Onkologija Vračar

Registruj se
Prijavi se
Onkologija Vračar
dijagnosticki-centar-hram-onkologija
Centar za onkologiju.
U našem centru posebna pažnja posvećuje se preventivnim pregledima radi ranog otkrivanja malignih bolesti i njihovog blagovremenog lečenja.
Posebnu pažnju skrećemo na najčešće malignitete koji se kod nas sreću-karcinom dojke i grlića materice kod žena,karcinom prostate kod muškaraca i karcinome debelog creva i pluća koji su česti kod oba pola.
Kod svih pacijenata kod kojih postoji sumnja na malignu bolest, mogu se obaviti kompletni dijagnostički pregledi i potvrditi ili isključiti prisustvo bolesti.
Pacijentima kod kojih je već potvrđen neki oblik maligne bolesti omogućena je konsultacija sa najistaknutijim imenima u oblasti onkologije-onkološke hirurgije,interne medicine i radioterapije.Na savremenim aparatima koje koristimo moguće je precizno odretiti stadijum bolesti(njenu raširenost).Naši konzilijumi se sastoje od zajedničke konsultacije lekara svih specijalnosti koji su uključeni u lečenje bolesti i omogućavaju da se odmah i bez gubitka dragocenog vremena odredi najbolji terapijski pristup.
Naš cilj je da se svakom pacijentu individualno pristupi i proceni optimalni način tretiranja bolesti.Dobićete profesionalan i objektivan odgovor na pitanje šta možete očekivati od lečenja,koliko traje,kakvi su očekivani neželjeni efekti.
poliklinika-dr-roncevic-onkologija
ONKOLOGIJA.
Pregledi dojki ultrazvučno i manuelno - onkološki pregled, punkcija cista i promena sa patohistološkom analizom, pregled mladeža, lipoma i drugih izraslina, prekonzilijarni pregledi i saveti u onkologiji
Onkologija je medicinska disciplina i nauka o malignim tumorima ili neoplazmama. Onkologija obuhvata veliki broj bioloških, medicinskih, socioloških i demografskih disciplina: epidemiologiju, molekularnu biologiju, biohemiju, genetiku, te gotovo sve grane kliničke medicine. Danas se značajan broj bolesnika sa malignim tumorima može izlečiti. Tačna dijagnoza, dobro isplanirano i sprovedeno lečenje, od početka, je najznačajnije za postizanje uspeha u lečenju. Korišćenje najnovijih lekova, novih tehnologija, naprednih terapija povećava šanse za izlečenje. Kancer je danas bolest u ekspanziji u celom svetu, i nažalost još nema odgovora na pitanje pacijenata: „Zašto sam dobio karcinom?” Najveći doprinos smanjenju broja obolelih može dati svako od nas ako sluša i reaguje na signale koje nam šalje naše telo. Odlaskom na kontrolne preglede bar dva puta godišnje može se na vreme otkriti svaka bolest i započeti lečenje. Ne zanemarujte signale tela!
Back to Top