Poliklinike, Privatne klinike Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Novi Sad
poliklinika-nada-diva-poliklinike
POLIKLINIKA NADA DIVA je jedna od vodećih institucija u zemlji i inostranstvu, koja konstantnim inovacijama i ulaganjem u najsavremeniju lasersku opremu i tehnike lečenja, već 25 godina diktira trendove u oblastima kao što su: Anti-Aging, dermatologija, estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija, fizikalna medicina i rehabilitacija.
eurolab-poliklinika-i-laboratorija-poliklinike
POLIKLINIKA - EUROLAB Želja nam je da, pored toga, ovo bude mesto i na kome možete pronaći i dodatne informacije koje Vas interesuju u vezi sa unapređenjem zdravlja.
Iz tog razloga će prezentacija naše laboratorije biti predmet stalnog dopunjavanja i obogaćivanja sa referencama, stručnim tekstovima i drugim korisnim sadržajima koje će te moći preuzeti.
klinika-perinatal-poliklinike

Klinika Perinatal

Novi Sad, Ilije Ognjenovića 10 021 520032
GINEKOLOGIJA.
PEDIJATRIJA.
ENDOKRINOLOGIJA.
DERMATOVENEROLGIJA.
poliklinika-dr-maric-poliklinike
U poliklinici se svakodnevno vrši praćenje trunoće, dijagnostika i lečenje ginekoloških oboljenja, steriliteta i hormonskih poremećaja, prekidi neželjenih tudnoća, dijagnostika i lečenje bolesti srca i krvnih sudova,kao i dijagnostika i lečenje oboljenja kože, pregled i dubinsko snimanje mladeža - dermoskopija ,uklanjanje promena sa kože i sluzokože radiotalasima, i ultrazvučno snimanje unutrašnjih organa.
Od samog početka rada okupila je tim eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti medicine sposobnih da interdisciplinarnim pristupom obezbede adekvatnu vrhunsku zdravstvenu zaštitu.
Proširenjem ordinacije u polikliniku cilj je isti, da se na jednom mestu i za kratko vreme otkriju i otklone uzroci tegoba naših pacijenata, primenom savremenih dijagnostičkih postupaka i terapije u skladu sa najnovijim svetskim dostignućima.
poliklinika-consilium-poliklinike
Consilium je osnovan 1996.godine kao specijalistička ordinacija, da bi s vremenom prerastao u polikliniku.
Na Svetski dan borbe protiv raka dojke besplatno vršimo mamografiju i ultrazvuk dojke desetinama Novosađanki.
Tokom Nacionalnog meseca borbe protiv raka besplatno pregledamo grlić materice u cilju prevencije raka grlića materice i vršimo mamografiju i UZ dojki.
Opredelili smo se da vršimo prevenciju raka i drugih teških obolenja, edukujući, pregledajući i apelujući jer sopstvenom stručnošću i odgovornošću možemo da sačuvamo nečiji život.
Posebnu brigu usmerili smo na žene, jer je zdravlje njihovih reporduktivnih organa važno ne samo za njihov život, već i za život generacija koje treba da dođu.
Pravovremeni pregledi su najbolja dijagnostika. Vaš Consilium – poliklinika kojoj se veruje.
„Poliklinika Consilim“ prerasla je iz specijalističke ordinacije „Consilium“, osnovane još pre skoro 20 godina u polikliniku.
U startnoj registraciji imala je 3 odvojene specijalnosti: internu medicinu, ginekologiju i radiologiju i funkcionisala je u Novom Sadu, Jevrejska 4.
Proširivanje delatnosti je iziskivalo i proširivanje prostora, te su ordinacije preseljene na sadašnju lokaciju ul.Vršačka 21 i registrovane kao Poliklinika Consilium.
Interna medicina: prof.dr Ljiljana Todorovic- Đilas internista endokrinolog, sa stalnim zaposljenjem na Klinici za endokrinologiju, KC Vojvodine; Prof.dr Marija Vidnis – Jesic – internista kardiolog; Dr Radoica Drobnjak- internista kardiolog; Dr Milorad Kosijer, internista gastroenterolog; Doc.
dr Ivana Urosevic, internista hematolog.
U svojoj delatnosti bave se dijagnostikom i terapijom svih internističkih bolesti.
Od dopunskih dijagnostičkih procedura u poliklinici se radi: ultrazvuk štitaste i paraštitaste žlezde, punkcija štitaste žlezde, EKG, ehokardiografija i dopleri ritma i krvnog pritiska.
poliklinika-selecta-poliklinike
POLIKLINIKA SELECTA.
Poliklinika radi svaki dan od 8,30 do 20 časova, a subotom od 9-12 časova.
poliklinika-st-medicina-poliklinike
POLIKLINIKA ST MEDICINA.
KARDIOLOGIJA.
GINEKOLOGIJA i AKUŠERSTVO.
ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA.
STRES EHOKARDIOGRAFIJA.
NEFROLOGIJA.
HEMATOLOGIJA, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA.
INTERNISTIČKO PULMOLOŠKII ONKOLOŠKI PREGLEDI, SPIROMETRIJA.
OPŠTA MEDICINA.
PSIHOLOGIJA.
KOLEKTIVNI PREGLEDI.
PREGLEDI i LEČENJE U KUĆNIM USLOVIMA, POSEBNE POGODNOSTI ZA PENZIONERE.
PREGLED i KONTROLE SPORTISTA
poliklinika-bonadea-poliklinike

