Poliklinike, Privatne klinike Vračar

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Vračar
poliklinika-panacea-poliklinike

Poliklinika Panacea

Beograd, Vračar, Velimira Bate Živojinovića 5 011 7857555
cena: Cenovnik
Poliklinika Panacea je osnovana marta 2009 godine u Beogradu.
Rešenjem Ministarstva zdravlja Republike Srbije registrovana je za obavljanje specijalističkih lekarskih pregleda i ambulantnih dijagnostičkih i terapijskih intervencija iz oblasti dijagnostike magnetskom rezonancom, interne medicine, ginekologije i neurologije.
U ustanovi rade stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz svojih oblasti, koji dijagnostičke i terapijske procedure sprovode najsavremenijim sredstvima i aparatima.
U Poliklinici se obavljaju specijalistički lekarski pregledi i ambulantne dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti interne medicine, anesteziologije sa reanimatologijom, ginekologije, neurologije i radiološke dijagnostike.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Poliklinika AS MEDICUS - BIOREZONANCA je osnovana 1995 godine.
Prva je poliklinika za Intergrativnu medicinu – Kvantnui klasičnu medicinu. U oblasti Kvantne medicine koristimo najnovija dostignuća u medicinskoj tehnologiji.
U dijagnostici jedini koristimo kombinaciju Biorezonantnog i Termovizijskog skenera za kompletan pregled celog organizma, Darkfield mikroskop žive kapi krvi, kao i Mikrorezonantnu i Rikta terapiju u terapijske svrhe.
U oblasti klasične medicine, u okviru poliklinike možete obaviti sve vrste internističkih pregleda (kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, pulmologija, alergologija, nefrologija, reumatologija, urologija, hematologija, onkologija) kao i preglede otorinolaringologa, ginekologa, neurologa, psihijatra kao i fizijatra.
Takođe nudimo usluge estetske medicine i hiperbarične medicine (hiperbarična komora). Poliklinika pruža medicinske usluge na dve lokacije u Beogradu – u srcu Vračara, na Crvenom Krstu u ulici Sazonova 71 (ex Filipa Filipovića) i na Bežanijskoj Kosi, kod Bežanijske pijace u ulici Ljubinke Bobić 13/2.
specijalna-bolnica-hirurgija-dr-draskovic-poliklinike-751402
Poliklinika Dr Drasković u Beogradu na Vračaru.
Svojom delatnošću obuhvatamo savremenu zdravstvenu dijagnostiku.
Savremene dijagnostičke procedure.
poliklinika-antamedica-poliklinike

Poliklinika Antamedica

Beograd, Vračar, Nebojšina 30 011 3441515
POLIKLINIKA U BEOGRADU.
Medicinskе uslugе vrhunskog kvaliteta, možete dobiti u srcu Beograda na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save.
U prijatnom ambijentu Antamedice dočekaće Vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje, potpuno posvećeno Vama.
Antamedica koristi najsavremeniju opremu visokih tehnoloških mogućnosti koja omogućava svojim pacijentima brzu i pouzdanu dijagnostiku i terapiju.
Osnovna odlika našeg rada je timski rad.
Brzo i precizno postavljanje dijagnoze i uspostavljanje optimalne terapije postiže se konsultacijama sa stručnjacima svih oblasti medicine.
Antamedica sarađuje sa renomiranim domaćim i inostranim medicinskim ustanovama i lekarima, u cilju obezbeđivanja najboljih uslova lečenja naših pacijenata.
Da bi smo Vam približili medicinske usluge vrhunskog kvaliteta u Antamedici možete se priključiti specijalnim programima i akcijama koji odgovaraju Vašim potrebama.
poliklinika-i-laboratorija-millenium-medic-poliklinike
Poliklinika Millenium Medic se nalazi u Beogradu ispod Đeram pijace na Zvezdari.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici Millenium Medic, u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara.
Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev.
poliklinika-medix-poliklinike

