Poliklinike, Privatne klinike Karaburma

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Karaburma
klinika-impuls-poliklinike

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
cena: Cenovnik
Poliklinika Impuls osnovana je 2003.godine koja je za kratko vreme postala jedna od vodećih privatnih poliklinika u Srbiji.
Poseduje široku lepezu zdravstvenih usluga i veliki broj pacijenata.
Opremljena je vrhunskom medicinskom opremom i stručnim medicinskim timom.
U mogućnosti je da pacijentima pruži kvalitetnu dijagnostiku i lečenje uz beskrajnu pažnju i brigu o pacijentu.
Poliklinika omogućava preglede kod renomiranih stručnjaka, sanitetski prevoz, mogućnost hirurških zahvata i hospitalizacije odnosno opservacije pacijenata.
Naš odnos prema medicinskoj profesiji i prema pacijentu temelji se na Hipokratovim načelima.
Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top