivni pregledi za građane.
Kod nas možete obaviti preventivne i sistematske preglede.
Pogledajte neke od naših paketa usluga koje Vam nudimo, a bliže informacije o specijalističkim pregledima u okviru ponuđenih paketa možete pogledati ovde.
Program za preduzeća.
U mogućnosti smo da Vašim zaposlenima pružimo usluge organizovanih sistematskih pregleda.
Uz popust od 20% na grupne preglede će biti zadovoljniji Vaši radnici, a Vi ćete biti sigurni da ste učinili dobru stvar za njih.
U mogućnosti smo da Vašim zaposlenima pružimo usluge organizovanih sistematskih pregleda.
poliklinika-kuca-zdravlja-poliklinike
Kuća zdravlja, u čijem je sastavu poliklinika, laboratorija i specijalistička oftalmološka ordinacija, počela je sa radom 01.03.2010.
Naš cilj je da vrhunsku tehnologiju primenjenu u medicini približimo svojim sugrađanima, poštujući savremene medicinske protokole.
Dragoceni saradnici, kojima poliklinika Kuća zdravlja ukazuje veliko profesionalno poverenje, zahvaljujući svom znanju, stručnom obrazovanju i iskustvu, omogućavaju našim stanovnicima dostupnost i rešavanje nekih specificnih problema.
U okviru usluga poliklinike Kuca zdravlja, posebno izdvajamo izvođenja laserskih operacija proširenih vena i terapije hiperbaričnom oksigenacijom, koje predstavljaju inovativne medicinske procedure na ovim prostorima, omogućene posedovanjem napredne medicinske tehnologije i posebnom strucnošću kadrova.
centar-za-lasersku-hirurgiju-oka-perfect-vision-poliklinike
PRIVATNA OČNA KLINIKA.
Perfect Vision je Centar za lasersku hirurgiju oka koji se nalazi u sklopu poliklinike „Kuća zdravlja“, sa sedištem u Subotici.
Osnovan je 2010 godine, sa ciljem očuvanja zdravog vida naših pacijenata i poboljšanja kvaliteta njihovog života.
U našem radu primenjujemo najsavremenije metode u dijagnostici i lečenju bolesti oka, nastojeći da i pacijentima iz naše zemlje pružimo zdravstvenu zaštitu kakvu mogu dobiti u svetskim oftalmološkim centrima.
Zahvaljujući stručnom i iskusnom timu lekara, na čelu sa dr Brankom Ivošević, i najsavremenijoj tehnologiji u zemlji koju posedujemo, u mogućnosti smo da našim pacijentima ponudimo širok spektar visokospecijalizovanih oftalmoloških usluga
poliklinika-badawi-poliklinike
POLIKLINIKE POLIKLINIKA BADAWI Poliklinika Badawi je osnovana u maju 1991.
kao prva privatna ambulanta u Vojvodini pod nazivom “Ambulanta opšte prakse i akupunkture”.
U početku su u njoj radili Dr Marija Krmpotić Badawi i Dr Mohamed Badawi.Postepeno je razvoj išao u pravcu uključivanja i drugih lekara specijalista, uvođenja novih aparata, uvođenja novih usluga i terapijskih mogućnosti i prostornog proširenja.Nakon završenih studija tim kompletiraju: sin Jaser, doktor stomatologije od 2004.
godine i ćerka Katarina specijalista kineske medicine od 2008.godine.
mega-lab-clinic-poliklinike

Mega Lab Clinic

Subotica, Aleja Maršala Tita 33 024 557789 |
024 559828 |
POLIKLINIKE BEOGRAD MEGA LAB CLINIC Poliklinika poseduje ekspertni ultrazvuk Color dopler koji ima svoju nezamenjivu primenu u mnogim oblastima medicine.
Na ovom ultrazvuku najviše se rade pregledi štitne žlezde, žuči, pankreasa, bubrega, bešike, prostate, kukova kod dece, dojki, krvnih sudova gornjih i donjih ekstremiteta i vrata… Izuzetna rezolucija slike daje mogućnost uočavanja i najmanjih promena, a posebno u neurologiji sa kompletnom softverskom podrškom dopler prikazu, kao što je moždani udar.
Radi što potpunijeg uvida u zdravstveno stanje pacijenta, poliklinika u okviru svoje internističke ordinacije nudi mogućnost da se uradi ekg, ultrazvuk srca (eho), test opterećenja (egometrija), da se prati rad srca 24h (holter) kao i praćenje pritiska tokom 24h (monitoring).
Osteodenziometar za merenje gustine koštane mase ima svoje mesto u pravovremenoj dijagnostici posebno kod žena u menopauzi.
Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top