Onkologija Vračar

Registruj se
Prijavi se
Onkologija Vračar
dijagnosticki-centar-hram-onkologija

Dijagnostički centar Hram

Beograd, Vračar, Skerlićeva 22 011 3441886
cena: Cenovnik
Centar za onkologiju.
U našem centru posebna pažnja posvećuje se preventivnim pregledima radi ranog otkrivanja malignih bolesti i njihovog blagovremenog lečenja.
Posebnu pažnju skrećemo na najčešće malignitete koji se kod nas sreću-karcinom dojke i grlića materice kod žena,karcinom prostate kod muškaraca i karcinome debelog creva i pluća koji su česti kod oba pola.
Kod svih pacijenata kod kojih postoji sumnja na malignu bolest, mogu se obaviti kompletni dijagnostički pregledi i potvrditi ili isključiti prisustvo bolesti.
Pacijentima kod kojih je već potvrđen neki oblik maligne bolesti omogućena je konsultacija sa najistaknutijim imenima u oblasti onkologije-onkološke hirurgije,interne medicine i radioterapije.Na savremenim aparatima koje koristimo moguće je precizno odretiti stadijum bolesti(njenu raširenost).Naši konzilijumi se sastoje od zajedničke konsultacije lekara svih specijalnosti koji su uključeni u lečenje bolesti i omogućavaju da se odmah i bez gubitka dragocenog vremena odredi najbolji terapijski pristup.
Naš cilj je da se svakom pacijentu individualno pristupi i proceni optimalni način tretiranja bolesti.Dobićete profesionalan i objektivan odgovor na pitanje šta možete očekivati od lečenja,koliko traje,kakvi su očekivani neželjeni efekti.
poliklinika-dr-roncevic-onkologija
ONKOLOGIJA.
Pregledi dojki ultrazvučno i manuelno - onkološki pregled, punkcija cista i promena sa patohistološkom analizom, pregled mladeža, lipoma i drugih izraslina, prekonzilijarni pregledi i saveti u onkologiji
Back to Top