Poliklinike, Privatne klinike Zemun

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Zemun
poliklinika-intermed-plus-poliklinike
Poliklinika IntermedPLUS je zdravstvena ustanova sa višegodišnjom tradicijom.
Osnovana je kao ordinacija pre punih 20 godina, tokom kojih je naše usluge koristilo hiljade pacijenata.
Spajanjem sa internističkom ordinacijom "IntermedPLUS" 2003.godine nastavila je sa radom u formi poliklinike.
Tokom godina rada stečeno je veliko iskustvo u privatnoj praksi, formiran je stručan i pouzdan tim lekara i saradnika, te uspostavljena saradnja sa renomiranim privatnim i državnim medicinskim ustanovama koje pokrivaju različite oblasti medicine.
Poliklinika raspolaže savremenom opremom koja u rukama iskusnog i kompetentnog lekarskog tima pruža veliku sigurnost u dijagnostici i terapiji.
dijagnosticki-centar-zemun-poliklinike
Privatna klinika.
Moderna medicina u evropskoj Srbiji.
Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 7 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.
Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze.
Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu kliniku za neurologiju.
Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.
poliklinika-park-medica-poliklinike
Poliklinika PARK MEDICA iz Beograda se nalazi u prijatnom i mirnom ambijentu zemunskih parkova i zelenila, u Vrtlarskoj ulici nadomak Zemunske bolnice.
Svakog radnog dana i subotom, dočekaće Vas ljubazno osoblje i stručni tim lekara koji brinu o Vašem zdravlju.
Kod nas možete obaviti sve vrste laboratorijskih analiza i dijagnostičkih pregleda iz oblasti interne medicine, ginekologije i akušerstva, fizikalne medicine i rehabilitacije kao i iz drugih specijalnosti.
Stručni tim lekara specijalista i medicinskog osoblja dočekaće Vas u zakazanom terminu i pružiti kvalitetnu i efikasnu uslugu u skladu sa Vašim potrebama i savremenom kliničkom praksom.
Vrednosti koje negujemo: Kvalitet medicinske usluge, Stručni tim lekara i medicinskog osoblja, Opremljenost, Efikasnost u obavljanju administrativnih poslova, Organizovanost i uslužnost osoblja, Izvrsnost kliničke prakse.
Poliklinika Beograd je privatna zdravstvena ustanova osnovana 2004 godine. Već punih 11 godina se uspešno bavi zbrinjavanjem svih pacijenata kojima je neophodna stručna medicinska pomoć. Vaše zdravlje je Vaša najbolja investicija. Da ne razmišljate mnogo ni o čemu, osim o tome da na vreme odete tamo gde vas čekaju vrhunski lekari, ljubazno osoblje, najsavremenija medicinska dostignuća. A naša poliklinika će Vas podržati u tom cilju i obezbediti Vam vrhunsku profesionalnu uslugu, komfor, prijatnost. 24 časa u službi Vašeg zdravlja
POLIKLINIKA Euromedik u Beogradu je najveći privatni zdravsteni sistem u Srbiji, osnovan 2002 godine sa ciljem da korisnicima omogući najkvalitetniju medicinsku uslugu od strane vodećih specijalista i subspecijalista iz gotovo svih oblasti medicine, uz korišćenje najsavremenije i sertifikovane medicinske opreme. POLIKLINIKA Euromedik se trudi da preglede obavlja i po najpovoljnijim cenama, zbog čega smo afirmisani i kao ustanova sa najboljim odnosom kvalitet - cena u korist klijenta. Preglede obavljamo u prijatnom ambijentu naših šest ustanova u Beogradu, bez čekanja. Pregledi se najčešće zakazuju za isti dan ili u najkraćem roku zahvaljujući činjenici da u POLIKLINICI Euromediku radi više od 200 medicinskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom iz prestižnih državnih kliničkih centara, instituta i fakulteta. Među našim ekspertima je i veliki broj kolega sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima (profesora, doktora i magistara nauka, primarijusa). Euromedik je tehnički najbolje opremljena privatna ustanova u Srbiji (dva aparata za magnetnu rezonancu, dva multislajsna skenera, dva mamografa, tri rendgen aparata, više od dvadeset ultrazvučnih aparata sa kolor dopplerom, više od dvadeset Ekg i Ekg Holter aparata). Sva oprema u POLIKLINICI Euromedik klinikama je nova, prosečne starosti dve do tri godine, proizvedena od strane renomiranih svetskih proizvođača (90% opreme Siemens, dok je ostala marke Philips, Toshiba, General Electric). Kompletna oprema poseduje CE sertifikate koji potvrđuju ispunjavanje najviših EU standarda. Kada se opredeljujete za zdravstvenu ustanovu kojoj ćete poveriti čuvanje Vašeg najvećeg bogatstva - zdravlja, molimo Vas da uzmete u obzir ove činjenice i ukažete nam poverenje, kao sto je to učinilo više od milion naših i stranih građana tokom dvanaest godina našeg rada.
Back to Top