Poliklinike, Privatne klinike Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Poliklinike, Privatne klinike Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-poliklinike
POLIKLINIKE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Bel Medic već 20 godina posvećena lečenju i dece i odraslih, prva je privatna ustanova u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISQua). Pruža najkvalitetniju i brzu medicinsku pomoć celoj porodici, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
klinika-papic-poliklinike

Klinika Papić

Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 23 011 3971772
Osnovana je 1994 godine.
Nalazi se na veoma lepom mestu u blizini Stadiona "Crvena zvezda", u predivnom ambijentu kuće, koja je adaptirana isključivo za potrebe ginekološke ordinacije.
Vlasnik ordinacije i glavni koordinator svih usluga je Dr Dušan Papić.
Osnivač klinike: Prim Dr Sci Nadežda Papić renomirani ginekolog, koja je pre penzionisanja i otvaranja privatne ordinacije bila dugogodišnji načelnik patologije trudnoće u KBC "Zvezdara".
Jedna je od prvih koja je na teritoriji Srbije u bivšoj Jugoslaviji, počela sa radom i lečenjem muškog i ženskog steriliteta.
poliklinika-nera-poliklinike

Poliklinika Nera

Beograd, Voždovac, Pazinska 20 011 3975728 |
063 235370 |
POLIKLINIKE BEOGRAD POLIKLINIKA NERA Postojimo od 1994.godine.
U poliklinici rade poznati, iskusni lekari, profesori iz oblasti Interne medicine, Ginekologije, Fizikalne medicine i rehabilitacije.
Rečju poliklinika obično označavamo veću ambulantnu zdravstvenu ustanovu, koja se po pravilu nalazi u većim gradovima i koja sadrži nekoloko ordinacija osnovne lekarske prakse. Stanovništvo širom sveta nema razvijenu kulturu preventivnih pregleda, ali lekari tvrde da redovno „skeniranje“ zdravlja ne samo da može da otkrije bolest u ranoj fazi, kada je lečenje jednostavnije i lakše, već je to i mnogo jeftinije za države. Ono što dodatno svima nama otežava odlazak kod lekara je to što nas mrzi, ili što nemamo vremena da stojimo u redu i čekamo razne upute. Prednost poliklinike je što ne morete da idete od ordinacije do ordinacije i da čekate preglede za svaki organ ponaosob, već većinu stvari možete odraditi na jednom mestu. Da ne bi čekali pola godine u državnim ustanovama, pacijenti na dijagnostičke preglede odlaze kod privantika i dodatno plaćaju. Prema istraživanjima udruženja pacijenata na privatne klinike, najčešće idu kardiološki, onkološki pacijenti i trudnice. Oni su zbog dužine čekanja najnezadovoljniji uslugom u državnom sektoru. Najtraženija hirurška intervencija na privatnim klinikama je operacija katarakte. Onkološki i neurološki pacijenti, koji bi snimanja čekali do šest meseci, neretko plaćaju preglede na privatnim klinikama u strahu da, posle dugog čekanja, ne bi dočekali red za pregled u državnoj ustanovi. Privatne klinike u Srbiji su za kratko vreme postale izuzetno popularne.U principu sve privatne klinike omogućavaju preglede kod renomiranih stručnjaka.
Back to Top