Poliklinike, Privatne klinike Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Stari Grad
stomatoloska-poliklinika-zepter-dental-poliklinike
POLIKLINIKA U BEOGRADU.
Stomatološka poliklinika ZEPTER DENTAL predstavlja nov pristup prevenciji i lečenju u stomatologiji.
Osmišljena je tako da na jednom mestu omogući kompletnu dijagnostiku i tretman stomatoloških oboljenja.
Četiri stomatološke ordinacije namenjene tretmanu svih vrsta stomatoloških oboljenja.
Potpuno opremljen RTG kabinet, Sterilizacioni blok.
Svi prateći sadržaji po aktuelnim svetskim standardima omogućavaju izbor odgovarajućeg tretmana bilo kojeg stomatološkog problema.
poliklinika-centar-plus-poliklinike

Poliklinika Centar Plus

Beograd, Stari Grad, Terazije 16 011 2688331 |
011 2687780 |
Poliklinika u Beogradu.
Pregled lekara specijalista raznih oblasti medicine.
poliklinika-diva-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD DIVA Poliklinika Diva, lider u oblasti dermatologije i antiaginga na našim prostorima, u oktobru 2010.
zvanično je promovisana u Edukacioni centar za hijaluronske filere.
Klinika je stekla ovo prestižno zvanje od kompanije Q med Galderma zbog svojih izuzetnih rezultata sa hijaluronskim filerima prikazanih na međunarodnim kongresima a imajući u vidu i dugogodišnje iskustvo DR Svetlane Bogdanović i stručnog tima klinike DIVA sa hijaluronskim filerima, kao i veliko poverenje i ugled koji uživaju kod pacijenata.
Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top