Poliklinika Medix

Beograd, Vračar, Novopazarska 30 011 3085805
Poliklinika MEDIX se nalazi u centralnom delu Beograda na Vračaru.
Delatnost MEDIX-a obuhvata veliki broj medicinskih postupaka koje obavljaju lekari, specijalisti svih medicinskih profila, što je uz postojanje savremenih dijagnostičkih aparata garant pouzdanog lečenja.
Osnovni moto poliklinike je razumevanje, sigurnost, poštovanje.
Rad se odvija u ambulantama poliklinike MEDIX, ali i na terenu, kroz kućne posete, kućno lečenje i negu.
Ali važno je da se i Vi angažujete.
Da se interesujete i aktivno učestvujete u procesu lečenja.
poliklinika-dr-roncevic-poliklinike
Poliklinika Dr Rončević se nalazi u Beogradu na Vračaru.
Na jednom mestu možemo da Vam pružimo kompletnu uslugu sa izabranim timom lekara specijalista.
Naš tim vrhunskih lekara uz pomoć znanja, iskustva i najsavremenije opreme brine o vašem zdravlju i pruža medicinske usluge po pristupačnim cenama.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Vračar, Alekse Nenadovića 7 011 2448008 |
011 2444111 |
POLIKLINIKA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. POLIKLINIKA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta. Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu naših šest ustanova u Beogradu, bez čekanja. Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u POLIKLINICI Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta. Među našim ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa). Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata). Sva oprema u POLIKLINICI Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvođača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric). Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda. Kada se opredeljujete za zdravstvenu ustanovu kojoj ćete poveriti čuvanje Vašeg najvećeg bogatstva - zdravlja, molimo Vas da uzmete u obzir ove činjenice i ukažete nam poverenje, kao sto je to učinilo više od milion naših i stranih građana tokom dvanaest godina našeg rada.
POLIKLINIKA MEDIKOM. 1995 godine direktor Dr Gabriela Pavlović Ćirković i Dr Slobodan Ćirković osnovali su lekarsku ordinaciju MEDIKOM. Aprila 1997 godine ordinacija je prerasla u polikliniku. Decembra 2004 godine poliklinika MEDIKOM je dobila nov savremeno opremljen prostor u centru grada na Vračaru, površine 100 kvadratnih metara sa četiri ordinacije. 2007 godine MEDIKOM-ov tim čini 10 stalno zaposlenih lekara i medicinskih tehničara.

LaserFocus - Centar za mikrohirurgiju oka

Beograd, Vračar, Cara Nikolaja Drugog 25 011 3446626
PRIVATNE KLINIKE. LaserFocus je najiskusniji referentni centar za refraktivnu hirurgiju u regionu. O zdravlju Vašeg oka i bistrini vida brine tim vrhunskih, u svetu priznatih lekara uz pomoć savremene i najsofisticiranije tehnologije iz oblasti refraktivne hirurgije. Bogato iskustvo našeg stručnog tima priznato je i poznato u celom svetu i u regionu. U jedinstvenom ambijentu za opušten tretman, uz punu brigu i saradnju svog osoblja LaserFocus Vam omogućava sigurnost izbora, da za veoma kratko vreme vratite dobar vid i živite bez naočara.

Poliklinika Intertim

Beograd, Vračar, Svetog Save 41 011 3447488
Poliklinika InterTim je osnovana u januaru 2004. godine. Osnovna ideja je bila da se bolesniku na jednom mestu pruži kompletna usluga iz domena interne medicine kroz usku saradnju izabranog tima lekara specijalista interne medicine različitih subspecijalnosti. To je bio razlog da poliklinika inicijalno zaživi kao internistička ordinacija. U kasnijem toku, u skladu sa zahtevima svakodnevne prakse ordinacija je prerasla u polikliniku i svoj rad obogatila uslugama iz oblasti urologije i ginkologije. Naša vizija je da sa izabranim timom eksperata različitih specijalnosti i posvećenim, brižnim sestrama kroz timski rad i vrhunsku organizaciju obezbedimo najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu i neophodnu brigu u prevazilaženju zdravstvenih problema naših pacijenata. Kroz timski rad takođe nastojimo da obezbedimo holistički pristup u sagledavanju zdravstvenih problema svakog pacijenta, smatrajući da je to jedna od najbitnijih pretpostavki u postavljanju korektne dijagnoze i adekvatne terapije.

Poliklinika Diva

Beograd, Vračar, Njegoševa 19a 063 338334
POLIKLINIKE BEOGRAD DIVA Poliklinika Diva, lider u oblasti dermatologije i antiaginga na našim prostorima, u oktobru 2010. zvanično je promovisana u Edukacioni centar za hijaluronske filere. Klinika je stekla ovo prestižno zvanje od kompanije Q med Galderma zbog svojih izuzetnih rezultata sa hijaluronskim filerima prikazanih na međunarodnim kongresima a imajući u vidu i dugogodišnje iskustvo DR Svetlane Bogdanović i stručnog tima klinike DIVA sa hijaluronskim filerima, kao i veliko poverenje i ugled koji uživaju kod pacijenata.
Back to Top