Poliklinika Bonadea

Novi Sad, Jovana Đorđevića 11 021 557707
U poliklinici se obavljaju specijalistički pregledi iz više oblasti, kao što su: Urologija, Ginekologija i akušerstvo, Interna medicina, Kardiologija, Gastroenterologija, Imunologija, Nefrologija, Endokrinologija, Neurologija.
Takođe, u poliklinici Bonadea, može se obaviti ultrazvuk i Doppler krvnih sudova, na brz i jednostavan način, bez utrošenog vremena za zakazivanje i čekanje rezultata.
Put do bržeg ozdravljenja je kraće vreme za postavljanje dijagnoze, što će Vam u poliklinici Bonadea, savremenom medicinskom opremom, stručan tim sigurno obezbediti.
poliklinika-vejnovic-poliklinike

Poliklinika Vejnović

Novi Sad, Lasla Gala 9 021 422500
POLIKLINIKA.
INTERNA MEDICINA.
GINEKOLOGIJA.
poliklinika-gog-poliklinike
Ultrazvuk: ginekološki, trudnoće i ekspertni.
Ultrazvuk dojke.
Ultrazvuk abdomena.
Ultrazvuk štitne žlezde.
Ultrazvuk prostate.
TRUZ i biopsija prostate
poliklinika-novakov-poliklinike
Poliklinika Novakov.
Osnovana decembra 2013.godine, sa željom da svojim pacijentima pruži vrhunske usluge na najvišem nivou, u prijatnom i toplom okruženju.
Konsultanti iz oblasti ginekologije i akušerstva, perinatologije, steriliteta, interne medicine, dermatologije i estetike, svojim dugogodišnjim iskustvom garant su najvišeg kvaliteta zdravstvene zaštite, a najsavremeniji medicinski aparati dopuna su njihovog iskustva i znanja.
Poverenje koje je, svakom našem lekaru posebno, ukazalo na hiljade pacijenata, i njihovo zdravlje i osmeh, najveće je dostignuće našeg tima.
poliklinika-ns-lab-poliklinike

Poliklinika NS LAB

Novi Sad, Svetozara Miletića 24 021 520092
Poliklinika.
Paralelno sa otvaranjem medicinske laboratorije, tokom 2006 godine smo se odlučili da otvorimo i Polikliniku - objedinimo veći broj specijalističkih i supspecijalističkih ambulanti.
Ceneći vreme i potrebe naših pacijenata, smatramo da je naš najvažniji zadatak da vam pružimo priliku, da na jednom mestu - za jedan dan obavite potrebne specijalističke preglede a u isto vreme uradite i sve nužne laboratorijske analize.
klinika-ferona-poliklinike

Klinika Ferona

Novi Sad, Šarplaniska 19 021 3000220
Naše zajedničko putovanje započećemo predstavljanjem.
Okosnicu FERONA tima predstavlja novosadski tim za vantelesnu oplodnju, poznatiji među kolegama i pacijentima kao tim prof.
dr Vesne Kopitović.
Kao pioniri i lideri u lečenju steriliteta godinama i decenijama unazad uspešno primenjujemo postupke vantelesne oplodnje i nastavljamo tradiciju naše klinike gde je pod prof.
dr Milenkom Bujasom rođena prva beba iz postuka vantelesne oplodnje davne 1990.
Liderstvo našeg tima ne ogleda se samo u velikom iskustvu, činjenici da iza nas stoji preko 10 000 ciklusa vantelesne oplodnje i preko 3000 rođene dece nakon ovog postupka, već i da smo bili spremni da ovo znanje i iskustvo nesebično podelimo sa drugima.
Članovi našeg tima obučavani su u vodećim svedskim centrima iz oblasti asistirane reprodukcije i znanje sticano tamo uspešno implementirali u našoj sredini.
Tehnike rada, primena najsavremenijih metoda lečenja i pre svega visokih standarda uređenosti i organizovanosti jedne IVF klinike je nešto za šta smo se uverili da daje najbolje rezultate.
Smatramo da pravo na ovakav tretman i šansu za najveći mogući uspeh imaju svi naši pacijenti i zato smo se odlučili za FERONU, ustanovu koja ovu ideju prevodi u svakodnevnu praksu.
Iza našeg tima stojei bogata naučna i akademska dostignuća, na stotine publikovanih radova po vodećim svetskim i domaćim stručnim časopisima i kongresima, ali i pomenuto širenje znanja.
Sa uspehom smo organizovali preko 20 stručnih skupova za kolege iz zemlje i inostranstva, kao i obuku i edukaciju za brojne ginekologe, embriologe i drugo osoblje koje se bavi lečenjem steriliteta.
mc-poliklinika-poliklinike

MC Poliklinika

Novi Sad, Bulevar cara Lazara 79b 021 6372232 |
021 6372234 |
POLIKLINIKE BEOGRAD MC POLIKLINIKA U MC Poliklinici se nalaze šest ambulanti, previjalište, dve sale za dijagnostičke i terapijske procedure u lokalnoj i kratkotrajnoj opštoj anesteziji, kao i prostorija za boravak pacijenata nakon intervencije.
Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top