Poliklinike, Privatne klinike Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Zvezdara
poliklinika-i-laboratorija-labomedica-poliklinike
POLIKLINIKA i LABORATORIJA LABOMEDICA se nalazi u Beogradu na Zvezdari.
Sve medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu poliklinike gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno vama, brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći vaše vreme i novac.
poliklinika-medilek-tim-poliklinike

Poliklinika Medilek tim

Beograd, Zvezdara, Koste Trifkovića 1 011 2862372 |
062 222688 |
POLIKLINIKA U BEOGRADU.
Naš profesionalni moto je "zdravlje pre svega", ali i mnogo više od toga, pre svega nastojanje da pomognemo društvu u podizanju svesti o važnosti prevencije bolesti kao i lične odgovornosti prema sopstvenom zdravlju.
Za takvu misiju potrebni su stručnost i umeće naseg tima.
Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top